Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(Laste @ 2009 10 14, 10:59)
Mes su vyru abu esame mergelės, tad nežinau ar tai įtakoja mūsų santykius, bet jie yra nuostabūs smile.gif  Pačius gražiausius žodžius galėčiau sakyti apie savo vyrą, jis niekada niekam nepasakys blogo žodžio (iš kantrybės jį išvesti moku tik aš) tongue.gif , linksmas, bendraujantis, protingas, siekiantis savo tikslų, šeimyniškas, mylintis ir t.t.  blush2.gif Vienintelė yda jo būde yra nevisada vietoje padėti asmeniniai daiktai smile.gif, bet tai menkniekis palyginti su tuo, kiek daug jis turi gerų būdo savybių... Visos giminės moterys tik ir šneka, kad tokio vyto pavydėti kiekvienai smile.gif  Didžiuojuosi ir aš, kad šalia manęs vyras-mergelė biggrin.gif

gražiai parašėte smile.gif
Atsakyti
Aš mergelė ir esu draugavusi su mergele, tai buvome tikra itališka pora, su lėkščių daužymais, peštynėmis, neištikimybėmis, audringomis skyrybomis ir dar audringesniais susitaikymais. Atrodo, dabar abu esam daug daug laimingesni bigsmile.gif
Atsakyti
As mergele ir mano vyras mergele, esam kartu nuo 2000 m, bet vede tik 5 metus. Musu santykiai banguojantys. Pykstu ant jo nes jam draugai svarbiau nei mes.Kai pamato kad pykstu apsiramina, bet po tam tikro laiko vel su draugeliais laksto( gal su draugelem, kas cia zino). Siaip apie ji galeciau pasakyt: labai isrankus del maisto, apie rubus tai is vis patyliu, pas ji tik vienetiniai, ne duok Dieve pamatys kad kas nors toki pati ruba nesioja iskart nebenesios tokio pat. labai netvarkingas( kokia spintele atidarys, tai niekad neuzdarys, su rubais ir kt daiktais tas pats), nzn gal cia tik taip kai mes kartu gyvenam, mat viska as pati sutvarkau. Buvo laiko tarpas kada jis buvo UK tai kambarys pas ji labiausiai kvepedavo ir tvarkingiausias buvo. Nesimeto bet kada zodziu "myliu".
Is gerosios puses: labai draugiskas, rupestingas, svelnus, lovoj geras blush2.gif , moka atsiprasyt.
Kad ir koks jis butu, geresnio manau nerasciau arba nieko taip nepamilciau kaip JI myliu.
Atsakyti
Vakar Palmyra per TV laidą pažadėjo, kad mergelėms bus labai geri ateinantieji metai, palanku tuokstis pirmoje metų pusėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 12 29, 08:41)
Vakar Palmyra per TV laidą pažadėjo, kad mergelėms bus labai geri ateinantieji metai,

gera žinia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geriete:) @ 2009 12 20, 20:01)
As mergele ir mano vyras mergele, esam kartu nuo 2000 m, bet vede tik 5 metus. Musu santykiai banguojantys. Pykstu ant jo nes jam draugai svarbiau nei mes.Kai pamato kad pykstu apsiramina, bet po tam tikro laiko vel su draugeliais laksto( gal su draugelem, kas cia zino). Siaip apie ji galeciau pasakyt: labai isrankus del maisto, apie rubus tai is vis patyliu, pas ji tik vienetiniai, ne duok Dieve pamatys kad kas nors toki pati ruba nesioja iskart nebenesios tokio pat. labai netvarkingas( kokia spintele atidarys, tai niekad neuzdarys, su rubais ir kt daiktais tas pats), nzn gal cia tik taip kai mes kartu gyvenam, mat viska as pati sutvarkau. Buvo laiko tarpas kada jis buvo UK tai kambarys pas ji labiausiai kvepedavo ir tvarkingiausias buvo. Nesimeto bet kada zodziu "myliu".
Is gerosios puses: labai draugiskas, rupestingas, svelnus, lovoj geras blush2.gif , moka atsiprasyt.
Kad ir koks jis butu, geresnio manau nerasciau arba nieko taip nepamilciau kaip JI myliu.

