Įkraunama...
Įkraunama...

Retas vardas giminėje

Na iš mano aplinos nėra kažkokių labai išskirtinių... Na gal Medeina...

a.a. močiūtės: Anastazija ir Stefanija, daugiau tokiais vardai neteko sutikti moterų...
Atsakyti
QUOTE(neresap @ 2009 02 15, 18:15)
dukryte norejau pavadinti savo promociutes vardu Ksavera, trumpinti Savute, bet vyras uzprotestavo  unsure.gif

senovinis vardas, bet puikiai skamba thumbup.gif as buciau vyro neklausius sokiai.gif
Atsakyti
Pas mus gimineje na ne ytin retu ,bet is retesniu...Irma,Joana,Meida,Norbertas.
Atsakyti
mano mamos mamos vardas(mano seneles)buvo Malvina,retas vardas, o daugiau lyg ir visi girdeti vardai,mano dukrytes tappat retas vardas Lukrecija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 04 10, 16:16)
mano mamos mamos vardas(mano seneles)buvo Malvina,retas vardas, o  daugiau lyg ir visi girdeti vardai,mano dukrytes tappat  retas vardas Lukrecija. smile.gif

Lukrecija tikrai nėra retas tongue.gif o Malvina - retas. gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 04 11, 18:35)
Lukrecija tikrai nėra retas  tongue.gif o Malvina - retas.  gražus  smile.gif

gal ir neretas,bet as asmeniskai nei vienos nepazystu tokiu vardu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 04 11, 17:17)
gal ir neretas,bet as asmeniskai nei vienos nepazystu tokiu vardu smile.gif

tiesiog dauguma Lukrecijų dar mažutės mirksiukas.gif bet, be abejo, tikrai nėra toooks dažnas kaip kokia Austėja, Gabija ar Emilija doh.gif o šiaip vardas labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
Susimąsčiau g.gif Pas mus tokie gal retesni Nauris rolleyes.gif , Aurėja, Faustas, Jonė.
Atsakyti
Mociutes pase parasyta Zose
Atsakyti
Mano prosenelė buvo Paulina, jos sesuo Amelija (moterys gimusios apie 1870 metus), tėvo brolis Tristanas, pamotė- Gertrūda, pusbroliai Nauris, Aurelijus, vyro teta Aniceta, dar turim giminaitę Robertą (apie 10 m.).
Atsakyti
As esu Valdone-retas vardas ,bet man tinka:)
Atsakyti
Mano drauges vyras Severinas, dukra Ksimena

O va sunenas turi labai grazu vardu derini Eimanas Atef lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MorInga: 04 gegužės 2009 - 13:52