Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(pamirsk @ 2010 03 22, 19:15)
Pazistu keleta, visi turi ta pati bruoza- pedantiskumas,

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O taip, pedantai, labai reiklus kitiems, neapsisprende, taciau labai geri vyrai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
geri vyrai,tvarkingi,pareigingi darbe,bet,kas jau kas,tai tikrai neapsisprendę blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,

visi cia apie vyrus mergeles tik gerai atsiliepia,as tai galiu priesingai pasakyt,kosmaras - darboholikas,netvarkingas,negerbia moteru,uzdaras,kaltina tik mane,save laiko protingiausiu ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Hellė @ 2010 03 22, 19:51)
O taip, pedantai, labai reiklus kitiems, neapsisprende, taciau labai geri vyrai  thumbup.gif  4u.gif

Tai jau tikrai, kad geriausi thumbup.gif Valgyt gamina(ir ne bet ką, o įvairiausius ir sudėtingiausius patiekalus), indus ir namus tvarko, plauna. Jei kur išvažiuojam, man dėl nieko galvos nereikia sukt liezuvis.gif Higiena- ideali, visada kvepia ir švarus, laaabai protingas ir žinantis visus atsakymus į mano klausimus hihihi.gif Darboholikas didžiausias, praeitą vasarą dirbdavo po 16h/ 6dienas per savaitę. Kelionių mėgėjas ir šeip, nenusėdintis vietoje cool.gif Aišku, jausmų išreiškimo sferoje sunkiau, bet jau labai gerai sekasi wub.gif Ištikimas, prisirišęs, mylintis ir mylimas angel.gif
Atsakyti
QUOTE(TRUSKAWA @ 2010 03 08, 18:50)
Dziaugiuosi uz tave,gal man cia tokia nevykus mergele buvo pakliuvusi g.gif

Gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gil @ 2010 02 04, 14:53)
O jūs nepastebėjot, kad mergeliams nepatinka seksas "šiaip sau"?

Pastebime
Atsakyti
Vyras mergele-konkretus, realistas, snekantis tik tai kas reikalinga, geras jumoro jausmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(romualdyte @ 2010 05 01, 23:01)
Vyras mergele-konkretus, realistas, snekantis tik tai kas reikalinga, geras jumoro jausmas  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vyras mergele- romantikas thumbup.gif Myli vaikus ir seima. Gali dirbti ir uz save ir uz savo mylimaja ax.gif . Zodziu, mylimoji gali sedeti namuose, gaminti valgyti ir auginti vaikus, o vyras Mergele gali dirbti, dirbti, dirbti ir jam tai atrodo visiskai normalu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airina: 04 gegužės 2010 - 11:54
mano vyras mergele, na galiu pasakyt, kad jis tikrai geras zmogus, rupestingas, mylintis. moka ir valgyt skaniai pagamint, ir kambarius sutvarko:) isejes vaiko prieziuros atostogu, bet dirba "nelegaliai", kad tik butu daugiau pinigu. ax.gif isvestas is kantrybes moka ir supykt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2010 05 04, 15:41)
mano vyras mergele, na galiu pasakyt, kad jis tikrai geras zmogus, rupestingas, mylintis. moka ir valgyt skaniai pagamint, ir kambarius sutvarko:) isejes vaiko prieziuros atostogu, bet dirba "nelegaliai", kad tik butu daugiau pinigu. ax.gif  isvestas is kantrybes moka ir supykt biggrin.gif

Viskas kaip apie mano vyrą- mergelę wub.gif Tikiuosi ir manasis eis vaikučio priežiūros atostogų wub.gif
Atsakyti