Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(Becky @ 2009 07 18, 20:59)
Iš komentaru labai matosi kas susigyveno su mergele - atsiliepimai apie zenkla teigiami, o kas išsiskyre/susipyko - toms mergeles visiskas blogis  lotuliukas.gif MB mergele, jau pakankamai ilgai draugaujam kad galeciau spresti apie jo charakteri smile.gif Nu taip, nemegsta veluoti, bet kadangi as visada ir visur veluoju, tai daznai pasimokau is MB, jis mane disciplinuoja. Taip, labai tvarkingas, bet ar tai blogai kai vyras kartais isplauna indus ir nemeto savo kojiniu kur papuola? Cia gi visu moteru svajone, nu o kadangi man tvarka ne pirmoje vietoje, labai dziaugiuosi kad gyvenu butent su mergele - bent jau jo daiktai visada guli vietoje, man maziau reikia tvarkyti  ax.gif  Taip, jis niemegsta pirmas atsiprasineti jei nemano kad jis kaltas, nu bet suraskite man bent viena vyra, kuris megsta atsiprasineti  biggrin.gif  O jei maniskis prisidirba- tai ir geliu kartais atnesa, taigi nematau cia didelio minuso. Gal ir ne didziausias romantikas, bet labai nuosirdus. Nemegsta tusciu plepalu, ka sako ta ir padaro. Jei kas sugedo  - visada sutaiso. Daiktus saugo (kompas, masina ir visa kita), bet ar tai blogai? Nu man kartais net neleidzia jo kopmo liesti, nes prisidirbu pastoviai, bet as savo turiu, tai jokiu problemu  biggrin.gif Vienu zodziu - geros tos mergeles, tik reikia tureti kantrybes ir noro jas suprasti 4u.gif

kaip pirstu i aki.sventa teisybe,tik jau neromantikas visai,ir piktas dar labai buna
Papildyta:
QUOTE(seriously girl @ 2009 07 01, 17:29)
Sakoma kad patys blogiausi vyrai yra mergelės, jeigu sužinojai jo zodiaką tai bėk kuo toliau kol nevėlu lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet žinoma tai tik juokingos kalbos, bet juk kalbų be pagrindo nebūna smile.gif Aš pradėjau draugauti su vaikinu mergele tai nezinau ka dabar ir galvoti po pasiskaitymo forume... biggrin.gif . Šeip draugystės pradžioje pirmas dvi savaites viskas buvo idealu, galvojau kad net keista jog dar yra tokiu idealiu vaikinų. Jis buvo super savo mastymu, charakteriu, elgesiu. Bet kuo tolyn nuomonė pradėjo svyruoti. Norėdama pagrįsti jo zodiako ženklo įtaką, pradėjau jį analizuoti ir pamažu perprasti visas jo savybes. Draugaujam du mėnesius, bet man pakankamai užteko laiko išsiaiškinti daugeliui jo savybių. Ką aš pamačiau? bigsmile.gif TEIGIAMOS SAVYBĖS: rūpestingas, praktiškas, vertinantis rimtus santykius, labai vertina protą, grožis jam ne pirmoje vietoje, šeimyniškas žmogus, kuriam šeima labai daug ką reiškia gyvenime, mėgstantis pastovumą, apsukrus, gerai viską apgalvoja prieš ką nors darydamas, taip pat labai vertinantis draugystę, niekada, jokiais būdais neišduos savo draugo(sakau pagal patirtį), kaip sakoma: ''Kankinkit budeliai stipriau! Mirsiu, bet draugų neišduosiu''. biggrin.gif taipogi mergelės ganėtinai švelnūs, meilūs, aistringi, bet tą dažniausiai parodo būnant dviese, prie draugų ar kitų žmonių nelinkę demonstruoti savo šiltų jausmų mylimąm žmogui. Na ką, prieikime ir prie NEIGIAMŲ: pedantiškas (labai saugo, krupščiai tausoja daiktus, apie mašinos puoselėjimą nebekalbu... rolleyes.gif ), smulkmeniškas, per daug gilinasi į dėtales, nepamirsta nė vienos dėtalės, nuo smulkmeniškumo prasideda dar daugiau negerumų...: dėl per didelio smulkmeniškumo gali sukelti skandalą, pvz.: pasakysi kokią nors nelemtą frazę ar netinkamai pasielgsi, kuri jį iskaudins ar kitaip paveiks, tai ta tavąja frazę ar poelgį primins nuolat kai tik susipyksit ir amžinai prikaišios doh.gif tokių dalykų mergelės nepamiršta, gal iš šalies ir atrodo jog viskas gerai, bet iškilus didesniam kivirčui iškart atsimena visus buvusius konfliktus ir prikaišioja. Nes jie linkę ilgai atsiminti jiems nepatikusius dalykus, poelgius ir juos esant progai prikišti. Toliau... smile.gif yra gana kandūs ir kritiški, gali susakyti tokią frazę kad net kūnas užtirpsta... schmoll.gif , moka žodžiais stipriai iskaudinti. Kritikos kito atžilgiu negaili, mėgsta kritikuoti viską kas jo atžilgiu jam nepriimtina, taigi turi savo TVIRTĄ, NEPALAUŽIAMĄ NUOMONĘ ir sunkiai priima kito žmogaus nuomonę, ypatingai jeigu ji yra visiškai priešinga. smile.gif. Taipogi mergelės yra gudrūs ir apsukrūs, bet šių bruožų jie neparodo, bet giliai viduje jie yra linkę viską logoškai apmastyti, pasverti visus ''už'' ir ''prieš'', ir po to tiktai veikti. Jeigu pameluosi ar apgausi savąjį mergelę, jis ir nujausdamas tau iškart to neparodys, kol visko neišsiaiškins, neišanalizuos ir tavęs neprigaus savo gudrumu. g.gif taipogi mergėlės yra ganėtinai materialistiški žmonės, patys nori siekti ir daug turėti, bet tuo pačiu nori jog ir jo antroji pusė kažką turėtų ar bent jau siektų. Išlaikytinės jiems nelabai patinka rolleyes.gif . gal iš jų kalbų atrodo kad tai visiška nesamonė ir jiems svarbiausia yra jausmai ir meilė, bet iš jo poelgių galima pamatyti tikrąją padėtį, (tad nesistebėkite jei prieš pat vestuves lieps sudaryti vedybų sutartį smile.gif ), be to jie yra ganėtinai principingi žmonės. Meilėje taipogi to nepalieka, netgi galima pritaikyti posakį: ''Kaip tu man, taip ir aš tau''. Jeigu kas nors nepatinka mėgsta ignoruoti savo mylimą žmogų ir netgi atsilygindamas tuo pačiu, jei parodyti josios klaidas. Kito klaidas jie stengiasi parodyti, pradedami specialiai patys taip pat elgtis, mėgsta taip lyg ir nubausti ir atsilyginti kitam žmogui, taipogi labai sunkiai pripazysta kad yra neteisūs, sunkiai sutinka su savo pralaimėjimais, pagal juos: ''Teisybė visada jų pusėje''. bet deja deja.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
p.s. Galite ir nesutikti, ir prieštarauti mano šiokiam tokiam mergelių tyrimui ir analizei rolleyes.gif , bet būtų malonu jei pareikštumėte savąją nuomone į mano tyrimą, pasakytumete kokios išvardintos savybės atitinka jūsų mergeles. smile.gif rolleyes.gif

