Įkraunama...
Įkraunama...

Retas vardas giminėje

Sunus - Ivoris
Jo pusbroliai - Natas, Mingas.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2009 01 23, 16:28)
Mano mociute buvo Domicele. Sakyciau neyprastas vardas.

Yra ir mūsų giminėj toks vardas. Senesniais laikais nebuvo jis neįprastas ax.gif

Turiu pusseserę Domingą.
Atsakyti
Puskė dukrelei davė vardą Ineida, anksčiau, tikrai tokio nebuvau girdėjusi. Man jis gražus ir tai mergaičiukei labai tinka.
Man mama norėjo duoti vardą Gileta. Daznai apie šį vardą pagalvoju, tačiau krikšto mama prieštaravo ir bendru sutarimu davė vardą Gitana.
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2009 02 09, 22:19)
Turiu pusseserę Domingą.

man Dominga labai gražu wub.gif pirmą kartą išgirdau per brolio Astijaus laidą, rodė mergaitę Domingą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 24, 22:34)
Musu sunelio Panteleonas wub.gif Vadinam Panteleonuku  wub.gif

Ogo blink.gif nebloga mankštelė liežuviui hihihi.gif

QUOTE(Julite @ 2009 02 04, 17:07)
mano promociųte būvo MALVINA

Mano propromočiutė taip pat buvo Malvina. O promočiutė - Viktorija (tais laikais, man atrodo, tai tikrai buvo retas vardas), o kita promočiutė - Kastancija.
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2009 02 10, 09:08)
Ogo  blink.gif nebloga mankštelė liežuviui hihihi.gif
Mano propromočiutė taip pat buvo Malvina. O promočiutė - Viktorija (tais laikais, man atrodo, tai tikrai buvo retas vardas), o kita promočiutė - Kastancija.

oho, kokie gražūs vardai rolleyes.gif o senais laikais, tai tikrai.....
Atsakyti
Mano mazesniosios dukrytes vardas Gryte, kiek zinau ne pats dazniausias rolleyes.gif
Atsakyti
Mano senelio a.a brolis buvo vardu Telesforas (mano vyrui sis vardas kazkodel kelia juoka smile.gif ), o teta - Dalida, norsi visi i ja kreipiasi Dalia.
Atsakyti
As vienintele su retu vardu ir jis man labai grazus blush2.gif Salvija
Atsakyti
dukryte norejau pavadinti savo promociutes vardu Ksavera, trumpinti Savute, bet vyras uzprotestavo unsure.gif
Atsakyti
Man labai grazus mergaites vardas Barboryte, isivaizduoju tokia mazute pustais zandukais ir garbanelem flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 24, 23:34)
Musu sunelio Panteleonas wub.gif Vadinam Panteleonuku  wub.gif

Netikiu biggrin.gif
Atsakyti