Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnuo

QUOTE(giciuke @ 2008 12 05, 10:51)
SGT as kai duodu sepetuka, visada bunu prie jo ir ziuriu, vieno nepalieku ir tas sepetukas trumpas ir platus smile.gif

reikes mum pabandyti...
siandien mazoj iobuoli ciulpe ciulpe ir toki gabaliuka atkando, tai gerai kad sali abuvau tai nieko nenutiko... o su sausainiu kazkaip tokiu bedu nebuna jei ir atkanda tai jis iskart ishtirpsta ir viskas...

jau jai taip seiles upeliais teka kai sedi smile.gif bet dantu nesulaukiam...

kaip smagu kad jusu mazieji jau ropoja bando stototis mama tete saukia smile.gif me sirgi tikiuosi jau greit visu situ linksmybiu sulauksim... wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, tik pasidziaugiau , kad nusipirkom vaikstyne ir labai patinka joje, bet pasirodo, kad tai didele beda biggrin.gif , mazasis vaziuoja kur nori, labiausiai patinka prie televizoriaus ir ten kur mato laidelius, tai spek gaudyt kad zemej neatsidurtu, siandien su vaikstyne atkeliavo i virtuve, tai visa laime, kad stalas aukstesnis ir palindo po juo, o tai butumem jau gal traumatologiniam sedeja verysad.gif
Galiu atvirai pasakyt, kad vaikstyne neisgelbejo nuo buvimo salia mazylio , o pareikalavo dar daugiau prieziuros g.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 12 06, 22:01)
reikes mum pabandyti...
siandien mazoj iobuoli ciulpe ciulpe ir toki gabaliuka atkando, tai gerai kad sali abuvau tai nieko nenutiko... o su sausainiu kazkaip tokiu bedu nebuna jei ir atkanda tai jis iskart ishtirpsta ir viskas...

jau jai taip seiles upeliais teka kai sedi smile.gif bet dantu nesulaukiam...

kaip smagu kad jusu mazieji jau ropoja bando stototis mama tete saukia smile.gif me sirgi tikiuosi jau greit visu situ linksmybiu sulauksim...  wub.gif

maciau cipolino parduotuvej toks silikoninis dantu sepetukas, kur uzsideda ant pirsto, tai gali dantenytes su juo pamasazuoti, tai irgi labai patiks smile.gif
as irgi pries koki puse men daviau obuoliuka, tai irgi atkando mazyti gabaliuka, tai zinok uzspringo, tai labai issigandau verysad.gif , tai dabar duodu tik tarkuota obuoliuka. as dar duodu lasinuko, tai vyriskis labai patenkintas buna, o kai jau paimu is jo, tai tiesia rankytes ir verkia.

maniskis irgi labai seiliojasi smile.gif jau virsuj matosi balta, bet dar po odele, tai jau tikiuosi, kad greitu laiku jau turesim trecia dantuka smile.gif

mano mazylis irgi jau bando ropoti thumbup.gif , galvyte nuleidzia ant zemes, iskelia uzpakaliuka i virsu ir spiriasi su viena kojyte, tai labai juokingai atrodo, su vyru juokiames is savo maziuko pastangu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giciuke: 08 gruodžio 2008 - 10:38
niu tie musu stbeukliukai pilni dabar visokiu nuotykiu ir juokingai is salies atrodo smile.gif
kazkada ir mes tokie buvom smile.gif
linxma... wub.gif
Atsakyti
nu tai jau tikrai taip, kiekviena diena vis kas nors naujo thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamules 4u.gif
mano mazei pusmetukas kita savaite sueina, bet jau norim prisijungt prie jusu ax.gif
taigi papasakosiu, ka mergicka mano moka ir daro (bet pacius pagrindinius dalykus):
*vartosi i visas puses ir visaip;
*pasodinta - sedi, bet is visiskai gulimos padeties dar neatsiseda;
*apsivertusi ant pilvelio sliauzia, tiksliau ratu sukasi lotuliukas.gif
*labai tvirtai stovi, reikia tik uz rankyciu laikyti;
*sededama mamai ant keliu, sluoja viska nuo stalo lotuliukas.gif
*labai patinka plepeti, spygauti, burgzti ir kratytis (kuo labiau mama krato, tuo labiau juokiasi) biggrin.gif
*moka zaisti slepyniu, mama pasislepia uz kampo, o Gabrielyte iesko thumbup.gif
valgo misinuka, koses, darzoviene, obuoliuka tarkuota, megsta dziuveselius vaikiskus ir juoda duona paciulpti, geria arbatele ir sultis.

tai va, uz savaites eisim TA, tai pasigirsim kiek paaugom... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grizete: 08 gruodžio 2008 - 21:58
sveikos mamytes,

ziuriu cia kitu mamyciu vaikiukai jau 'kalba' blink.gif kazkaip ankstoka dar tikroms kalboms, na bet gal cia taip ir turi buti, gal vunderkindai auga smile.gif mano dar tik nesamoningai ivairius garsus leidzia, dar iki 'mama, tete' nedaaugom smile.gif

mano maziukas snargliuojasi sad.gif net nzn kaip ir bepadet, sakau reikia pediatrui paskambinti. gal jus zinot,kas pagelbsti sloguojant mazyliams?

