QUOTE(boruzka @ 2005 06 27, 13:29)
mano dukrytes vardas Adrijana . Lietuvoje isviso yra 3 mergaites tokiu
Negali būti aš žinau 3 Adrianas (ar Adrijanas), nesigilinau į rašybą, aplamai, manau, kad šis vardas dabar tampa populiarus
QUOTE(Egline @ 2005 06 27, 21:47)
Kaunietės, pažadu Kaune būti liepos 4 arba 5d, tad galim tikrai planuoti susitikti
QUOTE(jėga @ 2005 06 27, 22:45)
Ir aš Militą pažystu Ji dar maža mergaitė
Dar kažkur girdėjau tokį berniuko vardą - Bartas Ir šunį tokiu vardu mačiau
Dar kažkur girdėjau tokį berniuko vardą - Bartas Ir šunį tokiu vardu mačiau
Nu bet vistiek susipazystant su naujais zmonem jiems yra problema istarti varda, nors ir aiskiai tari
QUOTE(Elina @ 2005 06 27, 19:56)
Ar yra dar Lietuvoj Švarnų ar Linijų?
Buvo, jei siuo metu nera tai nereiskia, kad isvis nera ir nebuvo
QUOTE(winterlady @ 2005 06 27, 21:13)
Dar tokių negirdėjau, bet panašų šuns vardą girdėjus - Švarcas (skamba kaip pravardė)
O per kur jis panasus? visiskai skirtingi, na as zinau ir suni Migle
Mūsų giminėj kažkada buvo reti mano ir brolio vardai, bet dabar išpopuliarėjo - aš Ugnė, o brolis - Džiugas
Šiaip įdomu, kad kažkaip sutapo, jog iš tėvo pusės giminėj esam visi su "gamtiniais" vardais:
Saulius, Giedrė, Audrys, Aušrys, Ugnė, Džiugas...
Tiesa, yra keli kiek retesni vardai - Vilda, Balys, Kipras (čia pusbrolių vaikai), Elžbieta.
Šiaip įdomu, kad kažkaip sutapo, jog iš tėvo pusės giminėj esam visi su "gamtiniais" vardais:
Saulius, Giedrė, Audrys, Aušrys, Ugnė, Džiugas...
Tiesa, yra keli kiek retesni vardai - Vilda, Balys, Kipras (čia pusbrolių vaikai), Elžbieta.
Pas mus gininėje gan iprasti vardai, bet pažystu žmonių su įdomiais vardais kaip: Magerta,Naglis,Airingas,Raulis,Laurencija tiesa pusseserės vardas Idalija
Vartydama vardyne radau tokius kaip Goštautas, Anakletas, Michalina, Kandida šie vardai sukėlė juoka ir užuojautą jų savininkams
Vartydama vardyne radau tokius kaip Goštautas, Anakletas, Michalina, Kandida šie vardai sukėlė juoka ir užuojautą jų savininkams
QUOTE(Mader @ 2005 06 28, 12:35)
Na, mano puseserės močiutė - Michalina, tais laikais (jai dabar per 90), šis vardas buvo gan paplitęs.
Beje, mano močiutės vardas - Franė, vienos giminaitės - Cezarija, senelio sesuo - Olimpija.
Kievienas laikmetis turi populiarių vardų, dabar mums jie skamba juokingai, neįprastai, o tada jie buvo norma
QUOTE(Agotukas @ 2005 06 27, 22:52)
Aha, Adriju tikrai nemazai
Mano pacios vardas retas, sukurptas is dar retesnio vyrisko Bet nieko, as patenkinta, be to gana lietuviskai skamba
Mano pacios vardas retas, sukurptas is dar retesnio vyrisko Bet nieko, as patenkinta, be to gana lietuviskai skamba
tai Adrija ir Adrijana du skirtingi vardai su skirtingomis reiksmemis
vyras nuejes registruoti specialiai uzklause kiek mergaiciu yra tokiu vardu ir metrikacijos skyriuje pasake kad 3 ..
QUOTE(boruzka @ 2005 06 28, 13:43)
tai Adrija ir Adrijana du skirtingi vardai su skirtingomis reiksmemis
vyras nuejes registruoti specialiai uzklause kiek mergaiciu yra tokiu vardu ir metrikacijos skyriuje pasake kad 3 ..
Tai gal šiais, 2005, metais 3 užregistruotos, nes pernai bent 3 pažystamos taip savo mergaites pavadino, o 4 mergaitei užpernai mano draugė davė tokį vardą
AŠ KAIP LAUKIAUSI RINKAU VARDA MERGAITEI IR BERNIUKUI,IR GALVOJAU APIE ADRIJANA,BET PASKUI SUTRUMPINAU ADRIJA,O JEI BERNIUKAS ADRIJUS.BET VYRAS PAPRIEŠTARAVO,NES PAS JĮ DARBE KOMPAS ADRIUS ,IR AŠ TADA SAKAU JAU PRADĖJAS POPULIARĖTI .
TAI PAVADINOM DUKRYTE MIRETA,AR TOKIU VARDA PAŽYSTAT.
TAI PAVADINOM DUKRYTE MIRETA,AR TOKIU VARDA PAŽYSTAT.