Mano močiutės Liucija ir Mirdza, mama Inara. Draugė mergytę pavadino Frėja.
mano sunaus vardas Sebastianas.manyciau retas vardas.o trumpinys-Sebas,todel didesniu problemu toks retas nesukeltu
Mano pusseserių vardai nėra labai reti, bet vieni iš retesnių. Jų vardai yra Alvydė ir Anikė
Mes norejom rti varda, kurio nebutu giminej, bet nesigavo (nes visi, kurie patiko, buvo vyro giminej), o mergaites varda as jau seniai zinau, dar savo vyro nebuvau sutikusi, bet jo pusseseres dukra turi. Tai jei gims dukra, man tas pats, vistiek bus Vilte. O mano vardas retas. Zmones net neprisimena is pirmo karto :Deivile.
Nejau rimtai tokių vardų būna... Geras
Turiu du dedes dvynius- Aldonas ir Agatonas
QUOTE(Raile @ 2009 01 22, 13:35)
Turiu du dedes dvynius- Aldonas ir Agatonas
labai įdomus tėvelių pasirinkimas buvo niekad nesidomėjai, kaip tokius vardus išrinko?
QUOTE(muminukas @ 2009 01 22, 14:37)
labai įdomus tėvelių pasirinkimas buvo niekad nesidomėjai, kaip tokius vardus išrinko?
Kiek zinau, tai tu dedziu mama Aldona...O is kur tas Agatonas islindo, tai neaisku Kaip matom, ir anksciau kazkokius nesamoningus vardus vaikams duodavo (dedems dabar jau daugiau nei 70 metu)
Gimineje retu vardu nebuvo, todel savo sunui daveme retesni varda - Normanas. Visi pradejo klausineti is kur toki istraukem