Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

Mano vyras irgi Mergele biggrin.gif Nu bet kad labai jau nesugyvenamas butu tai negaliu sakyti,visko buna kaip ir visiems,siaip manau is daugelio aplink matytu variantu,mergeles zenklo zmones dar yra pusiau pakenciami lotuliukas.gif O del to kad nepripazysta klydes,tai taip,is proto veda kiekviena kart del visko tik mane kaltindamas,viskas tik per mane,jis butu dares kitaip,nors viskam is pradziu pritaria.Dar galeciau pridurt kad valios neturi,nezinau kaip kiti sio zenklo atstovai g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2008 10 25, 22:17)
Mano vyras irgi Mergele  biggrin.gif Nu bet kad labai jau nesugyvenamas butu tai negaliu sakyti,visko buna kaip ir visiems,siaip manau is daugelio aplink matytu variantu,mergeles zenklo zmones dar yra pusiau pakenciami lotuliukas.gif O del to kad nepripazysta klydes,tai taip,is proto veda kiekviena kart del visko tik mane kaltindamas,viskas tik per mane,jis butu dares kitaip,nors viskam is pradziu pritaria.Dar galeciau pridurt kad valios neturi,nezinau kaip kiti sio zenklo atstovai  g.gif  ax.gif

manasis valios turi,dazniausiai ka pradeda ta uzbaigia ir dar darboholikas yra.MB mama ir mergele doh.gif moteris jau amziuj,bet sukasi kaip vijurkas ir darboholike.Labai saugo visus daiktus.Tarkim pas ji rubeliai kurie turi 5, 6 metus atrodo vos ne kaip nauji.As taip nemoku blush2.gif . Siek tiek pedantas,nors ne per daug.Visa laika nori,kad visi viska padarytu cia ir dabar,nors pats vis atidelioja.Tarkim kazka reikia nupirkti tai vis rytoj ir rytoj ir tas rytojus gali testis metus. doh.gif As pati oziaradis,sako oziaragiai labai gerai turi sutarti su mergelem,bet man kazkaip nesigauna schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(AnMa_geroji_puse @ 2008 10 25, 13:43)
Nu visai nesamonės  doh.gif
Geresnio vyro mergeles nei pas mano žmoną yra dar sutikęs nebuvau  biggrin.gif

Kas pakels katinui uodega nei jis pats biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Galbut yra isimciu del mergeliu lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
Nu del to veliau,ryt,poryt,tai jo,su tuo gali is proto isvest,del tvarkos tai ne,priesingas variantas ax.gif As pati siaip irgi Mergele su Liuto uodega,charakteriai musu visai nesutampa doh.gif
Atsakyti
sveikos.mano vyras irgi mergele,bet kad labai gerai su juo sutariam,labai linksmas zmogus.visada ir pataria ir padeda.manau taip yra nes as nesistengiu buti seimos galva,viskam vadovauti, o visas pareigas pasiskirstom per puse.tiesa seimos biudzeta tvarkau as.labai mazai pykstames.gal del to kad as irgi mergele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laaara: 27 spalio 2008 - 12:43
QUOTE(laaara @ 2008 10 27, 12:42)
sveikos.mano vyras irgi mergele,bet kad labai gerai su juo sutariam,labai linksmas zmogus.visada ir pataria ir padeda.manau taip yra nes as nesistengiu buti seimos galva,viskam vadovauti, o visas pareigas pasiskirstom per puse.tiesa seimos biudzeta tvarkau as.labai mazai pykstames.gal del to kad as irgi mergele biggrin.gif

Na vat as pati oziaragis,Dazniausiai visur rasoma kad oziaragiai su mergelem labai gerai sutaria biggrin.gif biggrin.gif kazkaip nejauciu as to schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Na mano busimasis vyrelis Mergele. Tai kas rase jog niekada nebuna neteisus tai pritariu 100% biggrin.gif Kad ir kas benutiktu jis teisus ir viskas rolleyes.gif Kartais tikrai siutas paima blink.gif Labai daiktus saugo,vat pilna spinta nereikalingu daiktu bet ismest NEGALIMA,a vdruk prireiks lotuliukas.gif Vat turejo toki svarka,toki slykscios zalios spalvos,kuri turejo nuo 16 metu (dabar jam 28),neleido ismest sako,gal sunui perduosiu lotuliukas.gif Ismeciau,tai savaite laiko burbejo rolleyes.gif O siaip jei ne tos kelios jo savybes tai,puikus zmogus... Nors esam ir nesuderinamu zodiako zenklu: as zuvyte. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutelele @ 2008 10 30, 13:35)
Sveikos. Na mano busimasis vyrelis Mergele. Tai kas rase jog niekada nebuna neteisus tai pritariu 100%  biggrin.gif  Kad ir kas benutiktu jis teisus ir viskas  rolleyes.gif Kartais tikrai siutas paima  blink.gif Labai daiktus saugo,vat pilna spinta nereikalingu daiktu bet ismest NEGALIMA,a vdruk prireiks  lotuliukas.gif  Vat turejo toki svarka,toki slykscios zalios spalvos,kuri turejo nuo 16 metu (dabar jam 28),neleido ismest sako,gal sunui perduosiu  lotuliukas.gif  Ismeciau,tai savaite laiko burbejo  rolleyes.gif  O siaip jei ne tos kelios jo savybes tai,puikus zmogus... Nors esam ir nesuderinamu zodiako zenklu: as zuvyte.  ax.gif

