Mano ex vardu Armandas,O pusseserės dukrytė 9 metukų-Nikoleta.Retas vardas,bent aš negirdėjus.
Papildyta:
Ai tiesa,dar draugo tėvas-Samuelis.
QUOTE(Mader @ 2005 06 28, 12:35)
Pas mus gininėje gan iprasti vardai, bet pažystu žmonių su įdomiais vardais kaip: Magerta,Naglis,Airingas,Raulis,Laurencija tiesa pusseserės vardas Idalija
Vartydama vardyne radau tokius kaip Goštautas, Anakletas, Michalina, Kandida šie vardai sukėlė juoka ir užuojautą jų savininkams
Vartydama vardyne radau tokius kaip Goštautas, Anakletas, Michalina, Kandida šie vardai sukėlė juoka ir užuojautą jų savininkams
Labukas, skaitinėju temikę apie retus vardus ir atradau savo vardą, mano vardas IDALIJA, tai iš ties retas vardas, dar nesu sutikusi bendravardžių. Vaikystyje niekas tuo vardu manęs ir nevadino, buvau tiesiog Dalia, net mokykloje mokytojai kreipdavosi Dalia. Namiškiams taip ir likau Dalia, o kiti aplinkinai jau vadina tikruoju vardu, bet visada prisistačius vardą turiu pakartoti keletą kartų, bet ir taip dažniausiai visaip iškraipo Vaikystėje pykau ant tėvų dėl tokio vardo, bet dabar esu patenkinta, jis retas todėl esu kažkiek išskirtinė iš kitų.Bet savo vaikui pasistenksiu nedėti tokio reto vardo.
QUOTE(Nanda @ 2007 11 18, 17:54)
Man tevai dave varda Elvija. Man patinka Turbut is artimiausiu giminaiciu, jis reciausias, isskyrus vienos mazytes giminaiciu dukrytes Ananda.
mano sesės vardas Elvina ir pakankamai retas ir man labai gražus
QUOTE(orchidejaa @ 2008 01 01, 15:24)
Labukas, skaitinėju temikę apie retus vardus ir atradau savo vardą, mano vardas IDALIJA, tai iš ties retas vardas, dar nesu sutikusi bendravardžių. Vaikystyje niekas tuo vardu manęs ir nevadino, buvau tiesiog Dalia, net mokykloje mokytojai kreipdavosi Dalia. Namiškiams taip ir likau Dalia, o kiti aplinkinai jau vadina tikruoju vardu, bet visada prisistačius vardą turiu pakartoti keletą kartų, bet ir taip dažniausiai visaip iškraipo Vaikystėje pykau ant tėvų dėl tokio vardo, bet dabar esu patenkinta, jis retas todėl esu kažkiek išskirtinė iš kitų.Bet savo vaikui pasistenksiu nedėti tokio reto vardo.
o mane tai nervina kaip trumpina vardus jai Idalija tai taip reikia ir vadinti,va patis tevai duoda o poto ir nevadina
man ir siule artimieji dukrai duoti Gustaute ar Auguste o vadinti galesiu neva ir Guste tai kam duoti toki varda o poto ji trumpint
prisiminiau - mano senelės vardas Konstancija, o iš MB pusės yra daug retų vardų : Dinas, Gutjieras, Dangis, Daivis, Donaldas, Estela...na pakankamai reti vardai
žinau,kad mano proseneliai buvo Telesporas ir Konstancija.
Telesporas,gan keistas,nepriimtinas, na o Konstancija man tai gražu
Telesporas,gan keistas,nepriimtinas, na o Konstancija man tai gražu
Prosenelis buvo Aniolas, teta Zelma, o iš MB pusės Zanė, Mirdza, Jansis bet jo giminėj daug latviškų šaknų, tai gal ten visai normalūs vardai
QUOTE(Vineta @ 2005 06 25, 14:53)
Yra gimineje Arija. Ar cia retas?
mes dukryte Arija pavadinom Klaipedos CMS buvo pirmoje vietoje tarp reciausiu, bet kai po gimdymo teko vaiku ligoninej paguleti skyriaus vedeja sake, kad neseniai pas juos taip pat Arija gulejo
Iš retesnių giminėj pas mus yra Honorata, promočiutė buvo Domicelė.
O šiaip, tekę susipažinti su Ichtiandru, Geručiu, Tautginu Teisučiu (pastarojo net prašiau, kad pasą parodytų, maniau meluoja ). Teko dirbti su Valeta.
O šiaip, tekę susipažinti su Ichtiandru, Geručiu, Tautginu Teisučiu (pastarojo net prašiau, kad pasą parodytų, maniau meluoja ). Teko dirbti su Valeta.