labai daug tiesos,tikrai labai atsimena kito klaidas, ir vis jas primena,bet nepakencia kai primeni jo
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 08 04, 12:40)
O tavo koks zodiako zenklas?  rolleyes.gif

aš tai ožiaragis, pagal zodiaką kaip ir turėtumėm sutarti, bet niu niekaip, lb mažai būna tų santaikos valandėlių...
Atsakyti
QUOTE(vyšnių_mergaitė @ 2009 04 15, 12:43)
Na tokie pakankamai pastovūs.
Teisūs jie visada ir visur, nesvarbu, ką besakytum. Ir nepunktualūs. tačiau tikri darboholikai - negali be darbo nė dienos.
Dėl tvarkos net nežinau - tvarką mėgsta, bet tvarkytis ne itin. Tad dėl to tenka pakovoti, nors dažniausiai lieku kalta aš, nes ir kuičiu viską aš  blink.gif  biggrin.gif . Nors šiaip - visi varžteliai, grąžteliai sudėlioti pagal dydžius ir pan, tokiuose dalykuose pas jį privalo būti visiška tvarka....

Pritariu,ypac del to kad nenusuleidzia,nepunktualus. Myli vaikus,bent jau maniskis daugiau kantrybes turi nei as. Gyvenam 6 metus,nu visko buvo,visko manau dar bus,bet siaip nepasakyciau,kad nesugyvenamas.
Atsakyti
QUOTE(Poison Ivy @ 2009 05 23, 15:26)
gal yra daugiau tokiu "mergeliu kvadratu"?

yra smile.gif
Atsakyti
Mano vyras mergele, labai geras zmogus. smile.gif kartais megsta pabambeti, bet tada as tiesiog juokiuosi,nes jis tada buna man juokingas tiesiog nepiktybiskai bamba biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi mergelė smile.gif Labai punktualus, labai praktiškas. Absoliučiai viską planuoja ir negali pakęsti nukrypimų nuo to plano, jei pasako reikia daryti - ir daro, nemėgsta atidėliot. Dar bambeklis juodas blink.gif Nei iš šio nei iš to įsikala ką į galvą- su kirviu neišmuši schmoll.gif Nepripažįsta savo kaltės, net jeigu akivaizdu, kad neteisus doh.gif Kartais būna išties nepakenčiamas, nes aš esu visiška jo priešingybė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Poison Ivy @ 2009 05 23, 15:26)
as irgi mergele smile.gif  sako, kad mergeliu poros buna labai harmoningos ax.gif gal yra daugiau tokiu "mergeliu kvadratu"?

