Na mes irgi nenuoramos Va tik priseduo prie PC is karto ir jam reik pas mane ne pro kur vienas nebuna
Ausra o koki jogurta duodi pirktini ar pati darisi? ) Nes manau gal ir man jau reiktu ivesti ka nors nauja? gal labiau valgys nes tas pats maistas jau taip igriso isivazduoju, gal geriau prades valgyti?
Gerai mamytes saldziu sapnu jums ir ramios nakteles
o mes valgom tuos maziukus DANONKI jogurtukus. mmmmmmmm gardumelis, o as mamytes nuo savo leliuko dar nesu buvus taip normaliai pavargus jis mes kaip sakom yra 3 in 1 grazus, sveikas ir ramus jis man vienas mok zaist , zaidzia su pirstukais, zaisliukais, miega gerai, zinoma buna tokiu dienu kai manes nepaleidzia reikia jam sneket mat jam labai patinka ziuret i lupas kaip jos juda ir juoktis zaist dukt su juo, bet as sakau visad su antru vaiku as atsiimsiu dvigubai labanaktukas
Del menulio, tai teisybe. Siandien sunus puse nakties baladojosi, tai jis bijo, tai kambary pas ji kazkas juda , prisapnavo kazka. Tai galu gale mb nuciuoze miegot i vaiko kambari, o mes trise miegojom. Mazoji bunda ir jam tada reikia.... Linksmaa naktele buvo. Kavos reik sloika trilitrini darytis
Papildyta:
Danonki jogurtukus drauge duodavo mazajai ir miau varskyte, sake ten maziausiai zarazos prikista.
Papildyta:
Danonki jogurtukus drauge duodavo mazajai ir miau varskyte, sake ten maziausiai zarazos prikista.
labas rytas mamukai ir ju vaikiukai kaip miegojot?mes tai labai prastai kelemes verkem muistemes sunki naktele buvo matyt laikas kitiems dantukams pasirodit nu o jau grazumas vaiku musu temele eina i pabaiga nieko pries jau as pabandiciau sukurti?
QUOTE(robertukas @ 2009 01 13, 05:29)
labas rytas mamukai ir ju vaikiukai kaip miegojot?mes tai labai prastai kelemes verkem muistemes sunki naktele buvo matyt laikas kitiems dantukams pasirodit nu o jau grazumas vaiku musu temele eina i pabaiga nieko pries jau as pabandiciau sukurti?
aisku, bandyk , reikia gi pletkint kazkur
labas rytas mamulkos ,kas cia daros ir vel tas menulis,mes irgi siandien prastai miegojom ,as jau trilitreka patvarkiau dinmitines kofes ,akai dabar ant kaktos,robertuk as nieko pries,o kaip kitos mamytes nezinau
Papildyta:
pries uzmiegant jus mamkos niuniuojat vaikiukam,as tai syryt pavarotis buvau ,tai seip netaip uzmigo
Papildyta:
pries uzmiegant jus mamkos niuniuojat vaikiukam,as tai syryt pavarotis buvau ,tai seip netaip uzmigo
kartais niuniuoju, kai sunaus namie nera , nes tas irgi pradeda, o kada tokis dainavimas gaunasi, kad visi miegai isgaruoja , kodel mano vaikas rusiskai sneka? da, da, da visa ryta
dziaukis sutinka su viskuom
Papildyta:
mano tai kaip vyras ir pasikeikia anda,***,mmmka,kui nu tai cia grazu
Papildyta:
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 01 13, 06:11)
dziaukis sutinka su viskuom
Papildyta:
Papildyta:
VA NAUJA TEMELE http://www.supermama...howtopic=396009
man tai
Super , beliko sita uzbaigti ir leksim i naujus namucius.