QUOTE(Loxxy @ 2009 06 17, 19:19)
Jo punktualumas šimtaprocentinis.
ir Jūs, ir Aldoniukė pabrėžėte punktualumą - toks paradoksas pas mus, aš esu labai punktuali, tiesiog panika apima, jei matau, kad galiu kur nors vėluoti
o štai mb apskritai nelabai suvokia, ką reiškia žodis 'punktualumas'
dar kai draugauti pradėjome, man tekdavo laukti jo į pasimatymus vėluojančio
svarbiausia, kad šiaip jau yra labai pareigingas žmogus, bet kas susiję su laiku.....
gal kad toks 'ribinis', įdomu, kaip svarstyklėms su punktualumu sekasi
QUOTE(aldoniuke @ 2009 06 20, 20:21)
Mano vyras taip pat mergele. Labai juo dziaugiuosi(visada galvojau, kad sis horoskopas pats geriausias) Tai tikras seimos zmogus. Turi jautria sirdi, labai punktualus, saziningas, megstantis gaminti maista, labai rupestingas. Tvarkingas, bet ne pedantas. Masinu tvarka tai tikrai pasizymi. Rupinasi visomis seimos masinom. Is pradziu nelabai patiko, kad uzdaras, mazai snekantis, bet jau su tuo susigyvenau. Niekad nesigiria ir neaukstina saves. Megsta but nepastebimu. Va toks tas mano mergele. As labai laiminga su juo, neskaitant, kad 4metus draugavom ir 31metai kaip vede. As visiems sakau, kad meiles loterijoj as islosiau pati geriausia priza
gražiai parašėte
aš taip pat vertinu mb šeimyniškumą. nėra jis vyras superherojus, pirmo ryškumo žvaigžde tikrai nebus dėl savo sąžiningumo ir santūrumo, kita vertus - kaip sakote, irgi yra nuošaly būti mėgstantis žmogus, taigi žvaigždiškumo jame nė su žiburiu neaptiksi
tačiau šalia savo žmogaus jaučiuosi saugiai ir stabiliai, o šitai jau labai labai daug
Papildyta:
QUOTE(Poema @ 2009 06 20, 20:45)
O mes seimoje visi mergeles (as,dukra,vyras)
Niu gyvenam kazkaip
mudu su mb irgi
dar reikia kleckiuką užtaikyti pasigaminti rugsėjui
bet iš pirmo mes žvilgsnio labai skirtingi, nors... įsižiūrėjus geriau - abu labu tokiu