Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(*Ingri* @ 2010 03 08, 00:11)
Teigiamos savybes:
1. Šeimyniškas. Ir net labai.
2. Turintis gerą humoro jausmą.
3. Pakankamai plepus.
4. Romantiškas (nors dauguma sakėt, kad nėra romantikai jūsų mergelinai. smile.gif
5. Gerbiantis moteris. (Visada praleis pro duris pirmą, kavinėje neleis tau susimokėt ir panašiai.)

Neigiamos savybės:

1. Neapsisprendimas
2. Keičiantis savo nuomonę dažniau nei kojines. Vieną dieną myli, kitą dieną nežino, ką jaučia, trečia dieną jokių jausmų nejaučia.
3. Begalinė meilė sportui.
4. Nesugebėjimas paskirstyt laiko.
5. Nežino, ką reiškia posakis "Kai labai nori - viską gali" smile.gif

visi punktai atitinka mano buvusiam B, del 2 neigiamos priezasties issiskyrem..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domomama: 10 kovo 2010 - 21:22
QUOTE(domomama @ 2010 03 10, 22:21)
visi punktai atitinka mano buvusiam B, del 2 neigiamos priezasties issiskyrem..

Pasirodo, kad ne tik maniškiam tinka šie apibūdinimai. O ta antroji neigiama savybe mane ir erzina labiausiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ingri* @ 2010 03 10, 22:08)
Pasirodo, kad ne tik maniškiam tinka šie apibūdinimai. O ta antroji neigiama savybe mane ir erzina labiausiai. smile.gif

O man patinka viskas jo elgesyj. Tikras vyras -mazai kalba-dirba visus darbus, nepriklausomai ar tai vyriskas, ar moteriskas. Nemokantis ilgai pykti. Savo vaikams linkeciau tokio sutarimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2010 03 10, 23:32)
O man patinka viskas jo elgesyj. Tikras vyras -mazai kalba-dirba visus darbus, nepriklausomai ar tai vyriskas, ar moteriskas. Nemokantis ilgai pykti. Savo vaikams linkeciau tokio sutarimo thumbup.gif

O maniškis kaip tik kalba tai vaje vaje kiek daug smile.gif Daugiau už mane ir dar nežinau už ką smile.gif Neduok valgyt, duok pakalbėt biggrin.gif o dėl vaikų tai tikrai taip. Labai myli juos. smile.gif Jau vien kaip gražiai sutaria su savo mažaja sesute. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ingri* @ 2010 03 10, 22:42)
O maniškis kaip tik kalba tai vaje vaje kiek daug smile.gif Daugiau už mane ir dar nežinau už ką smile.gif Neduok valgyt, duok pakalbėt

O taip visomis aplinkybėmis ar tik gerų pažįstamų draugijoje?
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 11, 10:45)
O taip visomis aplinkybėmis ar tik gerų pažįstamų draugijoje?

Kadangi mažai dar jį pažįstu, tai kolkas galiu pasakyt, kad taip jis elgiasi būdamas su manimi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ingri* @ 2010 03 11, 18:43)
Kadangi mažai dar jį pažįstu, tai kolkas galiu pasakyt, kad taip jis elgiasi būdamas su manimi. smile.gif

Aš va pagalvojau, kad mano pažįstami mergelinai labiau prie tylenių. Nors, teisybės dėlei, turiu pastebėti, kad pažįstu vieną, linkusį didžiai moralizuoti, mokyti, visai neatsižvelgiant į tai, nori kas nors šito ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 12, 00:02)
Aš va pagalvojau, kad mano pažįstami mergelinai labiau prie tylenių. Nors, teisybės dėlei, turiu pastebėti, kad pažįstu vieną, linkusį didžiai moralizuoti, mokyti, visai neatsižvelgiant į tai, nori kas nors šito ar ne smile.gif

Nu, o vat manasis tai tikrai labai daug kalba. Bent jau prie manęs. Tikrai nežinau kaip su kitais. smile.gif Bet esu linkusi abejot, kad su kitais yra kitaip. smile.gif
Atsakyti
Labai puikios tos mergelės. wub.gif Manasis visuomet sugeba nustebinti, turi daug idėjų, labai rūpestingas, švelnus... Sako, tvarkingos mergelės būna, bet maniškis, tai... sunkiai. biggrin.gif Kai pradėjau atvažiavus visuomet pirmiausia žiūrėt, ar lova paklota, tai pradėjo tvarkytis. O kol manęs nebuvo, tai bardakas visiškas. Bet manau, čia nuo mamytės priklauso, kaip ji išauklėja. rolleyes.gif
Šiaip prie kitų toks tylenis, bet su manim tauškia ir tauškia. Pleputis. Taikus. Vaikus labai myli ir moka su jais elgtis. Aš kai pamačiau, kaip su sesers vaikais elgiasi mažučiais, tai ojėj... Akys ant kaktos iššoko. Aš kadangi vaikų neitin myliu, na, elgtis nemoku, bijau netgi, tai man taip keistai atrodė. Žodžiu, toks šeimyniškas jisai. blush2.gif
Atsakyti
galvoju lygiai ta pati, ka ir apie vyrus liutus, avinus, zuvis ir tt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(konnichiwa @ 2010 03 13, 10:46)
... turi daug idėjų...

Šito nepastebėjau smile.gif Gal tiksliau - jei ir randasi tų idėjų, tai tik idėjomis ir lieka smile.gif
Atsakyti
Asmeniškai - baisiau nebūna ...
Atsakyti