Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(vyšnių_mergaitė @ 2009 04 15, 10:43)
Per gyvenimą teko draugauti tik su mergelėm(na dar šaulį vieną turėjau doh.gif ). Su vienu jų gyvenu jau 7 metus. Ir namuose dar tėvas mergelė.

Galiu pasakyti, kad bent mano pažįstamų mergelių bruožai, visi labai ištikimi šeimai. Jei jau myli tai myli,nors daug apie tai nekalba, bet  tiesiog matosi(nu sunku apibūdint).
Na tokie pakankamai pastovūs.
Teisūs jie visada ir visur, nesvarbu, ką besakytum. Ir nepunktualūs. tačiau tikri darboholikai - negali be darbo nė dienos.
Dėl tvarkos net nežinau - tvarką mėgsta, bet tvarkytis ne itin. Tad dėl to tenka pakovoti, nors dažniausiai lieku kalta aš, nes ir kuičiu viską aš  blink.gif  biggrin.gif . Nors šiaip - visi varžteliai, grąžteliai sudėlioti pagal dydžius ir pan, tokiuose dalykuose pas jį privalo būti visiška tvarka....
dar turi pomėgį kaupti daiktus. Šito tai nesuprantu, kam jiems tiek nereikalingo šlamšto...

Tokie pastebėjimai bendri apie vyrus mergeles mano gyvenime  rolleyes.gif

As pastebejau , kad kai jie myli tai atiduoda savo sirdi heart.gif !!! Tave mazybiniais zodziais vadina ir graziai apie tave sneka!!! Ne daug tokiu zmoniu gyvenime sutiksi ir rasi !!! cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 03 gegužės 2009 - 21:59
QUOTE(Auksiukė @ 2009 02 13, 00:34)
Niekada neužjaus ir nepaguos. Savo "Mergelių" akmeniu vadinu  g.gif

aha... Bent jau tikrai to garsiai neisreiks, as savajam ir visada sakiau, kad turi 'akmenine sirdi'.
Atsakyti
Mano draugas mergele smile.gif jau 5 metus kartu. Jis visada teisus ir gali gincytis iki nukritimo. Sykstus komplimentams (nors akys isduoda ka galvoja). Labai nedrasus, uzdaras. Neisrankus maistui. rupestingas (ypac ligos atveju). Mandagus. Supratingas. Sunkiai suprantama asmenybe, nelinkes rodyti jausmu nei viesei, nei vienumoje.
Papildyta:
QUOTE(be*starlet @ 2009 05 04, 16:40)
aha... Bent jau tikrai to garsiai neisreiks, as savajam ir visada sakiau, kad turi 'akmenine sirdi'.

Tikrai jausmu nerodo, atrodo "ledine sirdis", bet manau jie tik sugeba tai profesionaliai paslepti verysad.gif Jam gal tai ir gerai, bet prie tokio zmogaus sunku buti...
Atsakyti
Apie visus mergeles nesakau, nes kiekvienas skirtingas. Bet is mano patirties tai vyras-mergele tai kazkas baisaus schmoll.gif Pats geriausias, graziausias, protingiausias ir t.t., o is tikruju... Ir dar savanaudziai, visur sau naudos iesko, visai neidomus kitu zmoniu interesai, bedos ar dar kas. Mergele - pasaulio centras ir visi apie ji sokineti turi, jo valiai paklusti. O vienas toks - tai merga tikraja ta zodzio prasme... Ir dar (cia apie ta pati - merga) menkiausia beda istiko ir jau stovi akis isputes apsizliumbes visas. Feee... Poros jam reiketu tikro vyro, nes prapultu vienas, jei koks vejas stipresnis papustu 4u.gif
o del tvarkingumo irgi toli grazu...
Dar prisiminiau smile.gif TINGINIAI. be jokios grauzaties sugeba drybsot atsigule, kai tuo tarpu kitas zmogus turi plesytis kelis darbus darydamas schmoll.gif
Na turbut tik pacias blogiausias mergeles sutikau gyvenime lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurabalta: 08 gegužės 2009 - 14:30
Labai daug teisybės apie mergeles vyrus parašėte. Savanaudžiai, egoistai, patys gražiausi, patys nuostabiausi. Dar pastebėjau, kad jie labai norėtų gyventi vieni, arba turėti šone kažką, tačiau tas kažkas pastebimas, tik kai mergelei yra reikalinga, naudinga. Labiausiai mane stebina, mergelių išsiaukštinimas AŠ doh.gif , ir tas šaltumas, tas šaltumas šeimoje, o žiūrėk tik kur išeina, visas švyti, linksmas, patenkintas. Tikrai ne šeimos žmogus, negaliu pasakyti, kad blogas, tačiau tos nuotaikų kaitos, viena sako, kita galvoja, trečia pergalvoja doh.gif . Ir reikalauja daug daug daug dėmesio 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 05, 18:34)
Mano draugas mergele  smile.gif  jau 5 metus kartu. Jis visada teisus ir gali gincytis iki nukritimo. Sykstus komplimentams (nors akys isduoda ka galvoja). Labai nedrasus, uzdaras. Neisrankus maistui. rupestingas (ypac ligos atveju). Mandagus. Supratingas. Sunkiai suprantama asmenybe, nelinkes rodyti jausmu nei viesei, nei vienumoje.
Papildyta:

Tikrai jausmu nerodo, atrodo "ledine sirdis", bet manau jie tik sugeba tai profesionaliai paslepti  verysad.gif  Jam gal tai ir gerai, bet prie tokio zmogaus sunku buti...