Yra. Mes su vyru abu mergelės thumbup.gif esam gimę tą pačią dieną, tik jis 5m vyresnis. Mes kartu daugiau nei 6m, rimtų konfliktų nesame turėję ax.gif Punktualus, atsakingas, tvarkingas, labai mėgsta viska susiplanuoti. Nei jis bamba, nei savo tiesas įrodinėja lotuliukas.gif labai išrankus maistui ( kaip ir aš ax.gif ), nemėgsta kalbėti ''veltui'' tad ir komplimentais nesižarsto, bet tai nėra blogai, nes kasdien dovanojamos gėlės ir sakomi komplimentai taptų kasdienybės dalimi ir nebeteiktu tiek džiaugsmo. Turi puikų humoro jausmą, tad nenuobodžiaujam lotuliukas.gif LAAAAABAI rūpestingas, patikimas žmogus. Taip, mūsų namuose harmonija ir ramybė drinks_cheers.gif
Geresnio vyro ir Žmogaus šalia savęs neįsivaizduoju schmoll.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurave @ 2008 10 22, 21:15)
O kom jie nesugyvenami? unsure.gif Susiradau drauga mergele,papasakokit,koks ten ju charakteris,kad buciau pasiruosusi tongue.gif .

Kiekvienas vyras yra kitoks, ir nesvarbu ar jis mergele ar kito zenklo. Maniskis mergele, bet tikrai atidus, jautrus, siltas, nuosirdus, kai reikia ir "atsiprasau" ir "buvau neteisus" pasako ir pan. Uzteks man cia ji girti, nes tuoj pretendenciu i ji atsiras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Manau, kad daugiausia zmogaus budo savybes ir charakteris priklauso nuo auklejimo seimoje, kokioje jis augo, o ne nuo zenklo. rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(irmusiux @ 2009 10 11, 10:11)
Yra. Mes su vyru abu mergelės thumbup.gif esam gimę tą pačią dieną, tik jis 5m vyresnis.  Mes kartu daugiau nei 6m, rimtų konfliktų nesame turėję ax.gif  Punktualus, atsakingas, tvarkingas, labai mėgsta viska susiplanuoti. Nei jis bamba, nei savo tiesas įrodinėja lotuliukas.gif labai išrankus maistui ( kaip ir aš ax.gif ), nemėgsta kalbėti ''veltui'' tad ir komplimentais nesižarsto, bet tai nėra blogai, nes kasdien dovanojamos gėlės ir sakomi komplimentai taptų kasdienybės dalimi ir nebeteiktu tiek džiaugsmo. Turi puikų humoro jausmą, tad nenuobodžiaujam lotuliukas.gif LAAAAABAI  rūpestingas, patikimas žmogus. Taip, mūsų namuose harmonija ir ramybė drinks_cheers.gif
Geresnio vyro ir Žmogaus šalia savęs neįsivaizduoju schmoll.gif  wub.gif

Labai artima musu seimai, skaiciau ir masciau negi cia mano antrininke raso mastau.gif irnesakyk.gif didis.gif
Del maisto tikrai isrankus maniskis irgi, ne taip kaip dauguma vyru, ka beduosi tas tiks, o cia pareiskia savo norus ir skonius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 13 spalio 2009 - 09:35
Mes su vyru abu esame mergelės, tad nežinau ar tai įtakoja mūsų santykius, bet jie yra nuostabūs smile.gif Pačius gražiausius žodžius galėčiau sakyti apie savo vyrą, jis niekada niekam nepasakys blogo žodžio (iš kantrybės jį išvesti moku tik aš) tongue.gif , linksmas, bendraujantis, protingas, siekiantis savo tikslų, šeimyniškas, mylintis ir t.t. blush2.gif Vienintelė yda jo būde yra nevisada vietoje padėti asmeniniai daiktai smile.gif, bet tai menkniekis palyginti su tuo, kiek daug jis turi gerų būdo savybių... Visos giminės moterys tik ir šneka, kad tokio vyto pavydėti kiekvienai smile.gif Didžiuojuosi ir aš, kad šalia manęs vyras-mergelė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2009 07 05, 13:55)
Draugo ar myliojo mergeles neturejau, bet keleta vaikinu pazinojau tai is salie susidare tokia nuomone.
1, padantas
2, didelis pedantas  biggrin.gif
3, labai prisiziuri save ir aplinka
4, griestai sito reikalauja ir is kitu

mano vyras mergele, bet nei vienas apibudinimas netinka schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Man geriausias mergeles pavyzdys-Vytautas Sapranauskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2009 10 26, 19:47)
Man geriausias mergeles pavyzdys-Vytautas Sapranauskas biggrin.gif

kad jis avinas biggrin.gif
Atsakyti