Sunus - Ivoris
Jo pusbroliai - Natas, Mingas.
QUOTE(violla @ 2009 01 23, 16:28)
Mano mociute buvo Domicele. Sakyciau neyprastas vardas.
Yra ir mūsų giminėj toks vardas. Senesniais laikais nebuvo jis neįprastas
Turiu pusseserę Domingą.
Puskė dukrelei davė vardą Ineida, anksčiau, tikrai tokio nebuvau girdėjusi. Man jis gražus ir tai mergaičiukei labai tinka.
Man mama norėjo duoti vardą Gileta. Daznai apie šį vardą pagalvoju, tačiau krikšto mama prieštaravo ir bendru sutarimu davė vardą Gitana.
Man mama norėjo duoti vardą Gileta. Daznai apie šį vardą pagalvoju, tačiau krikšto mama prieštaravo ir bendru sutarimu davė vardą Gitana.
QUOTE(sandddra @ 2009 02 09, 22:19)
Turiu pusseserę Domingą.
man Dominga labai gražu pirmą kartą išgirdau per brolio Astijaus laidą, rodė mergaitę Domingą
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 24, 22:34)
Musu sunelio Panteleonas Vadinam Panteleonuku
Ogo nebloga mankštelė liežuviui
QUOTE(Julite @ 2009 02 04, 17:07)
mano promociųte būvo MALVINA
Mano propromočiutė taip pat buvo Malvina. O promočiutė - Viktorija (tais laikais, man atrodo, tai tikrai buvo retas vardas), o kita promočiutė - Kastancija.
QUOTE(Jazza @ 2009 02 10, 09:08)
Ogo nebloga mankštelė liežuviui
Mano propromočiutė taip pat buvo Malvina. O promočiutė - Viktorija (tais laikais, man atrodo, tai tikrai buvo retas vardas), o kita promočiutė - Kastancija.
oho, kokie gražūs vardai o senais laikais, tai tikrai.....
Mano mazesniosios dukrytes vardas Gryte, kiek zinau ne pats dazniausias
Mano senelio a.a brolis buvo vardu Telesforas (mano vyrui sis vardas kazkodel kelia juoka ), o teta - Dalida, norsi visi i ja kreipiasi Dalia.
As vienintele su retu vardu ir jis man labai grazus Salvija
dukryte norejau pavadinti savo promociutes vardu Ksavera, trumpinti Savute, bet vyras uzprotestavo
Man labai grazus mergaites vardas Barboryte, isivaizduoju tokia mazute pustais zandukais ir garbanelem
QUOTE(Zuikytukėliausia @ 2009 01 24, 23:34)
Musu sunelio Panteleonas Vadinam Panteleonuku
Netikiu