Mano prosenelė buvo Ema Karolina,na gim. liudijime įrašyta išvis Caroline. Tai jau tikrai retas variantas buvo Norėjau dukrą,jei tokią kada turėsiu,pavadinti Ema,bet kad tų Emų dabar tiek daug,o ir mūsų pavardė dažniausių sąraše,tai...
Irmantė ir Taurimas
Malvina, Augūna, Eivydas, Radvinas, Amelija.. o daugiau visi kiti daugiau maziau su ne tokiais retais vardais
Mūsų giminėje ir draugų rate yra štai tokie retesni vardai: Gedmantė, Santa, Juta, Anelija, Eiviltas, Neitanas. Kol kas daugiau neprisimenu:)
Musu giminej niekada nesokdavau pagal visu dudele ir visada darydavau kaip man buvo geraiu, arba kaip as norejau. visa gimine sauke tik pavadinkit vaika tokiu tai ar tokiu tai vardu, bet cia mano vaikas, ir varda turiu isrinkti as arba mano vyras, todel niekieno neklausydami issirinkom gan neiprasta varda, bet poto giminej dar 2 vardui buvo ne pagal gimine tad siuo metu turim 3 neiprastus vardus
na is tokiu gal neiprastu tai ksenija, Gvidas, kleopatra
Vienas neiprasciausiu vardu gimineje yra Jaunarijus,visada ji vadindavom Jaunium kol buvo jaunas,dabar tik tevai ji taip vadina ir artimiausi seimos nariai.Yra dar ir Jogirdas
Vigilija
Vilhelmina(63)
Edmundas (37)
Edmundas (37)
QUOTE(natuliona @ 2012 12 27, 16:04)
Edmundas retas vardas?
Papildyta:
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 12 22, 15:46)
Mociute Karolina,
retas?