Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

na, gal cia tik man toks mergele papuoles (nebezinau ar ilgam):
-sneka bile sneket;
-netvarkingas;
-svajotojas - ideju pilnas, bet kol uz ji niekas nedaro - tai ir lieka idejom ir gyrimusi, koks jis "saunus";
-visiskai nereikia sekso verysad.gif
-jauciasi visu gelbetojas;
-viskas turi buti pagal ji;
-megsta "dramas";

yra ir geru savybiu aisku:
-visada stengsis padeti (ne visada iseina arba uzbaigiama);
-atviras;
-bendraujantis;

bet jauciu, kad minusai jau baigia nusverti pliusus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Filaretus @ 2010 03 14, 00:52)
Kiek pažįstu mergelių - visi į šoną eina ir ojojoj,

g.gif
eina ir kiti zodiako zenklai,kaai namie ko truksta

QUOTE(Smilte29 @ 2010 03 14, 09:17)
pazistu kelis Mergelius, geri jie.... as pati Jautis, tai su jais nesunku sutart...bet kiek pastebejau viena yda-megsta prisifanazuot, ir patys patiki savo fantazijom(kai tai susije su pavydu)... turi kantrybes...  bet jei ima mylet moteri, palieka kaip skudureliai...

vo,tinka drinks_cheers.gif

QUOTE(xernesta @ 2010 03 17, 20:03)
Taip mergeles pedantes, jo masina visuomet blizga Pats visuomet pasitempes susitvarkes, kvepiantis  (na bet cia gal ne bruozas zodiako zenklo)
Dar romantiskas, jei myli tai myli visa sirdimi  ir zinot jei pazada visuomet ivykdo pazada, punktualus, labai pavydus doh.gif Durna savybe degtukas blink.gif dar jautrus, nepastovus, viena karta sako viena kita karta jau kita planuoja Tiesa labai paslaugus, plauna indus, nors ir sako Tu nemegsti tai man liepi  skuta bulves. oi geris 
Dar vat prisiminiau letas kazkoks  kol as (liutas-vezys) pasiruosiu padarau valgyti tai jis tik ipuseja

ne velnio ne pedantai namie schmoll.gif

QUOTE(Eedytka @ 2010 03 17, 23:03)
Mergelės vyrai itin tvarkingi  ,pedantai ,visada pasipuošę ir pasikvėpinę
Papildyta:
2 neigiamas bruožas-->kaip pirštu į akį,nors šiaip beveik viskas tinka

papuosiu pati,nes beleka uzsidetu lotuliukas.gif

QUOTE(ritukas1 @ 2010 03 18, 11:53)
Sveikos,
mano vyras taip pat mergele....
gal mano ir issiskiria, nes tikrai nera pedantas, tik darbe....
manau pagrindinis mergeliu bruozas- darboholizmas....
o namie tai maniskis nesitvarko, ne gal jei as visko pati nepadaryciau, tai gal ir kitaip butu...kas ten zino...
Siaip labai jautrus zmones ir nors atrodo kieti, pakankamai greitai susijaudina....
Pritariu, kad tikri degtukai, bet uz tai ji myliu- nes man geriau kad ka galvoja issako- nors tuo metu tikrai neisiterpsi- ir nelaiko sirdyje, kaip kiti- nesuprasi ka galvoja, pyksta ar ne...bet po to kai jis nurimsta, mes pasikalbam ir issiaiskiname...jau per 10 metu kartu zinau kada bus veiksmingas pokalbis... anksciau "degimo procese" bandydavau nuraminti, dabar zinau, kad tai buvo kvaila ir tik dar kurste ugni...
del pavydumo....kartais galvoju, kad labai pavydus, o kartais manau, kad visai nepavydi...priklauso, nuo to kiek aplink vyru... lotuliukas.gif
beje, labai norejau vaiko mergeles, jei tik butu nuo manes priklause, tai buciau suplanavusi, bet....
sekmes visoms!

