Įkraunama...
Įkraunama...

Retas vardas giminėje

O as pazistu viena toki Vilandą. Pradžioje keista buvo, bet šiaip vardas man gražus ir tam žmogui labai tinka.
Atsakyti
Pas mus gimineje yra du reti vardai pusbrolio zmona Ainara ir puseseres dukryte Roberta smile.gif mes savo pirmagymiui duosime Airono varda thumbup.gif
Atsakyti
mociutes - Elvyra-Konstansija ir Jacunda,seneliai - Boleslovas ir Feliksas
dar pazystami Mamertas(senelio garbei) ir Fernandas (jiems 30-35 metai)
mama norejo pavadinti mane ir sese Džasita ir Geiste (svajojo biggrin.gif ) aciu kad nepavadino,o vardus rinko kad nepravardžiuotu Diana ir Žana
Atsakyti
Mociute Bronislava, mama Izolda, as Dinara. puseseriu dukros Austeja,Gabija,Livija,Rugile. Vyro brolio vaikas vardu Liudvikas
Atsakyti
Mano giminėj keisčiausias vardas - Adauktas (tėtis), vyro giminėj - Ciprijonas (senelis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ende: 05 gegužės 2010 - 22:59
Bizilė ax.gif
Atsakyti
Mano sunaus krikstotevo vardas Mildoras g.gif
manau gan retas ir keistas vardas g.gif
Atsakyti
Marijus, Edmundas, Valdemaras, Aleksandras ,na gal nera labai keisti,bet pamirsti vardai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna888: 21 gegužės 2010 - 09:58
Prosenele vardu Kurdulija hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2006 04 12, 19:33)
Turėjome tokį vieną klientą vardu - Dzidas, lietuvis ir pavardė labai lietuviška.

Senovinis vardas.Izidoriaus trumpinys biggrin.gif
Atsakyti
mano mociutes vardas miliune bigsmile.gif o seip kazkiap nepamenu tokiu isskirtinesniu vardu g.gif visi like jonai,onos,zoses ir pn-senoviniai ir tiek mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(elizaveta @ 2010 05 14, 14:57)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif soriukas,bet prajuokino iki asaru doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oho kiek retenybiu, ir kiek graziu tarp ju thumbup.gif
Atsakyti