Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

Per gyvenimą teko draugauti tik su mergelėm(na dar šaulį vieną turėjau doh.gif ). Su vienu jų gyvenu jau 7 metus. Ir namuose dar tėvas mergelė.

Galiu pasakyti, kad bent mano pažįstamų mergelių bruožai, visi labai ištikimi šeimai. Jei jau myli tai myli,nors daug apie tai nekalba, bet tiesiog matosi(nu sunku apibūdint).
Na tokie pakankamai pastovūs.
Teisūs jie visada ir visur, nesvarbu, ką besakytum. Ir nepunktualūs. tačiau tikri darboholikai - negali be darbo nė dienos.
Dėl tvarkos net nežinau - tvarką mėgsta, bet tvarkytis ne itin. Tad dėl to tenka pakovoti, nors dažniausiai lieku kalta aš, nes ir kuičiu viską aš blink.gif biggrin.gif . Nors šiaip - visi varžteliai, grąžteliai sudėlioti pagal dydžius ir pan, tokiuose dalykuose pas jį privalo būti visiška tvarka....
dar turi pomėgį kaupti daiktus. Šito tai nesuprantu, kam jiems tiek nereikalingo šlamšto...

Tokie pastebėjimai bendri apie vyrus mergeles mano gyvenime rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2009 04 15, 11:14)
Kadangi siuo metu pykstu ant SB mergeles, galiu pasakyti tik minusus:
*niekada pirmas neatsiprasys
*amzinas teisuolis
*romantika-retenybe
*uzkietiejes realistas, iki koktumo.
*nuolat reikia pabuti paciam su savim, nuolat!
*i seimos zmogu nepanasus..
*"pats graziausias/geriausias/teisiausias.."

na del to kad niekada pirmas neatsiprasys, tai laikina smile.gif mergeles yra tolerantiskos, tik reik pereit per save smile.gif gal tame problema. su sekanciais sutinku, o del to kad i seimos zmogu nepanasus, tai nebent tai antimergele biggrin.gif visos mergeles yra seimos zmones smile.gif o paskutinis sakinis topinis thumbup.gif gryna tiesa smile.gif
Atsakyti
g.gif mergeles man regis labai seimyniskos ir linkusios aukotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aya... @ 2009 04 16, 20:17)
g.gif mergeles man regis labai seimyniskos ir linkusios aukotis ax.gif

Man kartais atrodo,kad aukojasi tik tada kai patiem naudinga smile.gif.
Atsakyti
labukas smile.gif
mano buves vyras mergele...pritariu,kad niekada pirmas neatsiprasys,amzinas teisuolis ir t.t.o kas del vaiku,kol gyvenomn kartu,atrode myli vaika rupinas,o issiskyrem,tiek ir berupi,turi prievarta priprasyt,kad su vaiku pabutu..bet cia turbut nuo zmogaus priklauso poziuris unsure.gif zodziu,as apie vyrus mergeles ne kokios nuomones biggrin.gif o ir kiti mergeles vyrai,kuriuos pazystu,lb i mano buvusi panasus biggrin.gif
Atsakyti

labas.Na mano vyras irgi mergele.Kiek cia skaiciau kai kas tinka kai kas ne.Siaip tai viska skaiciuoja,viska uzsiraso.VISKA.Kada ka pirkom,kiek uz ka mokejom,kur reik paskambint ir t.t.Na juokinga,bet kartais prisireikia,tai paklausiu ir viskas aisku.Mokesciai,nieko nepraziopso.Vaikus myli labai ne tik savo,bet ir kt.Bet jei ka paims sutaisyt,viska sulauzo.Punktualus minutes tikslumu.O gal susiduret su mergeles ir vezio sajunga? g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2009 01 10, 15:53)
Sveikos,
mano vyras mergele.  4u.gif  Jis toks geras, svelnus, bet kartais as jo nesuprantu - jo elgesio, bet vistiek ji myliu.  wub.gif  Jam kaip uzeina.  Bet man patinka jog jis sako kad paskambins 15. 00val tai ir paskambina ligiai 15.00. kur is kitu to nesulauksi. Ir ka pasako ta ir padaro. Jis toks jautrus, per daug viska ima i sirdi ir greit uzpyksta. Bei mano kad ant jo visi pyksta - vienu zodziu graziai su tavim elgiasi tik kad ant jo tu nepyktum. Be to turi gera jumora.  biggrin.gif

ka as galiu apie mergeles pasakyti, vyro mergeles nenoreciau.... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif tetis mano mergele, tai aciu nebenoriu... pakalbu su drauge, jo tetis ir mergele, ji drauga mergele issirinko, tai visi vienodi...

prisikentejau del pedantiskumo vaikystej...
Atsakyti
man dabar tai nebeaktualu, nes mano vyras nera mergele, bet tiesiog pamaciau tema ir prisiminiau smile.gif As pati esu mergele ir turejau vaikina mergele, taigi poroje dvi mergeles. Nieko is to neisejo, kai issiskyreme (tai buvo graziuoju), as nusprendziau, kad gal visi 2 mergeles negali buti pora schmoll.gif

*amzinas teisuolis
*romantika-retenybe

Su tuo sutinku 4u.gif

Atsakyti
Mano draugas ir mergele... viska megsta kontroliuoti, viska turi zinoti, vos ne ataskaitas turiu jam pateikineti, kur buvau, ka maciau, apia ka kelbejau...
Ir t.t....
Atsakyti
Mano vyras mergele.Ir mano sesers vyras mergele...Sutinku su jau issakyta nuomone del kontroliavimo,punktualumo,nuolatinio skaiciavimo.Ne auksas jis pas mane,bet i joki kita nekeisciau schmoll.gif .Kol kas.... biggrin.gif
Atsakyti
del kontroliavimo-tai super tiksliai pasakyta thumbup.gif as savo buvusiam nuolat turedavau ataskaitas duot,zodis zodin,zingsnis zingsnin... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliukas81 @ 2009 04 27, 18:17)
*amzinas teisuolis
*romantika-retenybe

Su tuo sutinku  4u.gif

Gal mes draugaujam su tuo paciu? biggrin.gif bet mano optimistas...

Maniskis tai is neigiamu bruozu turi:
niekada neatsiprasys, megsta buti vienas, irgi visada teisiausias, geriausias... netvarkingas, ziauriai nepunktualus (visada veluoja apie pusvalandi-valanda), megsta buti demesio centre, ne seimos zmogus, niekada nepasiulys pagalbos, tinginys ziaurus, butu seima - islaikyti tektu man, daug svajoja, ir visai neveikia.

is geruju savybiu: mielas, svelnus, demesingas, daaaug plepantis su manimi, negeriantis ir nerukantis, nesitusinantis.

atmetus kai kuriuos minusus, mane tenkina MB. Pliusai ima virsu ax.gif
Atsakyti