Nu maniskis ir senus daiktus palieka,sukrauna.Taip sandeliukas ir uzkrautas visokiais sudeliukais kuriu visai nereikia ir puikiai zinai,kad neprireiks,nu bet va jam atrodo kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
MB irgi visa laika teisus doh.gif nors dazniausiai esu teisi as.
kaupia daiktus doh.gif net senas suplysusias kojines doh.gif dabar jis komandiruotej, tai nuejau i jo namus ir ismeciau keleta senu poru kojiniu ir treningus suplysusius.
maniskis nelabai tvarkingas, kazkaip pasipuosti nemegsta (nors prie manes puosiasi, nes vis sakau, kad ir isvaizda svarbi, jei nori issaugoti aistra lotuliukas.gif ) tas paveikia ir prie manes rengiasi patraukliai.
Labai netvarkingas. Maista deda ant stalo, trupinius nenuvalo, indai gali stoveti savaite, su musemis viduje doh.gif
Didelis tinginys, Daug superiniu ideju, bet nieko negali pradeti.
Nori buti seimos galva, bet speju kad busiu as, tik reikia sumaniai apkvailinti ji, kad tipo jis seimos galva. lotuliukas.gif
Svelnus, ramus, ne babnikas.
Bet su puske laikosi uz rankuciu, apkabina, pabuciuoja. mane tai siutina doh.gif (jam 24, jai 21 metai)
Jam tevai svarbiau, padeda jiems.
man visiskai nieko nepadeda, nes jau pamate, kad esu visiskai savarankiska, ir daugiau as jam padedu negu jis man.
O lietas koks jis doh.gif o nepunktualus doh.gif siaubas. Nezinau kas musu laukia ateityje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 03, 01:22)
Nori buti seimos galva, bet speju kad busiu as, tik reikia sumaniai apkvailinti ji, kad tipo jis seimos galva.  lotuliukas.gif

O lietas koks jis  doh.gif  o nepunktualus  doh.gif siaubas. Nezinau kas musu laukia ateityje  verysad.gif

Kas kas, ogi nieko su jumis nebus. Linkiu kad perskaitytu sita posta jusiskis ir laiku apsigalvotu, kol vaikais neapsikrovet.

Niekaip nesuprantu, jei jau toks Su..as, tai kam dar but kartu. Gi tokiai savarankiskai emancipuotai ir ziauriai subrendusiai (pagal bazara) damai toks liurbis koks buvo pavaizduotas tik gyvenima juodins...

Ar cia reikalas kietuma savo parodyt. Dazniausiai kieti zmones neiesko demesio tokiais pigiais budais.

Beje, nezadu isileist i beprasmi drabstymasi purvais, taip kad siulau pasilaikyt savo neigiamas (nors ir nelkystancias) emocijas delfiui ar pan. Uztenka kad pats tersiu tema.
Atsakyti
QUOTE(AnMa_geroji_puse @ 2008 11 03, 22:30)
Kas kas, ogi nieko su jumis nebus. Linkiu kad perskaitytu sita posta jusiskis ir laiku apsigalvotu, kol vaikais neapsikrovet.

Niekaip nesuprantu, jei jau toks Su..as, tai kam dar but kartu. Gi tokiai savarankiskai emancipuotai ir ziauriai subrendusiai (pagal bazara) damai toks liurbis koks buvo pavaizduotas tik gyvenima juodins...

Ar cia reikalas kietuma savo parodyt. Dazniausiai kieti  zmones neiesko demesio tokiais pigiais budais.

