QUOTE(leila02 @ 2009 01 06, 15:40)
Viskam savo laikas, nera ko skubinti ivykiu. Bet, kartais aplinkiniai gali nepilnavertiskumo kompleksa ivaryt
Jai jau puse metu ir dar nesedi? o vat mano....Ir prasideda... Tokiu atveju atsakau: mano vaikas ne robotas ir pagal instrukcija nesielgia
.
sio atveju ir as taip sakau panasiai
QUOTE(det @ 2009 01 06, 19:16)
As vis pagalvoju apie ta pati ir mane ta mintis pjaute pjauna. Ryt bandysiu pas gydytoja uzsiregistruoti. Turiu pripazinti, kad nebuvau stropi vitamino D daveja
ir del to labai esu pikta ant saves. Vakar skaitinejau apie rachita. Kaip suprantu, kad plauku isslinkimas nera vienintelis rachito pozymis. Gydytoja ivertina ir momenelio uzsitraukima, sonkaulius. Dar skaiciau, kad prie pozymiu prakaituotos rankos ir kojytes, bet maniskes lyg ir neprakaituoja. Bet visvien eisiu, baisu man
Beje plike atsirado pries menesi, gydytoja mate, bet nieko nesake.
del plikes tai pas mano braske irgi buvo bet tirai ne del rachito tesiog plaukuciai slinko dabar jau ataugo grazesni nei buvo
tai nepergyvenkit viskas jums gerai tiesiog duokit dabar vit.D kiekviena diena
QUOTE(det @ 2009 01 07, 22:23)
Pasiskambinau siandien sesutei, liepe duoti reguliariai vit. D, o plaukuciai musu slenka, na bet tikiuosi, kad vietoj ju ataugs dar grazesni
Mano mergyte taip pat tikra sirse paskutiniu metu, dar neturim nei vieno dantuko, tai galvoju gal jau greit bus
Beje, mamytes kaip jusu vaikuciai reaguoja i svetimus zmones? Mano jau skiria ir pas svetimus ant ranku neina, kazkaip ir su teciu pradejo nebedraugauti
namo kai pamato kazka svetimo idemiai ziuri bet po kurio laiko jau nekreipia demesio kad cia kazkas svetimas jai paima ant ranku ir pradeda supti ar kalbinti tai iskart sypsosi
musu dantenos jau pusantro menesio kaip taip atrodo bet dantu ner gydytoja sako kad auksiniai islys
turim du apacioj per viena nakty islindo neneudeliai o virsutiniai niekaip
vakar sveremes 8300kg 66cm ir skiepa gavom kai sesele idure tai iskart braske ja uzrase i savo juodaji sarasa