Mano sunelio vardas Kristijonas. "Prilipo" maziui sis vardas dar bunant pilvelyje. o ir gime per savo varduves
mano dukters vardas Severija, kai buvo mazyte vaikai kieme sakydavo: koks 'nematytas" vardas
sveikos.. musu gimineje yra keletas maziau naudotu vardu.. mociute-Adolfina,jos pamote-Placeda..o jaunesnioji karta startuojant nuo mano bendraamziu iki musu vaikiuku -Saida,Roneta,Rosvita,Mainrydas. kieme turejom draugus- Airine,Erlandas,Orestas,Milita.
Sveikos,
pas mus giminėj matyt mes trys - mama, aš ir sesuo turim retesnius vardus Mano vardas - Dileta (tokių dabar jau esama šiek tiek), mano sesuo - Ermeta (dar kol kas negirdėjau panašių ), ir mama - Dona (ne Donata, kaip daugeliui atrodo ). Tiesa, dar močiutės mano vardas - Fortunata, labai jis man gražus O mano sūnelis - Vakaris, nei labai dažnas, nei labai retas vardas, bet dar kol buvau neštukė, su MB vienbalsiai nutarėm ir šventa
pas mus giminėj matyt mes trys - mama, aš ir sesuo turim retesnius vardus Mano vardas - Dileta (tokių dabar jau esama šiek tiek), mano sesuo - Ermeta (dar kol kas negirdėjau panašių ), ir mama - Dona (ne Donata, kaip daugeliui atrodo ). Tiesa, dar močiutės mano vardas - Fortunata, labai jis man gražus O mano sūnelis - Vakaris, nei labai dažnas, nei labai retas vardas, bet dar kol buvau neštukė, su MB vienbalsiai nutarėm ir šventa
Mano mociutes vardas Šarlota, o promociutes - Paulina superiniai vardai Dar mociute turejo kaimyne, ji mums kaip seimos narys buvo - Magdelena, tai visi Adute vadindavo
Mano močiutė, iš tėvo pusės Konstancija.Mama Anastasija.
Ganėtinai gražųs vardai, tik labai jau ilgi.
Ganėtinai gražųs vardai, tik labai jau ilgi.
Giminėj buvo Magdalena, Klema. Šiaip teko bendrauti su Dangiu, Nendre, Gerūta, Ingvaru.
QUOTE(Lietava @ 2008 10 01, 19:53)
Giminėj buvo Magdalena, Klema.
kad Magdalena tai tikrai ne retas vardas, gal dabar tik bent jau mūsų krašte daug Magdukų buvo
Tai apie šiuos laikus ir šneku Lyg šiol neteko girdėt nei apie vieną "šiuolaikinę" Magdaleną.
QUOTE(Drezulka @ 2008 06 16, 11:52)
Mano senelė Cecilija Filomena, o mama Cecilija, daugiau su tokiais vadais nepažįstu
Mano prosenelė buvo vardu Cecilija, močiutės sesuo - Adolfina(kaip pastebėjau, tarp vyresnio amžiaus žmonių buvo populiarus)
draugės močiutė berods buvo Malvina
dar teko bendrauti su Ingridu
Mano pusbrolių, puseserių tarpe yra Malvina, Ferdinandas, Edikas, Deimena, Snieguolė, Orinta