drinks_cheers.gif visa tiesa thumbup.gif

QUOTE(musyte08 @ 2010 04 03, 22:28)
Sveiki,

visi cia apie vyrus mergeles tik gerai atsiliepia,as tai galiu priesingai pasakyt,kosmaras - darboholikas,netvarkingas,negerbia moteru,uzdaras,kaltina tik mane,save laiko protingiausiu ir t.t

gerbia,nekaltina...nes ner del ko gal g.gif

QUOTE(Indra A. @ 2010 04 08, 14:57)
laaabai protingas ir žinantis visus atsakymus į mano klausimus Darboholikas didžiausias, praeitą vasarą dirbdavo po 16h/ 6dienas per savaitę. Kelionių mėgėjas ir šeip, nenusėdintis vietoje  cool.gif Aišku, jausmų išreiškimo sferoje sunkiau, bet jau labai gerai sekasi  Ištikimas, prisirišęs, mylintis ir mylimas

drinks_cheers.gif

QUOTE(romualdyte @ 2010 05 01, 23:01)
Vyras mergele-konkretus, realistas, snekantis tik tai kas reikalinga, geras jumoro jausmas

su jumoru gal nelabai

QUOTE(airina @ 2010 05 04, 12:54)
Zodziu, mylimoji gali sedeti namuose, gaminti valgyti ir auginti vaikus, o vyras Mergele gali dirbti, dirbti, dirbti ir jam tai atrodo visiskai normalu

va,ir sedziu lotuliukas.gif

QUOTE(nice1 @ 2010 05 24, 14:01)
-sneka bile sneket;
-netvarkingas;
-svajotojas - ideju pilnas, bet kol uz ji niekas nedaro - tai ir lieka idejom ir gyrimusi, koks jis "saunus";
-visiskai nereikia sekso 
-megsta "dramas";

g.gif visai mazai snekus

g.gif sekso reik ir reik,niekad negana

nieko negelbeja visai
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 05 30, 16:14)
g.gif
eina ir kiti zodiako zenklai,kaai namie ko truksta
vo,tinka drinks_cheers.gif
ne velnio ne pedantai namie schmoll.gif
papuosiu pati,nes beleka uzsidetu lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif visa tiesa thumbup.gif
gerbia,nekaltina...nes ner del ko gal g.gif
drinks_cheers.gif
su jumoru gal nelabai
va,ir sedziu lotuliukas.gif
g.gif visai mazai snekus

g.gif sekso reik ir reik,niekad negana

nieko negelbeja visai

na, cia jums tada pasiseke... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2010 05 24, 15:01)
-sneka bile sneket;
-netvarkingas;
-visiskai nereikia sekso  verysad.gif
-megsta "dramas";

-visada stengsis padeti (ne visada iseina arba uzbaigiama);
-atviras;
-bendraujantis;

bet jauciu, kad minusai jau baigia nusverti pliusus  verysad.gif

Del svajotojo,netvarkos,pagalbos ir atvirumo 100% pritariu drinks_cheers.gif del sexo,dramu ir viskas pagal ji priesingai lotuliukas.gif dar is proto varo uzsispyrimas nenormalus schmoll.gif kol neirodysi priesingai g.gif
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2010 05 24, 14:01)
-sneka bile sneket;-netvarkingas;
-visiskai nereikia sekso  verysad.gif
-jauciasi visu gelbetojas;-viskas turi buti pagal ji;
-megsta "dramas";

-visada stengsis padeti (ne visada iseina arba uzbaigiama);-atviras;
-bendraujantis;

bet jauciu, kad minusai jau baigia nusverti pliusus  verysad.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Vyras mergele- romantikas  thumbup.gif  Myli vaikus ir seima. Gali dirbti ir uz save ir uz savo mylimaja  ax.gif . Zodziu, mylimoji gali sedeti namuose, gaminti valgyti ir auginti vaikus, o vyras Mergele gali dirbti, dirbti, dirbti ir jam tai atrodo visiskai normalu  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! rolleyes.gif

pasidalinsiu savo patirtim su vyrais-mergelm. su jais labai sauniai iseina sutarti. kai buvau 17-kos metu darugavau su vaikinu -mergele. isimylejau iki ausu,viskas sutapo,lb gerai sutarem.aisku buvo ir jo savybiu minusu. del technikos pametes galva,gali istisai dirbti su masinom,tvarkyti. buvo to galo meistras. pastebejau ir dar viena dalyka ,kad labai viska kaupia i save,o tik paskui viska susako ... seip svelnus,labai supratingi ir romantiksi. su siuo vaiku issiskyriau. ilgai ji prisimindavau,nes jis mano pirmameile buvo,db zinau tik tiek,kad gyvena su drauge,kuriai neistikimas,ir dziaugiuosi,kad nesu jos vietoje,nes taip neistverciau.

