mano dukrytes vardas Adrijana . Lietuvoje isviso yra 3 mergaites tokiu vardu . ir tai viena ne Adrijana , o Adriana-Marija .
Man dar labai patiko vardas Airine o gimineje tai kolkas visi rinko trumpus lietuviskus vardus. cia tik as tokia issisokele
Nu cia daugiau tema ne apie retus, o apie keistus vardus
Pas mus giminej visi gana tradiciniai iprasti vardai. Man atrodo, kad vaikui sunku butu gyventi su neiprastu vardu, todel saviskiui neduociau keisto reto vardo.
Pas mus giminej visi gana tradiciniai iprasti vardai. Man atrodo, kad vaikui sunku butu gyventi su neiprastu vardu, todel saviskiui neduociau keisto reto vardo.
Mano anytos vardas - Benigna, o mano krikšto dukters vardas - Šeila .
QUOTE(Elina @ 2005 06 27, 17:57)
Vienos forumietės vaikiukas- Švarnas Gal Lietuvoj- vienintelis?
Ne nevienintelis - o istorinis.
Seip pas mus visu vardai reti - Gedmantas, Linijus, Švarnas, Erdvilas, Mantvilas, Orestas.
Dar tokių negirdėjau, bet panašų šuns vardą girdėjus - Švarcas (skamba kaip pravardė)
labutes!!
Radau idomia tema,tai galvoju prisijungsiu....
Mano sesute irgi Milita,kaip jau cia kazkas sake... Mano vardas irgi retas ,Donalda,o broli turim,Oskara.... dabar sesute turi mergyte,irgi dave negirdeta varda Agile.... As dar kelias dienas klausinejau jos ,koks vardas....
Radau idomia tema,tai galvoju prisijungsiu....
Mano sesute irgi Milita,kaip jau cia kazkas sake... Mano vardas irgi retas ,Donalda,o broli turim,Oskara.... dabar sesute turi mergyte,irgi dave negirdeta varda Agile.... As dar kelias dienas klausinejau jos ,koks vardas....
Mano vardas Milita. Kai mama taip mane uzregistravo tai tokiu buvo pazytamu tetuliu daug. Ir dar siauliuose viena tetulyte tokiu pat vardu pazystu... Tai gal ir ne toks jau retas???
QUOTE(winterlady @ 2005 06 27, 22:35)
Mano vardas Milita. Kai mama taip mane uzregistravo tai tokiu buvo pazytamu tetuliu daug. Ir dar siauliuose viena tetulyte tokiu pat vardu pazystu... Tai gal ir ne toks jau retas???
Ir aš Militą pažystu Ji dar maža mergaitė
Dar kažkur girdėjau tokį berniuko vardą - Bartas Ir šunį tokiu vardu mačiau
QUOTE(miau @ 2005 06 25, 20:11)
Čia jau serialų įtaka Atsimenu, buvo toks Armandas seriale "Betė-bjaurusis ančiukas" Arba "Izabelė Sorijano" Ir donas Chuakimas girdėtas
Beje kalbant apie tavo paminetus vardus, tai Izabele, yra senoviskas lietuviskas vardas, o Armandu daugiausia yra latvijoje ir vokietijoje. O Chuakimas, tai turbut ispaniskas, nes ispanui ir duotas