Va čia jau panašiau į mano situaciją.. lotuliukas.gif bet tik jei jis būna geros nuotaikos,tai visada prilimpa su žodeliu "myliu" wub.gif šiaip jis labai geras,rūpestingas,dėmesingas man. thumbup.gif Pas mus nėra taip,kad tik jis teisus. Jeigu jis kaltas,tai pripažįsta ir bando kaltę atpirkt. blush2.gif
Aš esu -ožiaragis,o manasis- mergelė wub.gif Man su juo sugyventi tikrai įmanoma,o manau,jog vyrai visi panašūs dėl tvarkymo (reikia labiau mums pasistengti). Aš savuoju labai patenkinta ir nemanau,kad rasčiau geresnį. wub.gif
Atsakyti
Aš mergelė ir draugauju su mergele. Kol kas atrodo labai šaunus suderinamumas. smile.gif
Turi jis tokių mergelėms vyrams būdingų bruožų, tikrai... Pvz., buvo nusiteikęs būti senberniu, kol nepakibinau jo taip, kad jau pamiršo tą savo nusistatymą ir su manim būna. laugh.gif Ir dar toks laimingas, gražu žiūrėti.
Taip pat labai tvarkingas. Apskritai, daiktų mažai turi, tai gal ne čia pasireiškia tvarka, bet daugiau jo darbuose, raštuose, žodžiu, turi padaryti tobulai, ne kitaip.
Labai mėgsta tobulas situacijas, perfect tokias. Ir kai pasijunta tokioj esantis, labai nudžiunga ir man būtinai pasako.
Moka būti ir labai meilus, bet nepersistengia su tuo.
Atrodo labai doras ir romus. Turbūt ir ištikimybės geną turėtų turėt. biggrin.gif
Apie šeimą svajoja ir ieško tam tobulos (arba idealios) moters. Na kol kas neišbrokijo. Tikiuosi, kad ir neslėptų, jei kada ta nuomonė apie mane ir pasikeistų ir nebetemptų laiko. Bet nenoriu, kad taip nutiktų. biggrin.gif
Fiziniam kontakte tikrai ne mėmius. wub.gif
Nepadlaižiauja. Jei norėtų, visus mano trūkumus taip vat imtų ir išvardintų. Bet tai svarbu jam jie netrukdo. O aš neįsižeisiu. Žinau, kad mano rankos ne plonytės. Na jis toks tiesos pastebėtojas. Nenutyli.
Labai mėgsta erzinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gil: 06 sausio 2010 - 03:10
QUOTE(Gil @ 2010 01 06, 03:06)
Aš mergelė ir draugauju su mergele.

Labai įdomu, kai mergelę apibūdina mergelę. Toks tokį smile.gif Į akis krenta, kad tokie apibūdinimai pozityvesni smile.gif

Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 06, 12:42)
Labai įdomu, kai mergelę apibūdina mergelę. Toks tokį smile.gif Į akis krenta, kad tokie apibūdinimai pozityvesni smile.gif

ax.gif Aha... Mergelės gi nuostabios.
Ai, dar viena savybė - labai didelis tinginys. Galėtų nieko neveikti per dienų dienas, bet dar sugeba tuo ir pasiskųst, atseit, sugalvok jam veiklos. cool.gif
Atsakyti
draugas mergele, moka bendrauti su vaikais ir juos myli. siaip labai rupestingas. nors kartais atrodo jog vejai galvoj.
Atsakyti
QUOTE(Gil @ 2010 01 06, 18:42)
Ai, dar viena savybė - labai didelis tinginys.

O Jūs?
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 01 06, 19:45)

Panašiai. Ypač ant dalykų "reikia". Šiaip esu entuziastingesnė veiklos galvotoja. Priklauso nuo nuovargio. biggrin.gif
Atsakyti