Turiu dedes vardais Elijus, Almis.
Kai augau ir dabar nepazistu zmoniu tokiais vardasi
na va ir as prisiskaitinejau cia retu ir graziu vardeliu vaikysteje teko bendrauti su Rasuole, Eralda(keistai skamba bet man grazus), mociutes drauges vardas buvo Raja, mokykloje viena mokytoja buvo vardu Honorata... O ir pati turiu gan reta varda, nors pastaruoju metu vis daugiau atrandu tokio vardelio savininkiu....as esu Nelita (jokio kito vardo ne uz ka nenoreciau)
Na,mano prosenelių vardai buvo retesni, bent jau nelabai dažnai tokius girdžiu - Pijus, Agota (labai gražus vardas man asmeniškai), senelis - Afanasijus (niekur kitur tokio vardo ir šiai dienai nesu girdėjusi).
O šiaip teko bendrauti su tokiais retesnių vardų turėtojais - Hela, Mėta, Zelma
O šiaip teko bendrauti su tokiais retesnių vardų turėtojais - Hela, Mėta, Zelma
Mano senelė Cecilija Filomena, o mama Cecilija, daugiau su tokiais vadais nepažįstu
Turiu dėdę vardu Benaitis :)tikrai niekad niekur negirdėjau tokio vardo. Ir pasirodo, kad tikrai, kūmai anais senais laikais blogai nugirdo ar neprisiminė tiksliai kokį tėvai pasakė vardą , išleisdami į bažnyčią krikštyti, ir gavosi toks naujadaras
as mociute turejau vardu Malvina
Honorata, Domicelė, Malvina, Cecilija - nerealiai gražu
mano močiutės draugė buvo Birūta dar iki dabar man šis vardas labai keistas. bet ir labai gražus
mano močiutės draugė buvo Birūta dar iki dabar man šis vardas labai keistas. bet ir labai gražus
Na pas mus visi girdeti ir iprasti vardai. Net ir paciu jauniausiu.
vakar skaiciau lrt.lt: romu berniuko vardas DOLERIS:))
o tetos vyras buvo GRACIJUS;
Vyro draugas - Aldevinas