Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

Aš ir po vienu stogu su mergele smile.gif
Visuomet sakau mano pats geriausias su visais minusais, kuriuos ir su laiku priimti pradedu.
Na bet jis taip visada nori buti teisus ir tik jo tiesa, ir dėl žodžių veltui nemėtymo, tiesa pas mus ir... Gali važiuot kur, nė žodžio nepratars... Bet jau kai jis nori kalbėti, tik pamėgink jo neklausyti, pats nelaimingaisuias biggrin.gif Na ir visai dėmesinga, jautri ta mano mergelė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balioonelis @ 2010 01 07, 16:13)
neseniai pradėjau draugauti su Mergeliu ax.gif  kol kas atrodo jog jautresnio, supratingesnio ir švelnesnio Žmogaus nesu sutikusi. Jis dar ir punktualus, darboholikas ir šiaip labai aktyvus, draugiškas, mėgstantis ir draugus, ir pabūti tik dviese- wub.gif šiek tiek pedantiškas, bet normos ribose, ir labai mokantis išvengti konfliktinių sitacijų ir mokantis nugesint ir mane (aš liūtas tongue.gif )
tikiuos laikui bėgant jo gerosios savybės tik atsiskleidinės, o gal ir aš ramesnio būdo pasidarysiu blush2.gif
P.S. beje labai racionalus ir planuojantis (ne tik žodiškai) ateitį smile.gif

as irgi liutas o jis mergele drinks_cheers.gif draugaujam jau virs 4m.. wub.gif
Atsakyti
O jūs nepastebėjot, kad mergeliams nepatinka seksas "šiaip sau"? Kad jie jį sureikšmina, apipina emocijom, būtinai turi būt su mylimu žmogum, na, kažkaip labai jau švelniai žiūri į tai...
Atsakyti
QUOTE(Gil @ 2010 02 04, 14:53)
O jūs nepastebėjot, kad mergeliams nepatinka seksas "šiaip sau"? Kad jie jį sureikšmina, apipina emocijom, būtinai turi būt su mylimu žmogum, na, kažkaip labai jau švelniai žiūri į tai...

Kiek pažįstu vyrų mergelių, su vienu teko ir padraugauti kurį laiką, tai nieko panašaus nepastebėjau smile.gif gal net priešingai rolleyes.gif
Aš pati mergelė, tai nemėgstu sekso šiaip sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gil @ 2010 02 04, 14:53)

