Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(Inutis @ 2010 08 14, 16:09)
geras thumbup.gif  visai idomu mirksiukas.gif

labai bigsmile.gif visokiu idomiu dalyku pasako 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites biggrin.gif
As taip pat gyvenau su mergele...issiskyrem smile.gif labai sunkus charakteris.Skaiciau cia daug apie mergeles ir pastebejau,kad daug panasumu tarp ju..bei daug skirtumu smile.gif o kaip tokia savybe-gali tu kalbeti ka nori,sakyt,aiskint-isklausys ir atrodo,kad net negirdejo taves,tiesiog nenori girdet,jei jam tai nepriimtina-cia mergelems budinga?keisciausia,kad dabar turiu drauga,kuris taip pat mergele doh.gif jis taip pat negirdi ka sakau,jei jam tai nepriimtina!!mane tai zudo doh.gif biggrin.gif nezinau ar istversiu su dar viena mergele biggrin.gif
Atsakyti
Kiek pastebejau vyrui mergelei reikia labai savarankiskos moters be problemu - tada ir susisneket su juo galima ir santykiai puikus ir gyvenimas grazus rolleyes.gif
Atsakyti
Mes su vyru abu mergeles, sutariam idealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2010 08 24, 23:30)
Kiek pastebejau vyrui mergelei reikia labai savarankiskos moters...

Pritarčiau. Nors mergelino charakteryje yra ir globėjiškumo, ir rūpestingumo, ir šeimyniškumo, bet greta viso to labai daug dvejonių, trūksta ryžto priiminėti sprendimus. Todėl greta reikia žmogaus, "tvirtai stovinčio ant žemės".
Beje, pasikartosiu, bet man regis, tarp mergelių vyrų ir moterų yra esminis skirtumas -- šio ženklo moterys gerokai konstruktyvesnės, "aštresnės".
Atsakyti
mano mergelinas tikras kaprizu maisas jau nusibodo su juo kariauti
Atsakyti
Vau lotuliukas.gif Jau geresnio zenklo vyro nerasciau niekad.... thumbup.gif oro_buckis.gif
Prikolnas, hihihi.gif good.gif su jumoru, labai geras, svelnus, paslaugus, kantrus, draugiskas, zodziu grynas ideals, i nieka tikrai neiskeisciau. Sakau jis grynas laimes kudikis, as jam net pavydziu, kad jis toks, nes turi pasisekima tarp zmoniu gathering.gif , visi ji labai megsta. thumbup.gif sunglasses2.gif heart.gif
Atsakyti
turejau mergele drauga (ex) blink.gif doh.gif tikiuosi jis vienetinis toks biggrin.gif PAVYDUS beproto, neleido dazytis, neleido su draugais eiti, tikrino tel ir t,t ir NEPERKALBAMAS doh.gif nesiklauso nieko jis teisus amzinai, plius degtukas, toks uzsipieskia pasako kas ant lieziuvio galo ir paskui gailisi... bet labai tvarkingas buvo thumbup.gif bet siaip mergeles vyrai NEEEEE....
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2010 09 09, 23:05)
turejau mergele drauga (ex)  blink.gif  doh.gif  tikiuosi jis vienetinis toks biggrin.gif PAVYDUS beproto, neleido dazytis, neleido su draugais eiti, tikrino tel ir t,t ir NEPERKALBAMAS  doh.gif  nesiklauso nieko jis teisus amzinai, plius degtukas, toks uzsipieskia pasako kas ant lieziuvio galo ir paskui gailisi... bet labai tvarkingas buvo  thumbup.gif  bet siaip mergeles vyrai NEEEEE....

Buvęs vyras - Mergelė. Jokio pavydo iš jo pusės nebuvo, o taip norėjosi, kad nors truputuką... Manau, čia ne horoskope esmė....
Atsakyti
na jau tikrai mergeles vyrus visi tikrai megsta.pati vyra turiu mergele, bet as jame matau tik trukumus,jis visiems geras tik ne savo seimai. ir del klausos sutinku, jiems sakyk ka nori jie nesiklauso
Atsakyti
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2010 09 14, 16:16)
na jau tikrai mergeles vyrus visi tikrai megsta.pati vyra turiu mergele, bet as jame matau tik trukumus,jis visiems geras tik ne savo seimai. ir del klausos sutinku, jiems sakyk ka nori jie nesiklauso

man atrodo cia visu vyru trukumas neklausyti, jie labiau i telika ilinde buna ir neklauso. lotuliukas.gif
Atsakyti
blink.gif nu jau aš mergeles iš toli pajuntu blink.gif būna susipažįsti su žmogusm nu ***** nelimpa jis man, nei bendravimas yra nei ką... kelis kart netyčia sužinojau kad tai buvo mergelė doh.gif sakau viskas aišku lotuliukas.gif
tėvas mergelė,nepavydžiu mamai doh.gif kaip šuo su kate mes o dar po vienu stogu gyvent reikia tai eina sau unsure.gif tikrai nenorėčiau vyro mergelės,. pavydus, ale pedantas bet pats tos tvarkos nemoka prižiūrėt, draugų mėgiamas nes kompanijose jis toks nu toks drinks_cheers.gif thumbup.gif mėgstantis išgert unsure.gif žodžiu ačiū bet ne unsure.gif blink.gif ai dardraugės tėvas mrgelė.. viens prie vieno mano tėvas charakteriu.. tai būna su drauge šnekam ir sako nugi žinai Tu juos mergeles ir sakom kad net priešams nelinkėtume tokių vyru tongue.gif lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti