Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(lagita @ 2010 09 20, 09:35)
blink.gif  nu jau aš mergeles iš toli pajuntu  blink.gif  būna susipažįsti su žmogusm nu ***** nelimpa jis man, nei bendravimas yra nei ką... kelis kart netyčia sužinojau kad tai buvo mergelė  doh.gif  sakau viskas aišku  lotuliukas.gif 
tėvas mergelė,nepavydžiu mamai  doh.gif  kaip šuo su kate mes o dar po vienu stogu gyvent reikia tai eina sau  unsure.gif  tikrai nenorėčiau vyro mergelės,. pavydus, ale pedantas bet pats tos tvarkos nemoka prižiūrėt, draugų mėgiamas nes kompanijose jis toks nu toks  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  mėgstantis išgert  unsure.gif  žodžiu ačiū bet ne  unsure.gif  blink.gif  ai dardraugės tėvas mrgelė.. viens prie vieno mano tėvas charakteriu.. tai būna su drauge šnekam ir sako nugi žinai Tu juos  mergeles ir sakom kad net priešams nelinkėtume tokių vyru tongue.gif lotuliukas.gif  blink.gif

o kas jus pagal zenkla? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 09 20, 17:10)
o kas jus pagal zenkla?  blush2.gif

skorpionas.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2010 09 20, 17:30)
skorpionas..  ax.gif

kad mergele ir skorpionas turetu gerai sutart thumbup.gif , bet tai buna visko pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 09 20, 18:57)
kad mergele ir skorpionas turetu gerai sutart  thumbup.gif , bet tai buna visko pasitaiko.

oj ne tikrai ne smile.gif kažkaip vengiu aš mergelių smile.gif unsure.gif bet tikiu kad gali sutart wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lagita: 20 rugsėjo 2010 - 21:58
QUOTE(lagita @ 2010 09 20, 21:54)
oj ne tikrai ne smile.gif kažkaip vengiu aš mergelių smile.gif  unsure.gif  bet tikiu kad gali sutart wink.gif

na mano tetis tai saulys, tai as jauciu apatija sauliams ph34r.gif gun_bandana.gif nervina ju cinizmas, jau irgi is tolo jauciu kad saulys. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 09 21, 10:50)
na mano tetis tai saulys, tai as jauciu apatija sauliams  ph34r.gif  gun_bandana.gif  nervina ju cinizmas, jau irgi is tolo jauciu kad saulys.  doh.gif

o apie šaulius galiu tik gero pasakyt mirksiukas.gif tongue.gif patinka man jie... ir simpatiją turėjau šaulį blush2.gif mmmm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamane82 @ 2008 02 11, 21:59)
Manau, kad Kalinka norėjo paklausti, ar mergelė yra ištikimas vyras..
Jeigu tvirtai jauti jo meilę tau, nebaisūs jokie celibatai  mirksiukas.gif

manau jie tikr istikimi, nes labai drovus ir salti, pazystu daug mergeliu vyru, tai gal pajuokaut gali, bet istikimas tik vienintelei savo meilei wub.gif heart.gif
Atsakyti
įdomu kiek ilgai jie ištikimi.manau bet kas gali pasiduiti bagundai.
vadovaujuosi nuostata nežinai ir neskauda. iš patirties žinau, padeda
Atsakyti
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2010 09 22, 16:33)
įdomu kiek ilgai jie ištikimi.manau bet kas gali pasiduiti bagundai.
vadovaujuosi nuostata nežinai ir neskauda. iš patirties žinau, padeda

na bet zinai, situacijoj pasireiskia viskas, kiti tiesiog nekreipia demesio i kitas, jam tiesiog neidomu kitos ir viskas, cia gal nuo pacio zmogaus labiau priklauso. smile.gif kad bet koks vyras savimyla yra, cia priklauso nuo to kaip mamyte isugdo sunu tikriausiai, nes mano tevas saulys, tai jis irgi labai save myli ir lepina viskuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 22 rugsėjo 2010 - 22:02
atstumas daug ka padaro.pati zinai patyriau jis tikrai nesuartina
Atsakyti
Mano mergelinas pats pats pačiausias 4u.gif Taaaaip, būna, kad užgula ausis. Bet tuomet pakartoju klausimą "ar girdi ? Ar Girdi ? AR Girdi ? AR GIRDI MANEEEE ? " Tuomet visada išklauso ir pasikalba ax.gif Priimu tai, kaip romantišką žaidimą wink.gif Nėra idealesnio vyro už mergelę.
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 09 21, 10:50)
jau irgi is tolo jauciu kad saulys.  doh.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(r8e8d8e8 @ 2010 09 23, 09:51)
atstumas daug ka padaro.pati zinai patyriau jis tikrai nesuartina

Na, mano Mergele isvykes dirbt i uzsieni. Po 2men jau prasidejo paranojiskas pavydas doh.gif Bet jis pats paciausias vyras man, kad ir ko bebutu prisigalvojes, visada kalbejo su manimi. Visas savo mintis issake, jausmus rode, netylejo. Greitai gris, tai laukiam nesulaukiam abu susitikimo wub.gif
Atsakyti