Musu sunus Armandas seniai seniai sitas vardas patiko, vis svajojau kad kada nors prisireiks ir t u r i u
QUOTE(ruta* @ 2007 01 18, 22:10)
Musu sunus Armandas seniai seniai sitas vardas patiko, vis svajojau kad kada nors prisireiks ir t u r i u
Laaabai gražus vardas Armandas man.
QUOTE(dėja @ 2005 06 24, 13:19)
Nuvažiavom mes į kaimą,teta ir sako, kad mūsų giminė tokius retus vardus duoda vaikams na pas mus tokie:
MIRETA
ORESTAS kaip rinkau buvo dar retas,net vardadienio kalendoriuja nebuvo,
VENANTAS Elektrėnų laikraštį rašė,kad ten toks tik vienas,
AIVINTAS nedažnai išgirsi,
DŽERALDAS dabar dažniau galima išgirsti,
Ir dar tikriausiai nepabaiga ,o promočiutės vaikiukų tai net užsirašo,nes joms sunku prisiminti .O KAIP PAS JUS AR DAUG RETŲ VARDŲ IR KOKIE?
MIRETA
ORESTAS kaip rinkau buvo dar retas,net vardadienio kalendoriuja nebuvo,
VENANTAS Elektrėnų laikraštį rašė,kad ten toks tik vienas,
AIVINTAS nedažnai išgirsi,
DŽERALDAS dabar dažniau galima išgirsti,
Ir dar tikriausiai nepabaiga ,o promočiutės vaikiukų tai net užsirašo,nes joms sunku prisiminti .O KAIP PAS JUS AR DAUG RETŲ VARDŲ IR KOKIE?
ne,nėra itin retų tik mano retas ir vienos dukros
Mano gimineje yra DARATA, tai keisciausias man zinomas is gimines
Na, mūsų giminėje iš mano pusės dauguma vardų rusiški, bet ir Rusijoj rečiau sutinkami tokie:
senelio tėtis IGNATAS (gal neretas, tiesiog mažiau girdėtas)
MARIANA (močiutės brolio žmona - dabar daugelis vienareikšmiškai teigtų, kad vardas iš serialo, tačiau kai moteriškei jis buvo suteiktas, nelabai kas dar TV turėjo, taip kad Meksika čia ne prie ko )
Mano brangiausiojo dėdė (vidutinio amžiaus žmogus) RINALDAS (gražus ir mažiau girdėtas vardukas, bent jau man)
Dabar pamiršau kelių giminaičių vardus prisiminus brukštelėsiu
senelio tėtis IGNATAS (gal neretas, tiesiog mažiau girdėtas)
MARIANA (močiutės brolio žmona - dabar daugelis vienareikšmiškai teigtų, kad vardas iš serialo, tačiau kai moteriškei jis buvo suteiktas, nelabai kas dar TV turėjo, taip kad Meksika čia ne prie ko )
Mano brangiausiojo dėdė (vidutinio amžiaus žmogus) RINALDAS (gražus ir mažiau girdėtas vardukas, bent jau man)
Dabar pamiršau kelių giminaičių vardus prisiminus brukštelėsiu
teta Genuefa,o vadinom teta gema
Mano senelio iš tėtes pusės gan retas vardas - Parfionas Na, man, asmeniškai itin keistai ir neįprastai skambantis
Mano močiutė Hortenzija, jos brolis Gvidonas, dar turiu tetą Gemą, o visų kitų vardai normalūs
mano vardas Toma.kai rinko man varda sake bvuo labai retas.dabar yra tu tomu.bet visiems nieprasta vistiek. visiap iskraipo roma kol daiena kad toma
mano senelis - Serapinas, mociute - Petronele, mama - Alge, tetis - Vilhelmas,tecio seserys - Apolonija, Felomena,Elvyra,tecio brolis -Zenonas. Cia tai bent vardai!
QUOTE(palangė @ 2007 07 25, 14:33)
Turiu keturias tetas retesniais vardais (vyresnės kartos):
Eufrozina
Honorata
Angelė
Genovaitė
Eufrozina
Honorata
Angelė
Genovaitė
nu pšeprašem, bet Angelių ir Genovaičių apstu vyresnės kartos moterų tarpe visai ne reti..