Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(FaTaFeE @ 2010 03 13, 23:12)
Asmeniškai - baisiau nebūna ...

Oho, tai jau nemažai buvę smile.gif
Atsakyti
Kiek pažįstu mergelių - visi į šoną eina ir ojojoj, dar kaip!
Nemėgstu šio ženklo, charakteris nepatinka labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filaretus: 13 kovo 2010 - 23:53
pazistu kelis Mergelius, geri jie.... as pati Jautis, tai su jais nesunku sutart...bet kiek pastebejau viena yda-megsta prisifanazuot, ir patys patiki savo fantazijom(kai tai susije su pavydu)... turi kantrybes... bet jei ima mylet moteri, palieka kaip skudureliai...
Atsakyti
Turiu teva Mergele smile.gif , man jis geriausias draugas, prisimenu is vaikystes, ko tik nepaprasai, noriu medine lovyte, padaro ir t.t....kruopstus labai, pats pastate garaza, pirti, namuose visa laika ka nors meistrauja, negali be darbo, rupestingas.Visada svajojiau apie toki vyra, jis ir buities darbus atliks, ir valgyt padarys, net indus plauna, nes vyrui cia retenybe, is patirties zinau biggrin.gif .
Turi ir trukumu, labaaai ilgai masto, kol ka nors apsisprendzia daryti, nesavarankiskas, visa gyvenima mama vadovauja, nekalbus, kol ka pasakys tai doh.gif , megsta kad jam viskas butu paruosta, cia pvz. drabuziai, eina i svecius ir jis kaip visada nezino ka apsirenkti, tai sitie neigiami mano isvardinti bruozai, mano mama labai nervina, del to jie piksta.
Dabar laikiu mazylio, ir pasirodo bus Mergele mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo m.angeliukas: 14 kovo 2010 - 09:28
Perskaiciau cia Jusu pasisakymus tai ir maniskis toks pat 4u.gif Mano mama irgi mergele 4u.gif
Taip mergeles pedantes, jo masina visuomet blizga ax.gif Pats visuomet pasitempes susitvarkes, kvepiantis wub.gif (na bet cia gal ne bruozas zodiako zenklo) biggrin.gif
Dar romantiskas, jei myli tai myli visa sirdimi 4u.gif ir zinot jei pazada visuomet ivykdo pazada, punktualus, labai pavydus doh.gif Durna savybe degtukas blink.gif dar jautrus, nepastovus, viena karta sako viena kita karta jau kita planuoja doh.gif Tiesa labai paslaugus, plauna indus, nors ir sako Tu nemegsti tai man liepi biggrin.gif skuta bulves. oi geris wub.gif
Dar vat prisiminiau letas kazkoks doh.gif kol as (liutas-vezys) pasiruosiu padarau valgyti tai jis tik ipuseja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 17 kovo 2010 - 19:10
Mn visgi susidaro įspūdis, kad moterys mergelės ir vyrai mergelinai yra turi skirtingų bruožų. Moterys man atrodo kategoriškesnės.
Atsakyti
Mergelės vyrai itin tvarkingi thumbup.gif ,pedantai smile.gif ,visada pasipuošę ir pasikvėpinę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Ingri* @ 2010 03 08, 00:11)
Teigiamos savybes:
1. Šeimyniškas. Ir net labai.
2. Turintis gerą humoro jausmą.
3. Pakankamai plepus.
4. Romantiškas (nors dauguma sakėt, kad nėra romantikai jūsų mergelinai. smile.gif
5. Gerbiantis moteris. (Visada praleis pro duris pirmą, kavinėje neleis tau susimokėt ir panašiai.)

Neigiamos savybės:

1. Neapsisprendimas
2. Keičiantis savo nuomonę dažniau nei kojines. Vieną dieną myli, kitą dieną nežino, ką jaučia, trečia dieną jokių jausmų nejaučia.
3. Begalinė meilė sportui.
4. Nesugebėjimas paskirstyt laiko.
5. Nežino, ką reiškia posakis "Kai labai nori - viską gali" smile.gif

2 neigiamas bruožas-->kaip pirštu į akį,nors šiaip beveik viskas tinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano vyras taip pat mergele....
gal mano ir issiskiria, nes tikrai nera pedantas, tik darbe....
manau pagrindinis mergeliu bruozas- darboholizmas....
o namie tai maniskis nesitvarko, ne gal jei as visko pati nepadaryciau, tai gal ir kitaip butu...kas ten zino...
Siaip labai jautrus zmones ir nors atrodo kieti, pakankamai greitai susijaudina....
Pritariu, kad tikri degtukai, bet uz tai ji myliu- nes man geriau kad ka galvoja issako- nors tuo metu tikrai neisiterpsi- ir nelaiko sirdyje, kaip kiti- nesuprasi ka galvoja, pyksta ar ne...bet po to kai jis nurimsta, mes pasikalbam ir issiaiskiname...jau per 10 metu kartu zinau kada bus veiksmingas pokalbis... anksciau "degimo procese" bandydavau nuraminti, dabar zinau, kad tai buvo kvaila ir tik dar kurste ugni...
del pavydumo....kartais galvoju, kad labai pavydus, o kartais manau, kad visai nepavydi...priklauso, nuo to kiek aplink vyru... lotuliukas.gif
beje, labai norejau vaiko mergeles, jei tik butu nuo manes priklause, tai buciau suplanavusi, bet....
sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2010 03 18, 11:53)
Sveikos,
mano vyras taip pat mergele....
gal mano ir issiskiria, nes tikrai nera pedantas, tik darbe....
manau pagrindinis mergeliu bruozas- darboholizmas....
o namie tai maniskis nesitvarko, ne gal jei as visko pati nepadaryciau, tai gal ir kitaip butu...kas ten zino...
Siaip labai jautrus zmones ir nors atrodo kieti, pakankamai greitai susijaudina....
Pritariu, kad tikri degtukai, bet uz tai ji myliu- nes man geriau kad ka galvoja issako- nors tuo metu tikrai neisiterpsi- ir nelaiko sirdyje, kaip kiti- nesuprasi ka galvoja, pyksta ar ne...bet po to kai jis nurimsta, mes pasikalbam ir issiaiskiname...jau per 10 metu kartu zinau kada bus veiksmingas pokalbis... anksciau "degimo procese" bandydavau nuraminti, dabar zinau, kad tai buvo kvaila ir tik dar kurste ugni...
del pavydumo....kartais galvoju, kad labai pavydus, o kartais manau, kad visai nepavydi...priklauso, nuo to kiek aplink vyru... lotuliukas.gif
beje, labai norejau vaiko mergeles, jei tik butu nuo manes priklause, tai buciau suplanavusi, bet....
sekmes visoms!

o taip,darboholizmas pas mergeles didelis yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 03 18, 12:10)
o taip,darboholizmas pas mergeles didelis yra drinks_cheers.gif

Nžn, dar nesutikau nei mergelės, nei mergelino, kurie darboholikai būtų. Kad pareigingi - taip. Bet ne daugiau....
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 18, 17:21)
Nžn, dar nesutikau nei mergelės, nei mergelino, kurie darboholikai būtų. Kad pareigingi - taip. Bet ne daugiau....

smile.gif pirma kart ilndau i ta tema...vyrai -mergeles ,tai l.pedantiski,reiklus sau ir kitiems,tvarkingi(netgi super), rolleyes.gif nors mano vyras ne mergele,bet tuos niuansus zinau l gerai nuo senu laiku rolleyes.gif
Atsakyti
Pazistu keleta, visi turi ta pati bruoza- pedantiskumas,
Atsakyti