pavyzdžiui mano vyro vardas yra Dinas , nežinau ant kiek retas vardas , bet žinau kad vieniems šitas vardas labai patiko ir jie savo sūnų pavadino taip pat Dinu , o daugiau negirdėjau savo ausimis kažką kad kviestų tokiu vardu .
Papildyta:
o mano mama pažinojo Rimtą Norą , bet kur vardas o kur pavardė negaliu pasakyti reikėtų mamos paklausti.
Mano senelis,buvo vardu Richardas,ir dar pazystu viriski vardu Rintas,nors jis visai ne rintas.
QUOTE(muminukas @ 2006 04 26, 21:36)
aš apie tolimesnius gimines parašiau, o savo artimiausią kiemą pamiršau
tai va - mano vardas retas, bet nesvarbu koks o mama - Džiuljeta, o tėvas - Napoleonas
tai va - mano vardas retas, bet nesvarbu koks o mama - Džiuljeta, o tėvas - Napoleonas
Idomu... Dziuljeta ir Napoleonas...Nors atskirai tokiu vardu pazistu, o cia istorines asmenybes kartu smutkes susimete...(Muminukas, as nepyktibiskai, tikrai )
Dar mano prosenele Grasilda, nemaciau, kad butu paminetas, galim mane musti, bet ispeju, kad prosenele pasimirus, ir vardo keist negalesiu
Nus, dar pazistu Medarda, Milita(tikrai dar maza mergaite), Džiuljeta (nu neissiversiu be lietuviškų raidžių ) Dženą, Napoleoną(Napalys), Boleslovą.
Beje,pažistu Raimondą, bet, rodos, vardadienio tokio nėr O gal kas turit kitokių duomenų?
QUOTE(Žmogė @ 2006 05 06, 11:38)
:
Beje,pažistu Raimondą, bet, rodos, vardadienio tokio nėr O gal kas turit kitokių duomenų?
Pabandžiau pasitikslinti internete. Atrodo, tikrai nėra tokio vardadienio. Radau keletą variantų : RAIMUNDAS (01 07, 01 23, 01 31) ir RAIMONDA (01 13). Prie RAIMONDOS nurodytas ir RAIMONDAS.
QUOTE(Dolitlė @ 2006 05 06, 20:39)
Pabandžiau pasitikslinti internete. Atrodo, tikrai nėra tokio vardadienio. Radau keletą variantų : RAIMUNDAS (01 07, 01 23, 01 31) ir RAIMONDA (01 13). Prie RAIMONDOS nurodytas ir RAIMONDAS.
Tikrai yra? nei vienam kalendoriuje neradau priskirta, nors mes draugiskai prisijungiam ir prie Raimundu ir prie Raimondos
QUOTE(Žmogė @ 2006 05 09, 17:11)
Tikrai yra? nei vienam kalendoriuje neradau priskirta, nors mes draugiskai prisijungiam ir prie Raimundu ir prie Raimondos
Aš žiūrėjau čia
http://day.lt/vardadieniai/Raimundas
http://day.lt/vardadieniai/Raimonda
Gero šventimo
As tai labai linkusi prie paprastesniu vardu, bet jei pavadina, tai tenka ilgai lauzyti liezuvi arba smegenis lavinti Kai isgirdau varda Melita, tai sunkiai atsiminiau, bet dabar ziuriu nemazai ju yra
QUOTE(rena @ 2006 05 09, 22:58)
As tai labai linkusi prie paprastesniu vardu, bet jei pavadina, tai tenka ilgai lauzyti liezuvi arba smegenis lavinti Kai isgirdau varda Melita, tai sunkiai atsiminiau, bet dabar ziuriu nemazai ju yra
rena, rodos Milita!
Melita, rodos, kazkas karve minejo
Aš nedaug pažįstu žmonių su retais vardais (Lietuvoje)..Nežinau ar reti, bet daugiau tokių nepažįstu Svajonė (vadina Svaja), Liucija (Liuse), neseniai susipažinau su mergina vardu Liora. Tiesa teisingai išgirdau iš trečio karto..
Mano puseseres mergyte MILITA ....labai fainute mergyte ir nepasakyciau kad sis vardas dabar retas
QUOTE(Žmogė @ 2006 05 10, 07:36)
yra ir vokiska kava melita