Įkraunama...
Įkraunama...

Retas vardas giminėje

"svogieriukas" - Norbertas. Pravardziuojam Norbiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 04 03, 16:04)

a.a. močiūtės: Anastazija ir Stefanija, daugiau tokiais vardai neteko sutikti moterų...

oj, Stefuciu tai daug bobuciu tarpe, net kelias zinau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(FortePiano @ 2009 08 19, 23:45)
Pusbrolio dukryčių vardai Nora ir Nikolė blush2.gif
Vyro pusbrolis-Sander'is
O senelis mūsų Volfgangas blink.gif
Mūsų vyrėsnėlis irgi vienintelis giminėj toks ax.gif

senelis Volfgangas, sunus Amadejus, tai treciasi sunus gal Mocartas bus? biggrin.gif
Atsakyti
Turim mocartuką,užteks biggrin.gif
trečios sūnaus nėra..kolkas thumbup.gif
Atsakyti
Mano giminės reti vardai: Sonata,Denis,Meilė,Raugardė
Atsakyti
Mildoras g.gif
Atsakyti
Nežinau ar čia jau labi reti, bet kol kas nepažystu žmonių tokiais vardais:
Feliksas (man labai gražus),Valterdas,Bridžita (čia jau grynas suamerikoniškamas.Pase Bridžita, visi vadina Brigita).
Atsakyti
Musu gimines perliukai: Fortunatas, Juzefa, Skirmante, Aurika, Teodora, Airidas, Romena, Pilypas, Severina.
Tokie sakyciau is retesniu, bet normalus vardai...
Atsakyti
Teta Genoefa
Atsakyti
Yra Valerionas ir Dileta
Atsakyti
mūsų giminėje gal ir nereti vardai, bet prie retesnių: Liudvika, Teofilis, Teklė, Otilija.
Atsakyti
Mano puskė vaiką norėjo pavadinti Spartaku doh.gif bet ačiū D pavadino Gajum biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(otema @ 2010 10 21, 21:17)
mūsų giminėje gal ir nereti vardai, bet prie retesnių: Liudvika, Teofilis, Teklė, Otilija.

Mane norėjo pavadinti Otilija, čia bent jau vienas iš variantų mamos buvo, bet gerai kad niekas nepritarė, jau žinauk kokią pravardę būčiau turėjus bent jau vaikystėje, bet prieš kelis metus susipažinau su tokia panele, vardu Otilija, labai graži mergina, tai jai labai tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjūnė* @ 2010 10 27, 13:11)
Mano puskė vaiką norėjo pavadinti Spartaku  doh.gif bet ačiū D pavadino Gajum  biggrin.gif

Man jau geriau Spartakas vien del to, kokia pravarde vargsas Gajus gali uzsidirbti doh.gif
Atsakyti