Įkraunama...
Įkraunama...

Retas vardas giminėje

Mamos teta (87m.) Jeronima, vadinam Jerute,
Močiutė, gyvenusi dar 19 a. Filomena,
Kitas giminaitis (virš 60) - Alfredas-Manfredas doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Vėjūnė* @ 2010 10 27, 10:11)
Mano puskė vaiką norėjo pavadinti Spartaku  doh.gif bet ačiū D pavadino Gajum  biggrin.gif

Jei reiktų rinktis Spartakas ar Gajus, tai jau geriau pirmasis...
Atsakyti
Uršula ,Teodora ,Grasilda ,Abtanas unsure.gif
Atsakyti
Pusseserės sūnus ADOLIS 4u.gif
Atsakyti
musu gimineje reciausias vardas mano vyresneles Džastina blush2.gif
Atsakyti
mano krikšto dukra - Ineida...pripratom ir visai mielas patapo biggrin.gif
Atsakyti
Musu gimines kai kurie vardai-Zuzana,Matilda,Juzė,Albina,Justina,Česius,Vytas,Albinas,Jonas,Kostas-sis man patinka,gal pavadinciau net savo leliuka ax.gif
Atsakyti

Papildyta:
Mane norėjo pavadinti Otilija, čia bent jau vienas iš variantų mamos buvo, bet gerai kad niekas nepritarė, jau žinauk kokią pravardę būčiau turėjus bent jau vaikystėje, bet prieš kelis metus susipažinau su tokia panele, vardu Otilija, labai graži mergina, tai jai labai tiko thumbup.gif
[/quote]

net įdomu pasidarė, o kokią pravardę?
Atsakyti
Kalbant apie vardus apskritai tai vienas iš retesnių vardų mūsų (mano) giminėje būtų Jaronimas, Lora, Zigmas, Kastutė, Klemensas. DAUGIAU KAD IR BUVO, tai vis pasikartojantys ir populiaresni smile.gif

Ai, o mane norėjo pavadinti (vienas iš variantų buvo vardas Mona (irgi rečiau sutinkamas)), tad jei kam taip prisistatatau, tai nelabai ir sumeluoju, nes beveik nesiskiria nuo mano tikrojo vardo [B]Simona[/B], bet nekenčiu, kai išgirdę prisistatant Mona pradeda vadinti Monika doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 27 lapkričio 2010 - 23:40
susimasciau gal nelabai tu retu vardu pas mus gimineje yra, na gal tokie tik kaip Plecidas, Aironas g.gif
Atsakyti
Pas mus giminėje nėra super retų vardų, pats įdomiausias turbūt Nortautas g.gif
Atsakyti
Mano seneliai - vienas Klemensas, kitas Serapinas. Senelė - Leokadija. Dar labai keistas man buvo pusbrolio vardas Titas, bet dabar žiūriu tai ganėtinai populiarus vardas pasidarė g.gif
Atsakyti