QUOTE(JurgaSim @ 2009 01 06, 15:45)
Isiterpsiu i jusu diskusija del vaikstuku. Esu istikinusi, kad i vaikstukus sodinti mazyli, kuriam tera vos 5 menesiukai - gerokai per anksti. Tai jums patvirtins bet kurios srities medikas. Man nelabai suvokiams skubinimas ivykiu, kuriu nevalia skubinti. Mano mazyliui netrukus sueis 6 men, jis pats dar nesedi. As ir nesodinu paramsciusi pagalvemis, kaip daro daugelis mamu, teisindamosi neva vaikas labai nori sedeti. Manau, jog butina mazyli masazuoti, mankstinti ir skatinti ji mokytis atsisesti, o ne padaryti visa darba uz ji. Tegul mazylis kazka daryti ismoks veliau nei kiti, taciau tai bus savalaikis pasiekimas, kuris ateityje jam neatnes zalos.
as manau kad kiekviena mama turi savo nuomone ir nors kasnors rasis nesodinkit negalima nedekit i vaikstukus stuburiukui negerai ji visvien daris taip kaip jai atrodis geriau
pritariu kadgeriau kad vaikas patc viska ismoktu bet as neatsisakau ir vaikstuku
mes esam tokie rankinukai tai nors trunpam kai vaikstukuose bunam galiu sei bei pasidaryti pvz cia pasedeti
Papildyta:
QUOTE(JurgaSim @ 2009 01 06, 15:45)
Isiterpsiu i jusu diskusija del vaikstuku. Esu istikinusi, kad i vaikstukus sodinti mazyli, kuriam tera vos 5 menesiukai - gerokai per anksti. Tai jums patvirtins bet kurios srities medikas. Man nelabai suvokiamas skubinimas ivykiu, kuriu nevalia skubinti. Mano mazyliui netrukus sueis 6 men, jis pats dar nesedi. As ir nesodinu paramsciusi pagalvemis, kaip daro daugelis mamu, teisindamosi neva vaikas labai nori sedeti. Manau, jog butina mazyli masazuoti, mankstinti ir skatinti ji mokytis atsisesti, o ne padaryti visa darba uz ji. Tegul mazylis kazka daryti ismoks veliau nei kiti, taciau tai bus savalaikis pasiekimas, kuris ateityje jam neatnes zalos.
Robertuk, 6 men vaikuciai dar neropoja, ju judejimas vadinamas sliauzimu
a asku na mes dar nesliauziam