Įkraunama...
Įkraunama...

Retas vardas giminėje

Iš mokyklos laikų prisimenu: Daurija, Otilija, Florentina, Dorina, Ritonė, Einaras ax.gif
Atsakyti
aš apie tolimesnius gimines parašiau, o savo artimiausią kiemą pamiršau blush2.gif
tai va - mano vardas retas, bet nesvarbu koks ax.gif o mama - Džiuljeta, o tėvas - Napoleonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pranciska @ 2006 04 06, 22:50)
Mano močiutės vardas buvo Juzė.Anksčiau jis man nepatiko, bet dabar- thumbup.gif .

Na mano mociute buvo Juzefa, kita Antanina. Mama mano Ieva o tetis Konstantinas, bet visi Kostu vadina. Va is retesniu tai pusesere Samanta ....na ir mano mazius Skirmantas blush2.gif O siaip zinau Teofili berniuka ir mano uosviene tiesa Matilda doh.gif
Dar mano vyro vardas Linaras irgi labai retas vardas o ypac jo amziuje rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus giminėja iš retesnių ,tai Richardas,Vilandas,Saimanda,Teofilė. biggrin.gif
Atsakyti
Vienos tolimesnės mano giminaitės vardas Lendra.
Tačiau savo darbe dažnai pabendrauju su klientais,kurie yra tokiais vardais:Faustas,Dobilas,Manola,Matrona... Beje,Matrona tikra matrona lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus giminej yra Ramute, nezinau ar cia retas vardas, turbut ne, bet tokiu vardu daugiau nieko nepazystu. O savo dukrytei isrinkau varda LUNETE clap.gif pazystama savo vaikui isrinko ARMANTAS, o drauge VISMANTAS biggrin.gif
Atsakyti
Armantas ir Vismantas - ok, geri vardai, lietuviški, bet Lunetė... Pagalvojai apie pravardę, kokią gaus?
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2006 01 30, 22:55)
o mano vyrs labai nirejo uzdet sunui, nes buvo labai gera zmogu sutikes

tai turbūt mano diedas buvo tas geras žmogus? bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus giminėj tai turbūt iš retesnių Jonė g.gif dabar gal jau ir nebe retas, bet tai mergaitei jau apie 15 metų, tai kai davė tą vardą, tai dar tikrai nebuvo dažnas. Yra dar dėdė Alfonsas, jo amžiui tai normaliai, bet dabar tai beveik turbūt niekas taip nebekrikštija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 05 01, 17:12)
Pas mus giminėj tai turbūt iš retesnių Jonė g.gif dabar gal jau ir nebe retas, bet tai mergaitei jau apie 15 metų, tai kai davė tą vardą, tai dar tikrai nebuvo dažnas. Yra dar dėdė Alfonsas, jo amžiui tai normaliai, bet dabar tai beveik turbūt niekas taip nebekrikštija smile.gif

g.gif ar kartais ne apie ta pacia gimine snekam.. lotuliukas.gif nes mano pusseseres pussesere irgi Jone ir jai irgi kazkas 15 jei neklystu..

Na kas dar is retesniu ir tokiu keistu vardu, tai mano mamos mama yra Apolonija, nu man juokas ima is to vardo lotuliukas.gif o mano tevuko mam buvo Pransicka, tai as maza negaledavau istarti vardo, tai petruska vadindavau lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 05 01, 23:02)
g.gif  ar kartais ne apie ta pacia gimine snekam..  lotuliukas.gif  nes mano pusseseres pussesere  irgi Jone ir jai irgi kazkas 15 jei neklystu..

Gali būti visko, nes Lietuva - giminių kraštas smile.gif
Atsakyti
as irgi manau, kad Enrikų yra nemažai mirksiukas.gif
Atsakyti