Įkraunama...
Įkraunama...

Retas vardas giminėje

Mano sunelio vardas Kristijonas. thumbup.gif "Prilipo" maziui sis vardas dar bunant pilvelyje. wub.gif o ir gime per savo varduves thumbup.gif
Atsakyti
mano dukters vardas Severija, kai buvo mazyte vaikai kieme sakydavo: koks 'nematytas" vardas
Atsakyti
sveikos.. musu gimineje yra keletas maziau naudotu vardu.. mociute-Adolfina,jos pamote-Placeda..o jaunesnioji karta startuojant nuo mano bendraamziu iki musu vaikiuku -Saida,Roneta,Rosvita,Mainrydas. kieme turejom draugus- Airine,Erlandas,Orestas,Milita.
Atsakyti
Sveikos,

pas mus giminėj matyt mes trys - mama, aš ir sesuo turim retesnius vardus rolleyes.gif Mano vardas - Dileta (tokių dabar jau esama šiek tiek), mano sesuo - Ermeta (dar kol kas negirdėjau panašių biggrin.gif ), ir mama - Dona (ne Donata, kaip daugeliui atrodo biggrin.gif ). Tiesa, dar močiutės mano vardas - Fortunata, labai jis man gražus wub.gif O mano sūnelis - Vakaris, nei labai dažnas, nei labai retas vardas, bet dar kol buvau neštukė, su MB vienbalsiai nutarėm ir šventa biggrin.gif
Atsakyti
Mano mociutes vardas Šarlota, o promociutes - Paulina 4u.gif superiniai vardai thumbup.gif Dar mociute turejo kaimyne, ji mums kaip seimos narys buvo - Magdelena, tai visi Adute vadindavo blush2.gif
Atsakyti
Mano močiutė, iš tėvo pusės Konstancija.Mama Anastasija.
Ganėtinai gražųs vardai, tik labai jau ilgi.
Atsakyti
Giminėj buvo Magdalena, Klema. Šiaip teko bendrauti su Dangiu, Nendre, Gerūta, Ingvaru.
Atsakyti
QUOTE(Lietava @ 2008 10 01, 19:53)
Giminėj buvo Magdalena, Klema.

kad Magdalena tai tikrai ne retas vardas, gal dabar tik schmoll.gif bent jau mūsų krašte daug Magdukų buvo smile.gif
Atsakyti
Tai apie šiuos laikus ir šneku smile.gif Lyg šiol neteko girdėt nei apie vieną "šiuolaikinę" Magdaleną.
Atsakyti
QUOTE(Drezulka @ 2008 06 16, 11:52)
Mano senelė Cecilija Filomena, o mama Cecilija, daugiau su tokiais vadais nepažįstu

Mano prosenelė buvo vardu Cecilija, močiutės sesuo - Adolfina(kaip pastebėjau, tarp vyresnio amžiaus žmonių buvo populiarus)
draugės močiutė berods buvo Malvina
dar teko bendrauti su Ingridu
Atsakyti
Mano pusbrolių, puseserių tarpe yra Malvina, Ferdinandas, Edikas, Deimena, Snieguolė, Orinta
Atsakyti
Mano mociutes Teofilija, Helena , mama Reneja
Atsakyti