Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(austeja11 @ 2009 06 01, 00:26)
KOKIA FAINA ROZE!!!

aciuks.gif

Siandien pikta esu ir man atrodo kad visi vyrai mergeles o tam tarpe ir mano tikri kvailiai
Atsakyti
Teko pazinoti 3 Mergeles-vyrus.
Du is ju babnikai.
O tas vienas tai istikimas, tikrai normalus. Bet ir kaip zmogus jis atsakingas ir 'seimyninis'.
Jie izvalgus, kritiski, bendraujantys, daug kalba, daug aiskinasi, daug nagrineja, megsta perleisti zmones per mesmale.
Atsakyti
QUOTE(Cigoniuke @ 2009 06 07, 00:44)
Teko pazinoti 3 Mergeles-vyrus.
Du is ju babnikai.
O tas vienas tai istikimas, tikrai normalus. Bet ir kaip zmogus jis atsakingas ir 'seimyninis'.
Jie izvalgus, kritiski, bendraujantys, daug kalba, daug aiskinasi, daug nagrineja, megsta perleisti zmones per mesmale.

dar reikejo pridurti kad nori visada buti teisus ir niekada nenori buti kalti geriau kitus apkaltins doh.gif
Atsakyti
Turejau vaikina mergele, tai ziauuuriai pavydus buvo blink.gif
Atsakyti
labai sunkiai prisileidzia arciau...
Atsakyti
Pazistu tris..
Vienas uzkietejes senbernis, kuris sunkiai susitaiko su pakeitimais kokiais nors savo gyvenime.
Kitas - labai nori, kad ji visi girtu ir aukstintu, t.y. ka nors daro ne del to, kad reikia, o del to, kad kiti pamatytu ir zinotu, kad tai padare jis.
Treciasis - gejus. Jokiu ypatingu charakterio isskirtinumu nepastebejau, tiesiog labai fainas zmogus - paslaugus ir draugiskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigulius: 08 birželio 2009 - 10:44
iš arčiau susidūriau su... keturiais biggrin.gif netikiu tomis horoskopinėmis bendrybėmis, bet šį bei tą vienijančio pastebėti galima.
visi išsilavinę, du iš jų - turi nuosavą verslą.
visi pakankamai uždari, preciziški detalėms. jautrūs.
kaip sekso partneriai yra vidutiniokai. rūpestingi ir švelnūs, bet trūksta aistros ir iniciatyvos.
Atsakyti
nu gis man teko garbė ištekėti už mergelės doh.gif wub.gif

Jo punktualumas šimtaprocentinis. Šiaip labai kantrus, todėl čia skaitydama apie kitus nustebau, kad būna ir kitaip ax.gif Iš pusiausvyros mano vyrą išvesti gali nebent tokia žmona kaip aš - liūtas blush2.gif

QUOTE(liūtuke @ 2009 01 19, 20:24)
Įdomu, kaip vienas iš mergelių bruožų - pedantiškumas?

Vienintelis bruožas kuris mane užknisa doh.gif Nu žiaurus pedantas, tai kas jam netvarka, man dar visai tvarka atrodo, tai vis pešamės blush2.gif

QUOTE(ma @ 2009 01 19, 21:38)
vyrams mergelėms nelabai būdinga, gal labiau moteriškaitėm  g.gif kaip gerąją mergelinų savybę įvardinčiau meilę vaikams, kaip blogąją - svajingumą  lotuliukas.gif

dar ir kaip būdinga blink.gif Gal netipinias mergeles pažysti biggrin.gif

Bet šiaip bent jau manasis tai ne iš romantikų, labiau patikimas partneris, bet -vaigždių nuo dangaus tai jau neraško schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 06 08, 11:49)
iš arčiau susidūriau  su... keturiais biggrin.gif netikiu tomis horoskopinėmis  bendrybėmis, bet šį bei tą vienijančio pastebėti galima.
visi išsilavinę, du iš jų - turi nuosavą verslą.
visi pakankamai uždari, preciziški detalėms. jautrūs.
kaip sekso partneriai yra vidutiniokai.  rūpestingi ir  švelnūs, bet trūksta aistros ir iniciatyvos.

nu mano mergele iri +- uzsiimantis savo verslu, issilavines.
Neuzdaras, ir ne preciziskas detalems biggrin.gif
o taip pat labai jau geras sekse ax.gif bigsmile.gif aistros tikrai ne per mazai, o iniciatyvos juolab netruksta ax.gif bigsmile.gif

bet...kelia save auksciau uz kitus, nepripazins, kad yra kaltas.

