Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

Iš komentaru labai matosi kas susigyveno su mergele - atsiliepimai apie zenkla teigiami, o kas išsiskyre/susipyko - toms mergeles visiskas blogis lotuliukas.gif MB mergele, jau pakankamai ilgai draugaujam kad galeciau spresti apie jo charakteri smile.gif Nu taip, nemegsta veluoti, bet kadangi as visada ir visur veluoju, tai daznai pasimokau is MB, jis mane disciplinuoja. Taip, labai tvarkingas, bet ar tai blogai kai vyras kartais isplauna indus ir nemeto savo kojiniu kur papuola? Cia gi visu moteru svajone, nu o kadangi man tvarka ne pirmoje vietoje, labai dziaugiuosi kad gyvenu butent su mergele - bent jau jo daiktai visada guli vietoje, man maziau reikia tvarkyti ax.gif Taip, jis niemegsta pirmas atsiprasineti jei nemano kad jis kaltas, nu bet suraskite man bent viena vyra, kuris megsta atsiprasineti biggrin.gif O jei maniskis prisidirba- tai ir geliu kartais atnesa, taigi nematau cia didelio minuso. Gal ir ne didziausias romantikas, bet labai nuosirdus. Nemegsta tusciu plepalu, ka sako ta ir padaro. Jei kas sugedo - visada sutaiso. Daiktus saugo (kompas, masina ir visa kita), bet ar tai blogai? Nu man kartais net neleidzia jo kopmo liesti, nes prisidirbu pastoviai, bet as savo turiu, tai jokiu problemu biggrin.gif Vienu zodziu - geros tos mergeles, tik reikia tureti kantrybes ir noro jas suprasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 07 18, 19:59)
Iš komentaru labai matosi kas susigyveno su mergele - atsiliepimai apie zenkla teigiami, o kas išsiskyre/susipyko - toms mergeles visiskas blogis  lotuliukas.gif MB mergele, jau pakankamai ilgai draugaujam kad galeciau spresti apie jo charakteri smile.gif Nu taip, nemegsta veluoti, bet kadangi as visada ir visur veluoju, tai daznai pasimokau is MB, jis mane disciplinuoja. Taip, labai tvarkingas, bet ar tai blogai kai vyras kartais isplauna indus ir nemeto savo kojiniu kur papuola? Cia gi visu moteru svajone, nu o kadangi man tvarka ne pirmoje vietoje, labai dziaugiuosi kad gyvenu butent su mergele - bent jau jo daiktai visada guli vietoje, man maziau reikia tvarkyti  ax.gif  Taip, jis niemegsta pirmas atsiprasineti jei nemano kad jis kaltas, nu bet suraskite man bent viena vyra, kuris megsta atsiprasineti  biggrin.gif  O jei maniskis prisidirba- tai ir geliu kartais atnesa, taigi nematau cia didelio minuso. Gal ir ne didziausias romantikas, bet labai nuosirdus. Nemegsta tusciu plepalu, ka sako ta ir padaro. Jei kas sugedo  - visada sutaiso. Daiktus saugo (kompas, masina ir visa kita), bet ar tai blogai? Nu man kartais net neleidzia jo kopmo liesti, nes prisidirbu pastoviai, bet as savo turiu, tai jokiu problemu  biggrin.gif Vienu zodziu - geros tos mergeles, tik reikia tureti kantrybes ir noro jas suprasti 4u.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ir labai dziaugiuosi, kad mano vyras mergele.
Atsakyti
Nu ko, mano mergelinas pasižymi pareigingumu ir atsakingumu. Tvarką mėgsta, t.y. rast savo daiktus. Bet, pvz, nevalytos dulkės ar grindys jo visai nenervina smile.gif
Yra kritiško mąstymo. Į klausimus beveik visada spontaniškai sako "ne" doh.gif Bijo permainų ir neprognozuojamų situacijų. Loginis argumentuotas mąstymas.
Ai, gal užteks. Vistiek jis man patinka wub.gif
Papildyta:
Ai, tiesa, yra menininkas bigsmile.gif Pažįstu daug menininkų mergelinų bigsmile.gif
Atsakyti
Mano mergelinas pats pats pats blush2.gif Taip, pedantiškas ir save prižiūri, bet argi tai blogai ? Viską pastebi - naujus auskarus, net blakstienų tušo spalvą bigsmile.gif Taip visada jaučiuosi apgaubta dėmesiu. Beje aš ožiaragė. Gal dėl to labai tinkam vienas kitam. Dar jis labai prisitaiko prie mano užsispyrimų, yra už mane lankstesnis ir tolerantiškenis.
Jei sutikai mergelę - griebk kuo greičiau, nes kitos tokios progos nerasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2009 07 30, 16:53)
Jei sutikai mergelę - griebk kuo greičiau, nes kitos tokios progos nerasi  thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man jie atrodo pernelyg lipnus, meilus ir mergeliski. smile.gif))) As pati mergele. ;DD
Atsakyti
o mes abu mergeles ir visai nepedantai...
kartais net taip noretusi, kad butume, o tai sedim apsiverte ir pykstam viens ant kito blush2.gif
Atsakyti
mano vyras mergelė, ėdamės nuolat doh.gif bjauresnio charakterio turbūt u-smušk nerasi unsure.gif nuolat kabinėjasi, kritikuoja, viskas, ką darau - blogai, o į save nepasižiūri schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(meshkute Nida @ 2009 08 04, 09:46)
mano vyras mergelė, ėdamės nuolat doh.gif bjauresnio charakterio turbūt u-smušk nerasi  unsure.gif nuolat kabinėjasi, kritikuoja, viskas, ką darau - blogai, o į save nepasižiūri schmoll.gif

O tavo koks zodiako zenklas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2009 06 06, 23:30)
aciuks.gif

Siandien pikta esu ir man atrodo kad visi vyrai mergeles o tam tarpe ir mano tikri kvailiai

na manau kai jums praeis pyktis, tai pamirsite viska ir vyras vel bus pats nuostabiausias pasaulyje!!! smile.gif wub.gif 4u.gif
Papildyta:
as kartais supykstu ant mergelino, bet po to pamirstu ir vistiek galvoju, kad jis geriausias mano gyvenime zmogus!!! nes man mergeles pacios fainiausios tiek savo charakteriu tiek viskuo ka jie turi!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 05, 17:34)
Mano draugas mergele  smile.gif  jau 5 metus kartu. Jis visada teisus ir gali gincytis iki nukritimo. Sykstus komplimentams (nors akys isduoda ka galvoja). Labai nedrasus, uzdaras. Neisrankus maistui. rupestingas (ypac ligos atveju). Mandagus. Supratingas. Sunkiai suprantama asmenybe, nelinkes rodyti jausmu nei viesei, nei vienumoje.
Papildyta:

Tikrai jausmu nerodo, atrodo "ledine sirdis", bet manau jie tik sugeba tai profesionaliai paslepti  verysad.gif  Jam gal tai ir gerai, bet prie tokio zmogaus sunku buti...

manau jog jis ne ledinis, tik labai drovus!!! nes mergelaites pastebejau kad jos yra siltos ir jaumingos, bet drovios ir bijo viska isreiksti zodziu savo visus jausmus!!! ax.gif
Atsakyti
pazistu 2mergeles
abu meiluciai prie merginu ir pedantai...
bet man nepatinka,kazkokie jie man nenuosirdus...
o dar suzinojau,kad vienas mergelinas savo durka uz sudauzita stikline su rikste musa, tai man virs visko, sitaip man stengias tvarka namuos ivesti
Atsakyti