Įkraunama...
Įkraunama...

Retas vardas giminėje

Mano močiutės Liucija ir Mirdza, mama Inara. Draugė mergytę pavadino Frėja.
Atsakyti
Mano pusseseres Ernita, Nomeda. Propromociute buvo Morta, senelis Emeljanovas. Dar is pazystamu retesniais vardais Ridas, Martinas, Aretas, Edikas, Naglis, Liucija, Meda, Auste, Orinta.
Paulina dabar jau nebera retas vardas tarp vaiku.
Atsakyti
mano sunaus vardas Sebastianas.manyciau retas vardas.o trumpinys-Sebas,todel didesniu problemu toks retas nesukeltu thumbup.gif
Atsakyti
Mano pusseserių vardai nėra labai reti, bet vieni iš retesnių. Jų vardai yra Alvydė ir Anikė mirksiukas.gif
Atsakyti
sesės dukrytė Vygantė,seneliai Domnakija,Sidoras,Nifantijus,Rimonas,o daugiau įprasti rusiški vardai ax.gif
Atsakyti
Mes norejom rti varda, kurio nebutu giminej, bet nesigavo (nes visi, kurie patiko, buvo vyro giminej), o mergaites varda as jau seniai zinau, dar savo vyro nebuvau sutikusi, bet jo pusseseres dukra turi. Tai jei gims dukra, man tas pats, vistiek bus Vilte. O mano vardas retas. Zmones net neprisimena is pirmo karto :Deivile.
Atsakyti
Pas mus giminej irgi nemazai retu vardu- pusbroliai Arlandas, Eldoras, Juventas, Elvijus, mano pacios Orinta. Bet visai nieko, mociutems uzsirasyt nereikejo-prisimindavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Nejau rimtai tokių vardų būna... blink.gif Geras laugh.gif
Atsakyti
Turiu du dedes dvynius- Aldonas ir Agatonas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2009 01 22, 13:35)
Turiu du dedes dvynius- Aldonas ir Agatonas bigsmile.gif

labai įdomus tėvelių pasirinkimas buvo thumbup.gif niekad nesidomėjai, kaip tokius vardus išrinko?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 01 22, 14:37)
labai įdomus tėvelių pasirinkimas buvo  thumbup.gif niekad nesidomėjai, kaip tokius vardus išrinko?

Kiek zinau, tai tu dedziu mama Aldona...O is kur tas Agatonas islindo, tai neaisku g.gif Kaip matom, ir anksciau kazkokius nesamoningus vardus vaikams duodavo doh.gif (dedems dabar jau daugiau nei 70 metu)
Atsakyti
Gimineje retu vardu nebuvo, todel savo sunui daveme retesni varda - Normanas. Visi pradejo klausineti is kur toki istraukem doh.gif
Atsakyti