Turejau drauga mergele, tai gal man tik taip pasitaike, bet buvo toks nevyriskas, atsiprasau uz issireiskima - "bobiskas", snekedavo bet ka, ka sakydavo to nedarydavo, nu tikriausiai cia man toks nevykes pasitaike biggrin.gif o turiu drauge mergele, tai liuks - aktyvi, draugiska, begalo sneki smile.gif
Atsakyti
Mes abu Mergeles su MB .. Gyvenam 9 metai kartu ... Galiu pasakyti tik tiek, kad yra labai seimyniskas ir be galo mylintis vaikus ... wub.gif Laisvai galiu isvaziuoti kelioms dienoms, jei reikia ir zinau, kad bus namu buityje bus viskas padaryta geriau nei pas mane net blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes,as irgi daug galiu pasakyti apie vyra mergele,10 metu kartu praleidom,neistveriau doh.gif egoistas,fantazuotojas,mergisius...geros savybes:jautrus,kai sergama,nenoriu sakyti,kad visi mergeles toki,bet su maniskiu reikejo geleziniu,nervu.Issiskyrem,dabar jam net dukra nerupi verysad.gif gaila mergaites,tetis jai buvo svarbiau negu as,o dabar nei su Kaledom,nei su gimtadieniu nepasveikino.Dabar mano gyvenime kitas vyras-jautis wub.gif buna visko,bet super,tfu tfu tfu.Noriu palinketi visom,kad laiku apsisprestu nebijotu vienatves ir neisdalintu savo graziausiu metu to nevertiems.Patikekit gyvenimas sustygiuos viska i savo vietas. svarstykle.
Atsakyti
keleta mergeliu vyru teke pazinti, tai is to, ka apie juos "ismokau" galiu tik paantrinti daugeliui cia rasiusiuju,- gana ramus, protingas ir vertinantis protingus/as, demesingas ir darbstus. jei nekliuva jo "koks as nuostabus" ir noras, kad kiti taip apie ji galvotu, tai jis geras laimikis norincioms ramaus seimynisko gyvenimo. man sis zenklas - charakteris atrodo nuobodus, be spalvos, pasyvus, is tu, kas jei pastumsi, pareguliuosi, tai ir padarys. jiems, rodos, lyg reiktu, kad kas juos reguliuotu. tai, aisku, galima vadinti privalumais. bet del siu savybiu jis - ne mano skonio vyras. beje, dar pastebejau cinizma. bet gal cia asmenine kokios nors karcios patirties israiska, o ne zenklo savybe.
Atsakyti
na mano vyras irgi mergele.bet tikrai nera visiskai toks,koks turetu buti pagal zodiaka.pedantiskumo-nulis.labai retai kada jau uzsiims tvarkymu.ar aplamai pades daikta ten,kur padejo.nebent savo garaze,va ten tai tvarka megsta palaikyti biggrin.gif
aplamai,as esu saulys,o jis mergele,kas yra nesuderinama.bet kazkaip gyvename g.gif nors ir pasipykstame.
na kai jau buna svelnus,tai iki kaulu smegenu,o kai pyksta tai irgi is sirdies schmoll.gif
punkstualumo-tai irgi neperdetai pas jo yra.megsta ir paveluoti,ir neima del to i galva. romantikas-retokai verysad.gif
bet va jei jau man negerai,tai visada salia.ta prasme per nestuma gulejau keleta kartu ligonineje-tai nuo ryto iki vakaro budavo.nenoredavo nei valgyti,nei gerti.per gimdyma,po gimdymo-net namo nevaziavo apsiprausti.sirgom su vaiku,ligoninej buvom-tas pats 4u.gif
Atsakyti
as tai mergeliu daugiau nenoreciau,labai sunkus charakteris g.gif .Nieko gero negaleciau apie ji pasakyti,labai piktas,beveik visada,niurus,tingus labai,jau jei ko paprasysi,tai nepadarys,nei svelnumo,nei nieko,labai smulkmeniskas,amzinai prikisa jei ka netaip padarai,ar kur suklysti,bet apie save tik gerai ,pagirunas,labai konfliktiskas zmogus,neseimyniskas,zodziu nieko gero negaleciau pasakyt
Atsakyti
QUOTE(fresija @ 2010 03 02, 23:45)
as tai mergeliu daugiau nenoreciau,labai sunkus charakteris g.gif .Nieko gero negaleciau apie ji pasakyti,labai piktas,beveik visada,niurus,tingus labai,jau jei ko paprasysi,tai nepadarys,nei svelnumo,nei nieko,labai smulkmeniskas,amzinai prikisa jei ka netaip padarai,ar kur suklysti,bet apie save tik gerai ,pagirunas,labai konfliktiskas zmogus,neseimyniskas,zodziu nieko gero negaleciau pasakyt

unsure.gif kaip keista, manasis 100% priesingybe aprasytam smile.gif jau ji supykdyti tai nzn ka reiketu padaryt tongue.gif (as pas ji darbe jau puse lodoriu atleidus buciau, o jis ramiai, nesinervuoja, bet privercia dirbt)
su manim jis labai rupestingas, panasu kad seimyniskas (na vaikuciu dar neturim, bet augintiniais rupinasi ir net labai rolleyes.gif ), laaaabai optimistiskas, bet nera svajukas- ka suplanuoja, tai ir igyvendina, nera namiseda- hiperaktyvus net sakyciau..
neigiama puse- nera romantikas ax.gif jau is jo tai nasulauksiu netiketos romantiskos vakarienes prie zvakiu ar atsiustu geliu be progos (jis ir progas nelabai isimena lotuliukas.gif ), bet jei as padarau kazka panasaus, tai visada priima, palaiko ir buna romantiska mum abiem wub.gif

bet labiausiai pritariu tom, kur sako, jog kas sutaria su mergelem- tom geras zenklas. kas nesutaria- tom pats baisiausias, o viskas priklauso nuo asmenybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balioonelis @ 2010 03 04, 14:49)
:
bet labiausiai pritariu tom, kur sako, jog kas sutaria su mergelem- tom geras zenklas. kas nesutaria- tom pats baisiausias, o viskas priklauso nuo asmenybes mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti