aš apie tolimesnius gimines parašiau, o savo artimiausią kiemą pamiršau
tai va - mano vardas retas, bet nesvarbu koks o mama - Džiuljeta, o tėvas - Napoleonas
tai va - mano vardas retas, bet nesvarbu koks o mama - Džiuljeta, o tėvas - Napoleonas
QUOTE(pranciska @ 2006 04 06, 22:50)
Mano močiutės vardas buvo Juzė.Anksčiau jis man nepatiko, bet dabar- .
Na mano mociute buvo Juzefa, kita Antanina. Mama mano Ieva o tetis Konstantinas, bet visi Kostu vadina. Va is retesniu tai pusesere Samanta ....na ir mano mazius Skirmantas O siaip zinau Teofili berniuka ir mano uosviene tiesa Matilda
Dar mano vyro vardas Linaras irgi labai retas vardas o ypac jo amziuje
Vienos tolimesnės mano giminaitės vardas Lendra.
Tačiau savo darbe dažnai pabendrauju su klientais,kurie yra tokiais vardais:Faustas,Dobilas,Manola,Matrona... Beje,Matrona tikra matrona
Tačiau savo darbe dažnai pabendrauju su klientais,kurie yra tokiais vardais:Faustas,Dobilas,Manola,Matrona... Beje,Matrona tikra matrona
Pas mus giminej yra Ramute, nezinau ar cia retas vardas, turbut ne, bet tokiu vardu daugiau nieko nepazystu. O savo dukrytei isrinkau varda LUNETE pazystama savo vaikui isrinko ARMANTAS, o drauge VISMANTAS
Armantas ir Vismantas - ok, geri vardai, lietuviški, bet Lunetė... Pagalvojai apie pravardę, kokią gaus?
QUOTE(sonatarin @ 2006 01 30, 22:55)
o mano vyrs labai nirejo uzdet sunui, nes buvo labai gera zmogu sutikes
tai turbūt mano diedas buvo tas geras žmogus?
QUOTE(*VICI* @ 2006 05 01, 17:12)
Pas mus giminėj tai turbūt iš retesnių Jonė dabar gal jau ir nebe retas, bet tai mergaitei jau apie 15 metų, tai kai davė tą vardą, tai dar tikrai nebuvo dažnas. Yra dar dėdė Alfonsas, jo amžiui tai normaliai, bet dabar tai beveik turbūt niekas taip nebekrikštija
ar kartais ne apie ta pacia gimine snekam.. nes mano pusseseres pussesere irgi Jone ir jai irgi kazkas 15 jei neklystu..
Na kas dar is retesniu ir tokiu keistu vardu, tai mano mamos mama yra Apolonija, nu man juokas ima is to vardo o mano tevuko mam buvo Pransicka, tai as maza negaledavau istarti vardo, tai petruska vadindavau