db gyvenimas man vel leido susipazinti su mergele- vyru. pazystami dar trumpai,bet koks romantikas blush2.gif ir eilerasti man atsiuncia,pamises del tecnikos biggrin.gif megsti fotografuoti,daryti video,tai db manes laukia tokia fotosesija blink.gif nzn kaip bus,nesu ta kuri megsta staipytsi pries kamera ar pries fotoparata. labai jautrus,atviras,blogu savybiu dar nepamaciau,o kai pamatysiu pasakysiu. smile.gif
Atsakyti
na maniskis irgi mergele, kartu esam pusketvirtu metu, sutariam, nesimusam. turim bendrus tikslus taip ir iriames i prieki. Kaip zmogus jis labai planuojantis, skaiciuojantis ( ko as nelabai darau blush2.gif , gerai kad musu biudzetas bendras blush2.gif ), mylintis, labai rupinasi manim, lepina. geriau man kazka leis nusipirkti nei , kad sau. Niekad nera izeides . Nors ir abu dirbam, jei jis uzdirbtu kad mums uztektu abiems neleistu man paciai dirbti, daznai ta pabrezia, bet tikrai nenoreciau sedeti namie ir nieko neveikti. Kas dar cia gero pas ji...ai valgyt skaniai daro blush2.gif aisku turi ir savo minusu...visada nori buti teisus, aciu dievui ismoko atsiprasyti pirmas, beveik niekad manes neklauso kol pats nenusvyla nagu(bet jauciu kad pradeda mokytis). dauguma sako kad mergeles labai jau nesveikai pedantiskos, tik jau ne manoji. aisku apsitvarko jis, buna savaitgaliais as dar vartausi lovoj o jis jau kuisiasi po kambari, bet daugiau tai nelabai. kas cia dar..ai va po tiek laiko draugystes pastebejau dar viena jo ydele - nelabai apsisprendziantis jis pas mane. bunam sakykim parduotuvei, nusprendziam pirkt kazkoki tai daikta, poto pamastom kad gal nereikia na ir uzmirstu as apie tai. o jis, praeina koks pusvalandis ir pradeda abejot, tampytis, o gal o gal.... doh.gif doh.gif tikiuos mes ta savo iproti, nes ne karta uzbaubus esu ant jo uztai, sakau kaip boba tu koks, nesugebi apsisprest. doh.gif
siaip neskaitant tu jo minusu(nera visgi tobulu), radau savo antra puse , kuri mane gerbia, myli, rupinasi bei kuria su manim ateiti. tas manau ir svarbiausia wub.gif
Atsakyti
mergelei vyrui darbas number 1. seksas, galiu sakyti, number 2.
moteryje siam vyrui reikia proto, paslapties, elegancijos, JOKIO vulgarumo ir sentimentalumo. taip pat nebuti nuobodziai.
mergele vyras visad linksmas, organizuotas, rupestingas. (visiskai neatitinka to stereotipinio mergeles vyro aprasymo, kad tylus, ramus, ISTIKIMAS).
dazniausia buna kompanijos siela, daug sneka ir su istikimybe yra taip- nera 100 proc. istikimas, taciau jei jau pasirenka meiluze- tai daro labai kuopsciai ir bet kuri jo tikrai nesuvilios ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo macabee: 23 birželio 2010 - 13:08
Vyras mergele- romantikas  thumbup.gif  Myli vaikus ir seima. Gali dirbti ir uz save ir uz savo mylimaja  ax.gif . Zodziu, mylimoji gali sedeti namuose, gaminti valgyti ir auginti vaikus, o vyras Mergele gali dirbti, dirbti, dirbti ir jam tai atrodo visiskai normalu  smile.gif

Beveik su viskuom sutinku, tik kad maniskis ne romantikas verysad.gif Bet retsykiais pasitaiko romantiskumo protrukiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Eedytka @ 2010 03 17, 23:03)
Mergelės vyrai itin tvarkingi thumbup.gif ,pedantai smile.gif ,visada pasipuošę ir pasikvėpinę smile.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif MB ne pedantas, daiktai turi turet savo vieta, bet tragediju del tvarkos nedaro schmoll.gif
Papildyta:
Paskaiciau jusu postus, radau daug tiesos, bet kartu ir daug nesutapimu bigsmile.gif Kiekvienas zmogus, nors ir to pacio zodiako zenklo, bet savitas ir idomus 4u.gif
Atsakyti
sutinku del vienos neigiamos savybes - visiskas neapsisprendelis(kol nepriremi prie sienos) verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

