"svogieriukas" - Norbertas. Pravardziuojam Norbiu
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 04 03, 16:04)
a.a. močiūtės: Anastazija ir Stefanija, daugiau tokiais vardai neteko sutikti moterų...
oj, Stefuciu tai daug bobuciu tarpe, net kelias zinau
Papildyta:
QUOTE(FortePiano @ 2009 08 19, 23:45)
Pusbrolio dukryčių vardai Nora ir Nikolė
Vyro pusbrolis-Sander'is
O senelis mūsų Volfgangas
Mūsų vyrėsnėlis irgi vienintelis giminėj toks
Vyro pusbrolis-Sander'is
O senelis mūsų Volfgangas
Mūsų vyrėsnėlis irgi vienintelis giminėj toks
senelis Volfgangas, sunus Amadejus, tai treciasi sunus gal Mocartas bus?
Turim mocartuką,užteks
trečios sūnaus nėra..kolkas
trečios sūnaus nėra..kolkas
Mano giminės reti vardai: Sonata,Denis,Meilė,Raugardė
Mildoras
Nežinau ar čia jau labi reti, bet kol kas nepažystu žmonių tokiais vardais:
Feliksas (man labai gražus),Valterdas,Bridžita (čia jau grynas suamerikoniškamas.Pase Bridžita, visi vadina Brigita).
Feliksas (man labai gražus),Valterdas,Bridžita (čia jau grynas suamerikoniškamas.Pase Bridžita, visi vadina Brigita).
Musu gimines perliukai: Fortunatas, Juzefa, Skirmante, Aurika, Teodora, Airidas, Romena, Pilypas, Severina.
Tokie sakyciau is retesniu, bet normalus vardai...
Tokie sakyciau is retesniu, bet normalus vardai...
Teta Genoefa
Yra Valerionas ir Dileta
mūsų giminėje gal ir nereti vardai, bet prie retesnių: Liudvika, Teofilis, Teklė, Otilija.
Mano puskė vaiką norėjo pavadinti Spartaku bet ačiū D pavadino Gajum
Papildyta:
Mane norėjo pavadinti Otilija, čia bent jau vienas iš variantų mamos buvo, bet gerai kad niekas nepritarė, jau žinauk kokią pravardę būčiau turėjus bent jau vaikystėje, bet prieš kelis metus susipažinau su tokia panele, vardu Otilija, labai graži mergina, tai jai labai tiko
Papildyta:
QUOTE(otema @ 2010 10 21, 21:17)
mūsų giminėje gal ir nereti vardai, bet prie retesnių: Liudvika, Teofilis, Teklė, Otilija.
Mane norėjo pavadinti Otilija, čia bent jau vienas iš variantų mamos buvo, bet gerai kad niekas nepritarė, jau žinauk kokią pravardę būčiau turėjus bent jau vaikystėje, bet prieš kelis metus susipažinau su tokia panele, vardu Otilija, labai graži mergina, tai jai labai tiko
QUOTE(Vėjūnė* @ 2010 10 27, 13:11)
Mano puskė vaiką norėjo pavadinti Spartaku bet ačiū D pavadino Gajum
Man jau geriau Spartakas vien del to, kokia pravarde vargsas Gajus gali uzsidirbti