Beje, nezadu isileist i beprasmi drabstymasi purvais, taip kad siulau pasilaikyt savo neigiamas (nors ir nelkystancias) emocijas delfiui ar pan. Uztenka kad pats tersiu tema.

Oho g.gif
Ir kodel tarp ju turetu nieko nebuti? Jei zmogus isvardino blogasias savybes nereiskia,kad nera geruju,o ir sitos isvardintosios savybes nera tokios nesugyvenamos mirksiukas.gif nereiktu spresti uz kitus ar bus kartu ar ne doh.gif Ir apie koki kietuma snekama? g.gif
Galime pasidziaugti,jog Jusu zmona labai pasiseke del Jusu kaip vyro mergeles savybiu,kad esate saunus vyras ir ne liurbis mirksiukas.gif
Ir cia kalbama ne apie vyriskaja gimine,o tik apie horoskopo zenkla ir jo savybes tiek blogasias tiek gerasias mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir temos tikslas "vyras mergele" ne smeizti vyra kaip asmeni,bet pasidalinti pastebetom savybem tiek blogosiomis tiek gerosiomis.Ir pasistengti perprasti,susigyventi,pasidalinant patirtimi.Juk manau cia SM dauguma tik susipazine,tik sukure seimas,todel pasidalinti patirtimi nors ir mazyte,kaip sugyvena zmones pagal horoskopo zenkla nematau nieko blogo.Ir joks cia ne kietumo parodymas ar saves afisavimas.
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2008 11 04, 19:32)
Oho  g.gif 
Ir kodel tarp ju turetu nieko nebuti? Jei zmogus isvardino blogasias savybes nereiskia,kad nera geruju,o ir sitos isvardintosios savybes nera tokios nesugyvenamos mirksiukas.gif  nereiktu spresti uz kitus ar bus kartu ar ne  doh.gif  Ir apie koki kietuma snekama?  g.gif
Galime pasidziaugti,jog Jusu zmona labai pasiseke del Jusu kaip vyro mergeles savybiu,kad esate saunus vyras ir ne liurbis  mirksiukas.gif
Ir cia kalbama ne apie vyriskaja gimine,o tik apie horoskopo zenkla ir jo savybes tiek blogasias tiek gerasias mirksiukas.gif

Velnias... Ka cia jum pasakyt dabar?
Nenoriu but kaip ne kurie vyriski "autoritetai" sitam forume ir rautis ant kiekvienos nuomones nesutampacios su mano ar pan.
Manau, jei gaspadine uzmatys sita tema tai pati ir issiguos ar pasidziaugs, na bet cia jau jos teise spresti.
Bet kaip ten bebutu sita tema mano akimis labai jau aiskiai klausia apie tam tikra vyru grupe (pirmas postas, jei netikit).
edit: O kruopos!! doh.gif doh.gif Temos autorei aiskinau apie jos tema...

Ir ankstesniam mano poste pacituotas tekstas labai primine demesio prasymasi: Is to kaip rasyta, kas rasyta ir kas tarp eiluciu. Na taip, tarp eiluciu kiekvienas mato unikalu teksta. As reagavau i TAI ka pamaciau. Nepatinka, neskaitykit.

QUOTE(fragolina* @ 2008 11 04, 19:53)
Ir temos tikslas "vyras mergele" ne smeizti vyra kaip asmeni,bet pasidalinti pastebetom savybem tiek blogosiomis tiek gerosiomis.Ir pasistengti perprasti,susigyventi,pasidalinant patirtimi.Juk manau cia SM dauguma tik susipazine,tik sukure seimas,todel pasidalinti patirtimi nors ir mazyte,kaip sugyvena zmones pagal horoskopo zenkla nematau nieko blogo.Ir joks cia ne kietumo parodymas ar saves afisavimas.

"Ne nu tai jo..." g.gif g.gif
O kas del to priestaravo? Ir aplamai, kokia patirtis is tu horoskopu?! Ar nesijauciat truputi masines kulturos aukomis? Taip lyg proskos skalautusi per smegenis?
Ar nera taip, kad prisiskaitom briedu visokiausiu ir paskui pasamoningai isikale i galva viena ar kita veiklos modeli bandom imituot?
Va taip ir gimsta tokios "gudrios" temos.
Siaip ar taip, cia asmenine nuomone, galbut neteisinga, tikriausiai kritikuotina ir t.t., bet pareikst ja gali kiekvienas. Kaip ten bebutu, damos, atleiskit uz isikisima, teskite...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnMa_geroji_puse: 04 lapkričio 2008 - 22:57