Mano tecio sesuo Aniceta vardu.
as noriu savo vardeli jums pristatyti JUDRE
jis tikrai retas, dabar girdejau kad sapranausko dukra Judre. Bet turint toki varda reta, labai lengva susirasti bendrus pazistamus, kazkas kazkur pasako zodi Judre, kitas o as irgi zinau Judre, isaiskeja, kad ta pati as
As patenkinta savo vardu. Jis gryn lietuviskas, is kazkokio labai seno kalendoriaus.
jis tikrai retas, dabar girdejau kad sapranausko dukra Judre. Bet turint toki varda reta, labai lengva susirasti bendrus pazistamus, kazkas kazkur pasako zodi Judre, kitas o as irgi zinau Judre, isaiskeja, kad ta pati as
As patenkinta savo vardu. Jis gryn lietuviskas, is kazkokio labai seno kalendoriaus.
Mūsų gimineje yra DOMINGA...
QUOTE(zyliukas @ 2007 09 11, 20:23)
as noriu savo vardeli jums pristatyti JUDRE
fainas vardas
mano giminėje yra Raja
tevu kaimyne yra vardu Gelmina, mano draugo vardas Erinijus, drauges dukryte Eivilė, pazistamu berniukas Singaras
Papildyta:
oi viena moteriske pazistu, kurios vardas Erna
Papildyta:
ojoj, pazinojau viena moteri, kurios vardas Ledina
Papildyta:
oi viena moteriske pazistu, kurios vardas Erna
Papildyta:
ojoj, pazinojau viena moteri, kurios vardas Ledina
o mes turim pusbroli Sandora
Mano dėdė Valdevinas
Papildyta:
O močiutė Teklė (Valdevino mama)
Papildyta:
QUOTE(zlatavlaska @ 2007 09 30, 22:26)
Mano dėdė Valdevinas
O močiutė Teklė (Valdevino mama)
Mano vyro giminėje yra buvę labai įdomių vardų .Sužinojau,kai dariau geneologinį medį.Štai jie:MARCELINAS,SALIOMIJA,EFRUZIJA.
QUOTE(Droo @ 2007 09 25, 19:15)
mano giminėje yra Raja
Koks fainas vardas
Na o mano gimineje reciausi vardai yra mano sesers berniuku- Kajus ir Rojus... Kai pries 9 metus dave Kajaus varda, tai juokesi visa gimine, kad kas cia per vardas... O paskui visai populiariu patapo, daug kur girdejau...
Beje, dar pussesere turi sureli Reju ...Irgi nedaznas vardas...
mano sūnaus vardas Džonardas,kai ji registravom jis būvo pirmas,bet dabar yra ir daugiau
Na keletas vardu is gimines ir giminiu gimines - Apolonija, Telesvaras, Polikarpas, Apolinaras. Na visiems jiems daaaug metu.