Įkraunama...
Įkraunama...

Retas vardas giminėje

QUOTE(kristina599 @ 2006 04 12, 06:45)
Aš irgi norėčiau tokį vardą duoti savo dukrai. Net negaliu pasakyti kodėl, bet jis man labai gražus. Taip ir būtų oficialiai - Kunigunda, o vadintume - Gunda. Ką apie tai manot?  bigsmile.gif

laukia vaiko sudetinga vaikyste lotuliukas.gif bet svarbu,kad tevams grazu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mergytes vardas -JONĖ, o berniuko-TAUTAS. Labai dziaugiuos, kad tokiu vardu nera daug... smile.gif
Atsakyti
mano vardo taip pat nera vardadienio - Dalija. Vyro gimineje man keistoki Vilmantas ir Vygandas, bet jau pripratau biggrin.gif . O va ka dabar duoti busimam vaikuciui tai nebeismanom verysad.gif Man kazkosel labai grazus senovinis vardas Imakulata, bet nei mazybiniu kaip padarysi, nei ka, bet kazko jis man patinka, bet va jei berniukas tai is vis jokiu ideju neturime verysad.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dalijuks@ @ 2006 04 17, 16:55)
Man kazkosel labai grazus senovinis vardas Imakulata

.... blink.gif pagailekit vaikelio ,nes davus toki varda, mokykloj bus tikrai IMAKULATAI ne kas schmoll.gif ,nu bet is kur tokiu vardu traukiat lotuliukas.gif
Atsakyti
Giminej is retesniu pamineciau Aldas, Orestas, Aušvydas wub.gif , Balys,Ignacas,Ketrina(lietuvaite,tarp kitko) ....
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2006 04 12, 18:33)
Turėjome tokį vieną klientą vardu - Dzidas, lietuvis ir pavardė labai lietuviška.

Mano tėvas vardu Dezidorius. Draugai jį vadina - Dzidas.

O brolis Orestas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edvina: 22 balandžio 2006 - 13:21
QUOTE(dalijuks@ @ 2006 04 17, 16:55)
  Man kazkosel labai grazus senovinis vardas Imakulata

Tikriausiai juokauji? Atleisk, bet kvailesnio vardo neįsivaizduoju. Tikiuosi, apsigalvosi.
Papildyta:
QUOTE(gambinuke @ 2006 04 13, 17:56)
Mano mergytes vardas -JONĖ, o berniuko-TAUTAS. Labai dziaugiuos, kad tokiu vardu  nera daug... smile.gif

Jonė- labai gražus vardas thumbup.gif . Norėčiau dukros tokiu vardu, bet nelabai tiktų prie mano pavardės.
Atsakyti
Mano vaikų vardai paprastučiai wub.gif , o bet tačiau...giminėj yra pvz. Erintas smile.gif

Imaculata man berods verčiama kaip šventoji, nekaltoji ar kažkas panašaus... taikoma Marijai. smile.gif
Atsakyti
mano vienas prosenelis pvz buvo Irenijus biggrin.gif o daugiau visi gražūs,nenuvalkioti. nėra nei Onučių,nei Maryčių.mano kartos daugiausia tautiški.mano tik močiutės garbei.pusseserių vaikų taip pat lietuviški,l.gražūs
Atsakyti
QUOTE(dalijuks@ @ 2006 04 17, 14:55)
Man kazkosel labai grazus senovinis vardas Imakulata, bet nei mazybiniu kaip padarysi, nei ka, bet kazko jis man patinka, bet va jei berniukas tai is vis jokiu ideju neturime verysad.gif  doh.gif  doh.gif

immacolata italiskas vardas, bet mazai naudojamas, dazniausiais vartojamas su sv. mergeles marijos vardu, pazymintis nekaltuma.... bet man tai sis vardas nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Žinau keletą retesnių vardų savininkų: Daratą, Bijūną, Alniją (Alnija sudarytas iš tėvų vardų Algis ir Nijolė). O ir mano sesė Mireta.
Atsakyti
Na jei prakalbom apie retesniu gimines vardus,tai...gal kas nors pagalvos kad juokauju, taciau mano proproprosenelis buvo vardu ZAKAUŠAS... lotuliukas.gif na dar ligi siolei visi juokiames kad turbut tevai buvo ikauše kai taip pavadino sunu tongue.gif
Atsakyti