Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

QUOTE(det @ 2009 01 09, 13:15)
Matau, kad dauguma vaikuciu jau valgo kazka papildomai. Mums gydytoja sake, kad dar nieko papildomai neduoti, gal del to, kad maitinu pati ir mazes svoris geras (gal net per geras biggrin.gif ). Sakykit mamos, o kada supratot, kad jau laikas? 4u.gif

Jei gydytoja sako, jog primaitinti nereikia, vaidinasi - nereikia smile.gif Dziaukites tuo, nes mazyliui nieko nera svarbiau uz MP.
As siuo klausimu visiskai pasitikiu pediatru ir gastroeneterologe, saviveikla neuzsiimu. Primaitinti teko nuo 4 men., kadangi jau nuo 1 men. maitinau misinukais, del sios priazasties primaitinimas dazniausiai paankstinamas net dviem menesiais.
Atsakyti
Dekui uz atsakyma, nes aplinkiniai isgirde, kad nieko neduodu akis ispucia, mano mama tame tarpe ir karts nuo karto dar pamoralizuoja, kad ju laikais kitaip buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(det @ 2009 01 09, 13:15)
Matau, kad dauguma vaikuciu jau valgo kazka papildomai. Mums gydytoja sake, kad dar nieko papildomai neduoti, gal del to, kad maitinu pati ir mazes svoris geras (gal net per geras biggrin.gif ). Sakykit mamos, o kada supratot, kad jau laikas? 4u.gif

Mes primaitinima pradejom nuo 4 men. su daktarytes palaiminimu.
Papildyta:
QUOTE(det @ 2009 01 09, 13:37)
Dekui uz atsakyma, nes aplinkiniai isgirde, kad nieko neduodu akis ispucia, mano mama tame tarpe ir karts nuo karto dar pamoralizuoja, kad ju laikais kitaip buvo doh.gif

Nauji laikai, nauji vejai. Seniau nuo 1 menesio vaikus skysta manu kose maitino doh.gif . Manes anyta klause, kodel vaikui pomidoru neduodu blink.gif , mazajai 3 menesiai buvo.
Atsakyti
ms primaitint pradejom nuo penkto men su daktares palaiminimu ir tai po biski dabar jau dozes didinam smile.gif
Tik va paskutiniu metu kazkaip nevalgus pasidarem sad.gif
Atsakyti
as neklausiau dakatres ar galima jau primaitynt pati pradejau 4men ir kai nuejau pas daktare pasakiau kad jau valgom kosytes ji nieko nesake tik gerai .musu kraujas blogas buvo tai ir pradejau anksti ir nesigailiu mazius tvirtesnis pasidare ir jokiu elergijuo nuo jokiu kosiu neturejom smile.gif
Atsakyti

Man truputi juokinga darosi, kai isgirstu - o seniau tai buvo, o seniau tai mes taip ir taip darydavom...Taip, seniau darydavo vienaip. Dabar kitaip. Nieko nuostabaus juk cia nera. Pasaulis zygiuoja pirmyn, mokslas tobuleja, atliekama vis daugiau tyrimu, kuriu metu ir paneigiamos arba patvirtinamos tam tikros tiesos.
Manau, jog jus elgiates teisingai drinks_cheers.gif
Atsakyti

o ir obuoliuko ar banano paskusto neragaujat? g.gif
Atsakyti
o kokius tarpus daro leliai tarp maitinimu,turiu omeni kas misiniasis maitina,nes kas mp tai jau daznai tenka nemniot,neskaitant uzkandziavimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 01 09, 14:32)
o kokius tarpus daro leliai tarp maitinimu,turiu omeni kas misiniasis maitina,nes kas mp tai jau daznai tenka nemniot,neskaitant uzkandziavimu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

na mes valgom 4val ar net 4.30 val smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juta25 @ 2009 01 09, 12:51)
ms primaitint pradejom nuo penkto men su daktares palaiminimu ir tai po biski dabar jau dozes didinam smile.gif
Tik va paskutiniu metu kazkaip nevalgus pasidarem sad.gif

tai cia turbut viskuo kalti dantukai,nes ir mes ant kiek skaniai maumojom antiek dabar verkiam kai reikia valgyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(robertukas @ 2009 01 09, 14:32)
o ir obuoliuko ar banano paskusto neragaujat? g.gif

ne, nieko neragaujam,net arbatu, meniu tik vienas MP smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 01 09, 14:32)
o kokius tarpus daro leliai tarp maitinimu,turiu omeni kas misiniasis maitina,nes kas mp tai jau daznai tenka nemniot,neskaitant uzkandziavimu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O kokio ilgio jusu tarpai?
Mes valgom kas 3 valandas, dabar kartais net ir kas 4 buna. Dar norejau paklausti kaip jums svoris auga, nes mes kas menesi kilogramu pasunkejam. Finale iki pusmecio panasu, kad savo svori nuo gimimo beveik patrigubinsim g.gif
Atsakyti
mano mažylis ir tik MP minta o košės nei per kur neįduosi nei babano nei obuolio schmoll.gif nežinau ką reiks daryti ..o taip norėtūsi nakčiai sočiai pamaitink kad bent iki paryčių išmiegotų, o tai keliasi vos ne kas valandą doh.gif
Atsakyti