Jautus, demesingas. Bet ir nuotaikos zmogus doh.gif

Beje, pedantiskumo tai 0 biggrin.gif doh.gif nors kiek galetu buti labiau disciplinuotas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davile: 18 birželio 2009 - 15:38
Mano vyras taip pat mergele. Labai juo dziaugiuosi(visada galvojau, kad sis horoskopas pats geriausias) Tai tikras seimos zmogus. Turi jautria sirdi, labai punktualus, saziningas, megstantis gaminti maista, labai rupestingas. Tvarkingas, bet ne pedantas. Masinu tvarka tai tikrai pasizymi. Rupinasi visomis seimos masinom. Is pradziu nelabai patiko, kad uzdaras, mazai snekantis, bet jau su tuo susigyvenau. Niekad nesigiria ir neaukstina saves. Megsta but nepastebimu. Va toks tas mano mergele. As labai laiminga su juo, neskaitant, kad 4metus draugavom ir 31metai kaip vede. As visiems sakau, kad meiles loterijoj as islosiau pati geriausia priza clap.gif
Atsakyti
O mes seimoje visi mergeles (as,dukra,vyras) ax.gif Niu gyvenam kazkaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2009 06 17, 19:19)
Jo punktualumas šimtaprocentinis.

ir Jūs, ir Aldoniukė pabrėžėte punktualumą - toks paradoksas pas mus, aš esu labai punktuali, tiesiog panika apima, jei matau, kad galiu kur nors vėluoti doh.gif o štai mb apskritai nelabai suvokia, ką reiškia žodis 'punktualumas' blink.gif dar kai draugauti pradėjome, man tekdavo laukti jo į pasimatymus vėluojančio lotuliukas.gif svarbiausia, kad šiaip jau yra labai pareigingas žmogus, bet kas susiję su laiku..... schmoll.gif gal kad toks 'ribinis', įdomu, kaip svarstyklėms su punktualumu sekasi smile.gif

QUOTE(aldoniuke @ 2009 06 20, 20:21)
Mano vyras taip pat mergele. Labai juo dziaugiuosi(visada galvojau, kad sis horoskopas pats geriausias) Tai tikras seimos zmogus. Turi jautria sirdi, labai punktualus, saziningas, megstantis gaminti maista, labai rupestingas. Tvarkingas, bet ne pedantas. Masinu tvarka tai tikrai pasizymi. Rupinasi visomis seimos masinom. Is pradziu nelabai patiko, kad uzdaras, mazai snekantis, bet jau su tuo susigyvenau. Niekad nesigiria ir neaukstina saves. Megsta but nepastebimu. Va toks tas mano mergele. As labai laiminga su juo, neskaitant, kad 4metus draugavom ir 31metai kaip vede. As visiems sakau, kad meiles loterijoj as islosiau pati geriausia priza clap.gif

gražiai parašėte wub.gif
aš taip pat vertinu mb šeimyniškumą. nėra jis vyras superherojus, pirmo ryškumo žvaigžde tikrai nebus dėl savo sąžiningumo ir santūrumo, kita vertus - kaip sakote, irgi yra nuošaly būti mėgstantis žmogus, taigi žvaigždiškumo jame nė su žiburiu neaptiksi smile.gif tačiau šalia savo žmogaus jaučiuosi saugiai ir stabiliai, o šitai jau labai labai daug smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Poema @ 2009 06 20, 20:45)
O mes seimoje visi mergeles (as,dukra,vyras)  ax.gif Niu gyvenam kazkaip lotuliukas.gif

mudu su mb irgi smile.gif dar reikia kleckiuką užtaikyti pasigaminti rugsėjui biggrin.gif
bet iš pirmo mes žvilgsnio labai skirtingi, nors... įsižiūrėjus geriau - abu labu tokiu smile.gif
Atsakyti