Mano mazoji miega, kokia laime Siaip ryte iki 11- 11.30 ismiega... O valgyti kelesi tik viena karta, nors anksciau visa nakti ismiegodavo...
QUOTE(erika87 @ 2008 12 02, 13:35)
Mes ir gi dar dantuku neturim, o grauziam net ir savo kojnes, taip ir kiekviena diena galvoji, na stai tuoj bus dantukai, bet vis nedygsta jie ir viskas
Erika, aprasei musu situacija Atrodo tuoj tuoj... O kojines vilnones labai megsta
QUOTE(sigita.jurkiene @ 2008 12 03, 16:06)
Visoms mamytėms labukas, mano žirniukui už 4 dienelių bus 6 mėnesiukai. Valgome be problemų, ką duosi, tą ir suvalgys. Nuo 5 mėn. jau valgome daržovines košes, labai patinka su moliūgu, tai kartais ir pravardžiuojame moliūgėliu , na gal su kopūstais nerodo didelio apetito, bet valgo. vaisius tik duok, nesvarbu nei kokius, nei kad pavalgęs. Geriame MP, bet jau mažai beliko, na nakčiai užtenka, o šiaip mišinuką. Su vaikštyne eina kur nori ir daro savo tvarką. Vargšės mano gėlytės, jei neužmatau Sėdi savarankiškai vienas labai ilgai, šnekėti nelabai mėgsta,
Oho, Sigita, toks mazas, o koks stiprus ir pavalgantis
QUOTE(Cornelia @ 2008 12 03, 20:12)
pastarosiomis dienomis jau nebegaliu, zirzimas, rekimas verkimas ir visas kitas -imas jau veda is proto labai pavagau budama su maziumi viena kiaura diena nes mb dirba. be to visa laika prie manes nori buti, jei manes nemato, tai rekia kiek tik gerkle leidzia, tai as ji i valgomaja kedute pasodinu ir is paskos visur namie veziojuosi. nes kitaip neimanoma. maminukas juodas darosi. kartais net verkti norisi nes jau jauciu nuovargi ir psichologini ir fizini .
Cornelia, balioneliai tau Manau, visos tave supranta, juk lialius auginam... Man kartais irgi norisi laukais isbegt... bet nieko, praeina. O laikas bega labai greitai Laikykis, paaugs maziai, galesim susitikimus organizuot