Maciau jog tu is vokietijos todel ten gal tokiu ir yra bet lt nelb rasi jai ir rasi tai tikrai nuo 4 men nerekomenduojama
Papildyta:
na nezinau, mums gydytojas patare pradzioj bandyti pirktines koseles, ziureti, kas vaikuj patinka, kaip virskina ir pan. ir visiskai nevardino, kas nerekomenduojama ar pan. Kiekvienas vaikas individualus, galbut vienam pamidorai tiks jau 5 menesiu, kitam 12-kos
Beja ten ne nuo 4-to menesio, o po 4-to menesio, tai yra kai sueina 5 menesiukai
Papildyta:
QUOTE(katutis27 @ 2008 12 02, 00:56)
Sveikutes Mamytes ,
Su pirma ziemos diena !!!! Mes keliames pas jus pusmetinukus
Musu pasiekimai panasus kaip ir daugelis cia rasytu.. Tik dar nesedime, nesliauziame, nesistojame. Kartais kelia uzpakaliuka guledama ant pilvo. Labai domisi visa aplinka, viska griebia kuo mamyte mosikuoja. Labausiai patinka traskantys daiktai, tai paprastas maiselis, plasmasinis buteliukas ir .tt. yra didele tauskute, seiliu burbulu puteja. Zino kaip atkreipti mano demesi, tai garsiai klykti ir veliau juoktis Lankome baseina karta savaiteje, kuris labai patinka
Musu valgiarastis
Ryte 10.00 valgo misinuka su pora saukteliu ryziu kremo. vitaminas D3
Per pietus 12.30 darzoviu kosyte ( mano ruosta arba pirktine )
Apie 16.00 vaisiu tyreles
Vakare 7.30misinukas su pora sauksteliu kukuruzu kosytes.
4.00 ryto MP ir 7.30 MP
Rytoj pas pediatra
ikiukas
Su pirma ziemos diena !!!! Mes keliames pas jus pusmetinukus
Musu pasiekimai panasus kaip ir daugelis cia rasytu.. Tik dar nesedime, nesliauziame, nesistojame. Kartais kelia uzpakaliuka guledama ant pilvo. Labai domisi visa aplinka, viska griebia kuo mamyte mosikuoja. Labausiai patinka traskantys daiktai, tai paprastas maiselis, plasmasinis buteliukas ir .tt. yra didele tauskute, seiliu burbulu puteja. Zino kaip atkreipti mano demesi, tai garsiai klykti ir veliau juoktis Lankome baseina karta savaiteje, kuris labai patinka
Musu valgiarastis
Ryte 10.00 valgo misinuka su pora saukteliu ryziu kremo. vitaminas D3
Per pietus 12.30 darzoviu kosyte ( mano ruosta arba pirktine )
Apie 16.00 vaisiu tyreles
Vakare 7.30misinukas su pora sauksteliu kukuruzu kosytes.
4.00 ryto MP ir 7.30 MP
Rytoj pas pediatra
ikiukas
sveikute
o musu valgiarastis:
8:00 - misinukas ~160ml
10:00 - kose!
13:00 - darzoviene su mesyte...
15:00 - velgi pieniska kose
18:00 - misinukas ir pries einant miegoti, geriam vel misinukai, tai buna tarp 20 ir 21 valandos, nakty visa ismiegam... Tarp valgymu valgo vaisiaus kokio, o per valgymus uzsigeriam arbaryte!
Tai va sakyciau maniskis daug valgo