Įkraunama...
Įkraunama...

Retas vardas giminėje

QUOTE(Čili @ 2007 07 26, 13:02)
nu pšeprašem, bet Angelių ir Genovaičių apstu vyresnės kartos moterų tarpe smile.gif visai ne reti..

na gerai, įtikinot. juos pakeisiu teta Skolastika ir dėde Arlondu (tikrai nesuklydau, ne Arnoldas).
Atsakyti
QUOTE(palangė @ 2007 07 27, 13:25)
na gerai, įtikinot. juos pakeisiu teta Skolastika ir dėde Arlondu (tikrai nesuklydau, ne Arnoldas).

O Skolastika, tai čia iš viduramžių scholastikos kilo? hihihi.gif
Mano prosenelio vardas - Merkurijus (iš mamos pusės)... O senelio (irgi iš tos pačios mamos pusės) - Porfirijus ar pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2005 06 28, 08:00)
O per kur jis panasus?  blink.gif visiskai skirtingi, na as zinau ir suni Migle  doh.gif

visiškai pritariu ENIGMAI- aš girdėjau kaip viena seimūnė moteriškė sakė, kad turi nuostabia katę Nijolę, o vienas berniukas TV laidoje pristatė savo šunį Simona.Va.
Atsakyti
Musu giminej nera retu vardu, visi Antanai, Petrai, Jurgiai ir Janinos. Bet musu sunelio vardas - Nikita. Gimines niekaip prie sio vardo priprast negali g.gif .
Is pradziu turejom abejoniu, bet dabar kuo labiau visi nervuojasi, tuo labiau sis vardelis mums patinka... clap.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgius9 @ 2007 08 17, 13:26)
Musu giminej nera retu vardu, visi Antanai, Petrai, Jurgiai ir Janinos. Bet musu sunelio vardas - Nikita. Gimines niekaip prie sio vardo priprast negali g.gif .
Is pradziu turejom abejoniu, bet dabar kuo labiau visi nervuojasi, tuo labiau sis vardelis mums patinka... clap.gif

o jus slavai?
Atsakyti
kažin, ar čia sakiau apie retus vardus mastau.gif nebepamenu ax.gif
tai va, turiu giminaičius Juventas, Lima, Digna biggrin.gif visi jauni arba maži cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 17 rugpjūčio 2007 - 17:47
QUOTE(Onora @ 2007 08 17, 16:53)
o jus slavai?

Ne, as tai tikra lietuve, vat mano vyras - gimes ir auges vokietijoj, tevai ir vokieciai, tik proseneliai kile is rusijos... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nikita man labai grazus vardas, bet lietuviskai neskamba berniuko toks vardas.
Mano vyro mociutes vardas buvo Olimpiada.
Mano tetos - Snieguole
Atsakyti
Pas mus giminėje iš retesnių tokie smile.gif
Mano senelė Petronėlė (tikrai nepažįstame daugiau Petronėlių)
Tumas, Nikas, Mantilas (sūnėnai), Agnetė, Salvija (dukterėčios)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(incia @ 2007 08 29, 14:08)
Nikita man labai grazus vardas, bet lietuviskai neskamba berniuko toks vardas.
Mano vyro mociutes vardas buvo Olimpiada.
Mano tetos - Snieguole

Mes nenorejome lietuvisko vardo, nes gyvanam Vokietijoj. Vaika su tikru lietuvisku vardu vokietijoje yra gan sunku uzregistruoti... g.gif
Atsakyti
Mano mamos vardas Romana,bet i ja kreipiasi-Roma.Jai labai nepatinka jei kreipiasi pilnu vardu. O anytos vardas Petronele,bet tik pase irasytas.Siaip visi ja vadina Vanda,tai vardas duotas per kriksta ir jai labiau patinka,todel ji pasirinko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana_21 @ 2007 07 22, 13:38)
Mano brangiausiojo dėdė (vidutinio amžiaus žmogus) RINALDAS (gražus ir mažiau girdėtas vardukas, bent jau man)

O aš turiu pusbroliuką RINALDĄ, neseniai 30-metį atšventusį. Retas ir jo mamos vardas - EULALIJA. Dabar gal jau ir nelabai keisti atrodo, bet kažkada stebino ir labai sunkiai įsiminė jaunesniųjų (kai jos gimė, aš jau mokyklinukė buvau)giminaičių vardai ROSITA ir ELONA. O va mūsų karta savo vaikams duoda labai jau įprastus vardus kol kas smile.gif ...

P.S. Kai pasiskaitinėjau čia daugiau, tai prisiminiau, kad tolimesnėje giminėje yra ir Teofilis, ir Ksaveras, ir Ingeborga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 10 rugsėjo 2007 - 15:06