As taip pat turiu vyra mergele, kartu jau beveik 10 metu.
Ir ka galiu pasakyti apie vyra - mergele, nugi: ramus iki tam tikro laiko ( kartais net nepagalvotai, kad gali taip ar anaip pasielgti),
yra seimos zmogus ( geriau bus su seima namie, nugu kur su draugais bare alu gurksnos ),
romantikos labai mazai ( kaip draugavom tai ir meiles laiksus rase ir geles dovanojo be progos ir seip kaip katinas aplink trynesi, negaliu sakyti, kad ir dabar taip nera, bet daug daug maziau ),
tikrai ne pedantas ( kaip jau kuri rase, megsta, kad daigtai turetu savo vieta),
labai megsta gaminti valgyt ( be to tai daro labai skaniai, net skaniau uz mane),
sekas ne 1 vietoj bet ir ne paskutinej ( va sitoj vietoj tai thumbup.gif )
zody myliu nekartoja ( paklsausiau viena karta kodel nesako kad mane myli, pareiske, as jeigu pasakiau viena karta kad MYLIU vadinasi Myliu, be reikalo nesakau, cia tau visam gyvenimui)
Pavydumas - va cia tai kebliau, atrodo kartais, kad visai nepavydi, o kartais net nustebina pavydu savo.
Labai myli vaikus.
Ir dar apie darba, tikrai labai darbstus, gali dirbti diena nakti
Atsakyti
sveiki 4u.gif mano brangusis taip pat mergele, na tikrai pedantas, masina visada blizga o jei neisiurbta tai burba visa kelia negaliu su tokia masinna vazinet doh.gif visada turi pasikvepinti , persirengineja simta kart kaip tikra merga doh.gif bet dar labiau tvarkos reikalauja is manes nes daiktus meto namie belenekaip o mano ka ne ten padeta is kart pamato, vatas vezys tai pas mane netvarka daznas reiskinys blush2.gif
daug svajoja sneka o as linksiu aha aha ai man nemaiso tegul sau svajoja 4u.gif del istikimybes nzn na manau jei viskas ok tada istikimi, bet labai kelentys itaruma del sukimo isona bent maniskis labai jau bendrauja su visais g.gif tai as vis itarineju sakau kabini ne g.gif vat pasitikejimo ne itin sukelia rolleyes.gif o taip mylintis seima meilus rupestingi , degtukas uzsiplieskia nesuprasi del ko doh.gif bet mes sutariam visai man rodos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(eggle20 @ 2010 06 29, 21:29)
sveiki 4u.gif mano brangusis taip pat mergele, na tikrai pedantas, masina visada blizga o jei neisiurbta tai burba visa kelia negaliu su tokia masinna vazinet doh.gif visada turi pasikvepinti , persirengineja simta kart kaip tikra merga doh.gif bet dar labiau tvarkos reikalauja is manes nes daiktus meto namie belenekaip o mano ka ne ten padeta is kart pamato, vatas vezys tai pas mane netvarka daznas reiskinys blush2.gif
daug svajoja sneka o as linksiu aha aha ai man nemaiso tegul sau svajoja 4u.gif del istikimybes nzn na manau jei viskas ok tada istikimi, bet labai kelentys itaruma del sukimo isona bent maniskis labai jau bendrauja su visais g.gif tai as vis itarineju sakau kabini ne g.gif vat pasitikejimo ne itin sukelia rolleyes.gif  o taip mylintis seima meilus rupestingi , degtukas uzsiplieskia nesuprasi del ko doh.gif  bet mes sutariam visai man rodos  ax.gif

ir dar be proto pavydus paziuri kas i mane tai uzmust pasiruosias doh.gif zodziu su kitu vyru siaip kalbet negaliu nes pavydo scena istaisys, dabar jau kiek apsiramino gal patyli dazniau nes pradejau jam kelt kai tik suy kuo kalbet pradeda biggrin.gif
Atsakyti