Mano vardas Gabija. tai vaikysteje kentejau, nes absoliuciai visi perklausdavo -- buvo super retas vardas. Svajojau buti Ausryte arba Rasyte. Studiju metais dziaugiausi savo originaliu ir nenuvalkiotu vardu. O dabar... No comments Dabar musu daug:) bet cia offtopinu, atsiprasau. Uztat savo seimoje turime tikra retuoli (perskaiciau visa sia tema, kito neradau) -- mano tetis VINGAUDAS. Is kur a.a. mociute toki varda iskase? Antro tokio niekada negirdejau. O vat dar vienas, mano nuomone, grazus ir visiskai retas, lietuviskas vardas -- gal kas panaudos, as tai tikrai ne, nes tai mano ex draugo vardas BANGIS. Apskritai, visus retus vardus galiu skirstyti i dvi kategorijas, pirmoji man su pliuso zenklu, antroji -- su minuso. Pirmieji -- reti siais laikais, bet turintys savo istorija, reiksme, tradicija. Kad ir kokia Skolastika ar Tekle (vaikysteje man buvo siaubingiausias vardas nuo kapiniu paminklu, greta su Izidorium) -- bet kas zino, gal apsisuks laiko ratas ir jie ispopuliares. Kad ir mano a.a. mociutes vardas Agota. Vaikysteje atrode, kaip cia pasakius, nelabai...Tiksliau, labai ne... O dabar mazuciu Aguciu pilna, ar ne? Jei jau noreciau reto, pasieskociau kokio tikrai seno, tikrai TIKRO. KAd ir cia minetas VENANTAS (sventas vardas, reiskiantis "medziotojas"), senas italishkas GVIDAS, KLEMENSAS, KLARA, TEOFILE IR T.T.T.T.T. O kita kategorija -- tai is pirsto lauzti, bereiksmiai, beprasmiai vardai - ne vardai, arba tokie... kaip egzotishki augaliukai is Meksikos, taip ir jauti, kad neprigis musu zemej, ir vaikui ar prilips? Tai man is tokiu (is pazistamu ar gimines) butu koks Dzeraldas, na ir tie "mama plius tetis" .. Na, grazi mintis, visi suprantame, kaip vaikuciai atsiranda... Bet...Dabar laukiuos antrojo, i galva lenda ivairus reti ir skambus vardai, bet tikriausiai, kai gims, gaus klasikini, nei itin reta, nei madinga.
Turim tokius vardukus Orestas, Gunda, Elmaras, Gaile, Milana, Mantvile
turiu pusseserę Audingą
Mano dėdė Aldevinas.
QUOTE(VAIDAMA @ 2009 06 29, 14:00)
turiu pusseserę Audingą
man labai gražus šis vardas
QUOTE(Nifer @ 2009 02 13, 21:59)
As vienintele su retu vardu ir jis man labai grazus Salvija
Buvo mūsų antros dukrytės vardų sąraše
Tarp giminaičių retas vardas yra Sintautas. Na ir mūsų dukrų vardai reti - Dorotėja (tiesa, dabar jau kiek dažnesnis, nei buvo tada, kai davėm) ir Bernarda. Ieškojom retų, bet ne "naujoviškų" vardų
QUOTE(Erszebeth @ 2009 07 25, 10:03)
Buvo mūsų antros dukrytės vardų sąraše
Tarp giminaičių retas vardas yra Sintautas. Na ir mūsų dukrų vardai reti - Dorotėja (tiesa, dabar jau kiek dažnesnis, nei buvo tada, kai davėm) ir Bernarda. Ieškojom retų, bet ne "naujoviškų" vardų
puiku
Pažįstamas - Eustachijus
Mano pusbrolio vardas Dargvilas.....
mamos vardas - Lione
Pusbrolio vaiku - Eidmina ir Eneidas
Pusseseres berniukai - Eisvinas, Aironas
Dede - Severinas
Pusbrolio mergyte - Radvile
Svogerio sunus - Danilas
Ir sugalvok tu man tokius vardus
Pusbrolio vaiku - Eidmina ir Eneidas
Pusseseres berniukai - Eisvinas, Aironas