Mano draugas irgi mergele. Beveik 4 metus kartu. Siaip aprasyciau lygiai taip pat, isskyrus gincus - beveik visada nusileidzia pirmas ir bando taikytis (si jo savybe kompensuoja daug trukumu). Beje, as irgi mergele smile.gif sako, kad mergeliu poros buna labai harmoningos ax.gif gal yra daugiau tokiu "mergeliu kvadratu"?
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2009 05 04, 15:40)

nepyk ant jo smile.gif - mergeles labai drovios, is tikro jos labai stipriai myli wub.gif , bet tik drovisi isreiksk savo jausmus. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lemyna @ 2009 05 05, 17:34)
Mano draugas mergele  smile.gif  jau 5 metus kartu. Jis visada teisus ir gali gincytis iki nukritimo. Sykstus komplimentams (nors akys isduoda ka galvoja). Labai nedrasus, uzdaras. Neisrankus maistui. rupestingas (ypac ligos atveju). Mandagus. Supratingas. Sunkiai suprantama asmenybe, nelinkes rodyti jausmu nei viesei, nei vienumoje.
Papildyta:

Tikrai jausmu nerodo, atrodo "ledine sirdis", bet manau jie tik sugeba tai profesionaliai paslepti  verysad.gif  Jam gal tai ir gerai, bet prie tokio zmogaus sunku buti...

Man patinka....... Patinka but salia mergeles vyro. wub.gif
Atsakyti
Pritariu tai nuomonei kur sakoma, kad vyras mergele yra kazkas baisaus cool.gif
Kazkada draugavau su mergele. Didesnio savimylos, pavyduolio, paranojiko gyvenime dar nemaciau... doh.gif ...
Maza to, dar turejau bosa mergele doh.gif doh.gif doh.gif ...
Zodziu, nukentejau as nuo ju juodai, ir dabar jeigu tektu kada susidurti... schmoll.gif
Atsakyti
Mano MB mergelė. Neturi žalingų įpročių, atsakingas, turi aiškius prioritetus ir tikslus, kurių jam nepritrūksta kantrybės siekti. Mes vienas kitą papildom: aš esu išlaidi, o jis taupus - niekada neliekam be cento kišenėj, bet ir pramogų su protu turim, aš netvarkinga, o jis tvarkingas - nors čia jau aš taisausi, pačiai akis drasko netvarka, aš plepi, o jis tylenis - neįsivaizduoju kas būtų, jei MB tarškėtų nors pusę tiek kiek aš lotuliukas.gif . Nors čia susideda dar daug niuansų: auklėjimas, išsilavinimas, šeimyninė padėtis ir pan.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Niu paskaiciau cia apie vyrus mergeles tai ne su viskom sutinku schmoll.gif kitaip sakant is jusu zodziu savo tevo neapazinau smile.gif mano tevas yra mergale ....negaliu nieko sakyt kaip jis ten kaip vyras lotuliukas.gif bet uztad kaip seimos narys kaip tevas jis yra tikrai geras , rupestingas , viska ka turedavo mums duodavo ir duoda .Jo gyvenime yra toks sakinys ko negavau as vaikysteje stengsiuos kad jus tai turetumete :)visada laimingas seimoje ,viska i namus i seima o ne is jos ... o kad egoistas tai nzn ,nepasakyciau .Ir kad ten laikytu save paciu paciausiu tai ir nea g.gif schmoll.gif schmoll.gif
Uztad kazkada draugavau su mergele ir gan geras zmogus tik kad gere jis tai doh.gif doh.gif doh.gif
Siaip manau kad dar daug kas nuo pacio zmogaus priklauso o ne nuo zodiako zenklo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmenta: 29 gegužės 2009 - 09:08
QUOTE(poison @ 2009 05 10, 23:19)
Labai daug teisybės apie mergeles vyrus parašėte. Savanaudžiai, egoistai, patys gražiausi, patys nuostabiausi. Dar pastebėjau, kad jie labai norėtų gyventi vieni, arba turėti šone kažką, tačiau tas kažkas pastebimas, tik kai mergelei yra reikalinga, naudinga. Labiausiai mane stebina, mergelių išsiaukštinimas AŠ  doh.gif , ir tas šaltumas, tas šaltumas šeimoje, o žiūrėk tik kur išeina, visas švyti, linksmas, patenkintas. Tikrai ne šeimos žmogus, negaliu pasakyti, kad blogas, tačiau tos nuotaikų kaitos, viena sako, kita galvoja, trečia pergalvoja  doh.gif . Ir reikalauja daug daug daug dėmesio  4u.gif  4u.gif  4u.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif na dar pridursiu kad turi ir geru bruozu keleta bet blogesniu visgi daugiau
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2009 05 30, 17:46)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif na dar pridursiu kad turi ir geru bruozu keleta bet blogesniu visgi daugiau

KOKIA FAINA ROZE!!!
Atsakyti