Labas rytas , mano princese nusprende, kad mama irgi zmogus, kad mamai prie sekmadienio poilsio reiketu. Ir miegojo net iki puses sesiu .
QUOTE(leila02 @ 2009 01 11, 07:25)
Labas rytas , mano princese nusprende, kad mama irgi zmogus, kad mamai prie sekmadienio poilsio reiketu. Ir miegojo net iki puses sesiu .
laba,na mes kaip visada po maudyniu ,bet sekmadienio proga istempem iki puse 9
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 01 11, 05:51)
laba,na mes kaip visada po maudyniu ,bet sekmadienio proga istempem iki puse 9
Kokie jus dideli miegaliai
buvo geras laikas pries 2sav. kai keldavosi tarp 8-30 ir9-30,tik tiek kad reikedavo man dukra y mokykla isleist tai man nemotais miegojimas iki 9-30,dabar kai dantukai erzina tai dazniausiai iki 6-30 arba 7-30,nu bet vistiek ne penkta sesta
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 01 11, 06:38)
buvo geras laikas pries 2sav. kai keldavosi tarp 8-30 ir9-30,tik tiek kad reikedavo man dukra y mokykla isleist tai man nemotais miegojimas iki 9-30,dabar kai dantukai erzina tai dazniausiai iki 6-30 arba 7-30,nu bet vistiek ne penkta sesta
O pas mus buvo '"nuostabus"" laikas, kai miegot eidavo 19 00, o keldavosi ketvirta , mamyte sventoji! Tada sesta miegot, o man puse septyniu keltis sunu i mokykla isleist , geri laikai buvo....
,jo tarpas didelis tarp vaiku turi daug+,bet ir _
Papildyta:
uz ka taip supykai mimuliuke,cia turejai omeni kepta vista kur mama duoda pakramtyta vaikui ,taaaaaaaaip cia nepakartojam
Papildyta:
uz ka taip supykai mimuliuke,cia turejai omeni kepta vista kur mama duoda pakramtyta vaikui ,taaaaaaaaip cia nepakartojam
na ziuresim, kaip bus su tais dantukais...
QUOTE(m@muk@s @ 2009 01 11, 10:51)
na ziuresim, kaip bus su tais dantukais...
ka turejai omeni m@muk@s?
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 01 11, 09:54)
ka turejai omeni m@muk@s?
na tik ta, kad neaisku, kada pasirodys perliukai o pas pus dar gal ir iltiniai pirmi pasirodys visai, kaip vampyriukams
bet vis kitaip nei pas kitus iltinukai gal bus ,tai va kad su tais dantukais neaisku,mano pazystamos berniukui patine smarkiai buvo 4men(jam dabar uz keliu dienu 6),poto tinimas dingo kazkur,ir cia pries kelias dienas aliarmas skambina ji man ka daryt vaikui beveik 40,reziume ant kitos dienos du iskart pasirode. tai va lyg ir prapuole buvo o se tau du perliukai
_
[/quote]
as nesupikau, tik norejau pritarti nuomonei kad minimaliai visos mamytes turi bent buti apsiskaiciusios niu ir kad keptu vistu ir visa ko dar musu leliukai spes paragauti nereikia skubeti
[/quote]
as nesupikau, tik norejau pritarti nuomonei kad minimaliai visos mamytes turi bent buti apsiskaiciusios niu ir kad keptu vistu ir visa ko dar musu leliukai spes paragauti nereikia skubeti
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 01 11, 10:08)
bet vis kitaip nei pas kitus iltinukai gal bus ,tai va kad su tais dantukais neaisku,mano pazystamos berniukui patine smarkiai buvo 4men(jam dabar uz keliu dienu 6),poto tinimas dingo kazkur,ir cia pries kelias dienas aliarmas skambina ji man ka daryt vaikui beveik 40,reziume ant kitos dienos du iskart pasirode. tai va lyg ir prapuole buvo o se tau du perliukai
Na pagyvensim - pamatysim ir jums papasakosim
Papildyta:
Na apie pakramtyta maista ir as galiu truputi papasakot nors iki tol maniau, kad siaip laikais jau taip nebedaroma... tai vat, pazystu viena panicka, kuri augina 5 men vyresni sunu. taigi jos mazylis jau nuo puses metu yra maitinamas cepelinais ir kiek dziaugsmo visai seimai, kad per karta visa cepelina pakramtyta suvalgydavo.. tuomet namo angeleliui vos menuo buvo, tai dar neatrode taip blogai, bet dabar, kai pagalvoju, kad yra taip maitinanciu vaikucius... siaubas na cia tik mano nuomone