skaitau, kad kai kurios mamytes naudoja vaikstynes, girdejau ivairiausiu diskusiju apie jas, kad nera gerai jos ir pan. as savajam neperku, apsieis ir be jos. man, kazkaip jos ir pries tai nelabai patiko, na labai lengvas variantas, kad mamai ramiau butu , o ir vaikas 'i akis ne taip lys' smile.gif man jos su tinginiukais asocijojasi, bet cia tik mano nuomone, kiekviena mama daro kaip jai atrodo geriau smile.gif
jau galvojam su mb ka mazyliui kaledu senelis atnes dovanu smile.gif reiks kaip nors palepint savo dziaugsmeli... 000054.gif

Atsakyti
uzvakar ir mums suejo pusmetukas tongue.gif ... Neturime dar dantuku, nezliauziojame. Patinka guleti ant pilvuko, bet dar nerodo dideliu pastangu kelti sikniukui ir pradeti sliauzioti. Jau po truputi sedi vienas, bet bijau, kad kas nenutiktu, tai vis tiek nugaryte atremiu. Skleidzia visokius garsus, ypac "te-te-tee...", o kai supyksta is oziuku galima suprasti "ma-ma-mma" biggrin.gif .. Kiek sveriam dbr net nzn, bet bunant 5men sverem beveik 9kg. Numovus pamperiuka sugriebia rankutem per kelenus ir nepaleidzia biggrin.gif , tik kaciliuko deka mama gali toliau testi pamperiuko dejima 4u.gif ... Megsta rodyti mamai liezuveli ir skaudziai gnybia pirstukais. Ir dar turime lb daug energijos kojytese. Labai spardosi, todel pries einant miegucio tenka gerai apkamsyti, kad nenusispardytu. Miegam per visa nakti. Nors miegoti einam visi kartu 23val, mazylis pirmas pabunda 8.30val. Na lyg ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif mano mazyle uz poros dienu perkops puses metuku riba thumbup.gif kazko labai ypatingo dar nepadaro,labai daug sneka,daug skiemenu,mama jau pasakyti moka :Drankos kojos tai visa diena be perstojimo juda smile.gif turim jau ir pora dantuku prasikalusiu smile.gif sedet pasedi bet reikia dar truputely pagalbos nes nes y sonus meto smile.gif valgo penkis kartus y diena ryte ir vakare misiniai,pietums tyreles tik jau labai daug vargti reikia nes nelabai dar supranta kas ten vyksta smile.gif tiesa sveria 7,2 ir 0.79,esu sunerimus tik del vieno dalyko,del galvos nulaikymo,kazkaip dar labai netvirtai,daktarai sako kad susitvarkys bet man vistiek neramu unsure.gif gal kuri esat susidurusi su tuo..?
Atsakyti
skaitau, kad kai kurios mamytes naudoja vaikstynes, girdejau ivairiausiu diskusiju apie jas, kad nera gerai jos ir pan. as savajam neperku, apsieis ir be jos. man, kazkaip jos ir pries tai nelabai patiko, na labai lengvas variantas, kad mamai ramiau butu , o ir vaikas 'i akis ne taip lys' man jos su tinginiukais asocijojasi,

As ir taip galvojau, bet kai isigyjau, supratau, kad labai klydau g.gif , nes tiek daug darbo su maziuku atsirado, reikia ziuret, kad ko nepagriebtu, nenuverstu, kad pats su galvyte nebumteltu, darbo iki kaklo biggrin.gif
Bet jam labai patinka, vaziuoja ir birbia, kaip kokia masina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cornelia @ 2008 12 09, 19:30)
mano maziukas snargliuojasi sad.gif net nzn kaip ir bepadet, sakau reikia pediatrui paskambinti. gal jus zinot,kas pagelbsti sloguojant mazyliams?

nusipirk eukalipto aliejaus ir daryk tokias ale inhaliacijas. kai mažius miegos, į lovytę įstatyk užvirinto vandens puodą ir įlašink lašelį eukalipto, tada uždenk lovytę kokiom kaldrom ar panašiai, svarbiausia, kad mažiukas kvėpuotų garais. tada nakčiai ant lovelės krašto pakabink sudrėkintą rankšluostėlį, ant jo taip pat užlašink ekalipto. ir galvytę, kol sloguos, laikyk šiek tiek aukščiau, kad snargliukai į gerklytę netekėtų. mano mažei labai padėjo eukaliptas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, mes jau irgi atkeliaujam pas jus. jau pasedim , ismiegam visa nakti, valgom misinuka,darzoviene,kruopiene,obuoli,banana. po truputi skemenuojam : ba ba ba, pa pa pa, uh uh uh. viskas darosi idomu,tiesiam visur rankytes, imam daiktus ir kisam i burna. sypsomes,zirziam,krykstaujam. jau seniai pamirsom tuos baisius vakarus kai skaudedavo pilvuka. (brrrr)
dairomes vaikstynes ir maitinimo kedutes. i lauka vaziuojam dar kol kas gulimame vezime.
Atsakyti