Įkraunama...
Įkraunama...

Retas vardas giminėje

QUOTE(neringyte @ 2006 05 11, 10:33)
mes su vyru savo mergaitei davem varduka Norvile.Labai norėjom kad butu retas vardas.Na bet ir kiek domejomes tai musu mieste t.y. Kedainiuose ju tik 3(cia jau su musiskes vardu)

Na nesu tikra ar tai vardas, kažkada teko mokytis su žmogum kurio tokia pavardė buvo.
Gal dėl to man su pavarde asocijuojasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2006 05 11, 12:55)
Na nesu tikra ar tai vardas, kažkada teko mokytis su žmogum kurio tokia pavardė buvo.
Gal dėl to man su pavarde asocijuojasi. g.gif

Pavardė Norvilas būtent ir radosi iš vardo Norvilas - tokia jau ta pavardžių atsiradimo istorija cool.gif
o vardas Norvilė thumbup.gif
Atsakyti
As pazistu Severina girdejau,kad yra Severas artai Kseveras.Schandoras-jis cigonas tik labai jau ne is cigoniskos seimos(ne is taboro).Arianda buvo grupioke.Arija-drauges mociute,o ji pati savo susnu Arijum pavadino.Dar Arentas labai idomus-kaimynas,bet daugiau gyvenime nebuvau tokio vardo sutikus.Sausgirdas-musu gatves igaliotinis.(Lietuvoj)Regis tiek is mano puses.
Atsakyti
na cia del vardu ir pavardziu juk daug tokiu yra pvz: Rokas yra is vardas ir pavarde,Gintaras lygiai taip pat.
Atsakyti
Niu pas mus tai gimine kazkokia neidomi tai kai mes davem savoo kleksikui varda visi issisaipe kad suns vardas, o as aiskinu kad senoves lietuviu ir reiksme turi... ir man labai fainai kad retas...
Atsakyti
Va mano vaikino vardas Medgardas... 4u.gif gaila, kad vardadienio nėra g.gif
Atsakyti
Nium... Kol kas nera, bet bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano tolimesnėje giminėje būta retesnių vardų. prosenelė buvo Apolonija, o prosenelis - Joakymas.
tiesa, jei norit iš dabartinių laikų, tai pusbrolis savo sūnui davė vardą Nojus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 14, 11:16)
Mano tolimesnėje giminėje būta retesnių vardų. prosenelė buvo Apolonija, o prosenelis - Joakymas.
tiesa, jei norit iš dabartinių laikų, tai pusbrolis savo sūnui davė vardą Nojus  schmoll.gif

Nojus - trečias pagal populiarumą iš pernai ir užpernai vardų.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 01 14, 10:26)
Nojus - trečias pagal populiarumą iš pernai ir užpernai vardų.

Mano giminėj šis vardas retas doh.gif , o ne kad apskritai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 14, 11:29)
Mano giminėj šis vardas retas  doh.gif , o ne kad apskritai...  blush2.gif

tai giminėj dažnai dauguma vardų yra reti, nors seniau ir pasitaikydavo, kad vieni nuo kitų pusbroliai vardus nusižiūrėdavo.
nepamenu, ar sakiau, pusseserės dukra - Digna.
Atsakyti
Pas mus giminėje nebuvo retų vardų, bet dabar jau yra - mūsų dukrytės. biggrin.gif
Atsakyti