Įkraunama...
Įkraunama...

Retas vardas giminėje

Mano mamos vardas Terese-Paulina. Dedes - Danielius. Turiu pazystama kurios vardas Šalnė, drauges dukryte vardu Elvita. Aš pati dukrai norėjau duoti Audingos varda, tačiau vyras labai priešinosi verysad.gif
Atsakyti
O kaip jums vardas Roveda, giminaičiai davė savo dukrai šį vardą, patys sugalvojo. bigsmile.gif
Atsakyti
Mano senelio vardas buvo Fortunatas, labai retas vardas, bet savo vaikui abejoju ar duotčiau.
Atsakyti
Mano močiutės vardas buvo Juzė.Anksčiau jis man nepatiko, bet dabar- thumbup.gif .
Atsakyti
Vyro senelis buvo Anupras, dabar pusbrolis vaikui šį vardą davė. Man "nelimpa" tas vardas.
Mamos teta Ksaverija, visi Savute vadina. Irgi man senovinis atrodo.
Atsakyti
Mano drauge Kilnute. Antro tokio negirdejau.
Giminaites Sigrida, Helga, Helika.
Kolegiaus vaikai Bartas ir Kernius.
Bet kazkada isgirdau kaip kita kolege pasauke sunu Spyglio vardu. Maniau kad cia pravarde. Pasirodo vardas. Mes taip Eglute kartais pavadinam - Spygliuku.
Pazystami Dovile ir Mantas suneli pavadino Domantu.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2005 06 24, 12:19)
Nuvažiavom mes į kaimą,teta ir sako, kad mūsų giminė tokius retus vardus duoda vaikams na pas mus tokie:

MIRETA
ORESTAS kaip rinkau buvo dar retas,net vardadienio kalendoriuja nebuvo,
VENANTAS Elektrėnų laikraštį rašė,kad ten toks tik vienas,
AIVINTAS nedažnai išgirsi,
DŽERALDAS dabar dažniau galima išgirsti,

Ir dar tikriausiai nepabaiga biggrin.gif ,o promočiutės vaikiukų tai net užsirašo,nes joms sunku prisiminti blink.gif .O KAIP PAS JUS AR DAUG RETŲ VARDŲ IR KOKIE?

Labai idomu is kur tas vardas AIVINTAS ir VENANTAS ar tai nesudurtiniai tecio ir mamos, nes man jie kaskokie biski nesamoningi sorry smile.gif ir kaip juos vadina jauciu tikrai trumpina nes ji visa kol istarsi tai ir lezuvis pavargs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(fatali @ 2006 04 09, 15:02)
Mano drauge Kilnute. Antro tokio negirdejau.
Giminaites Sigrida, Helga, Helika.
Kolegiaus vaikai Bartas ir Kernius.
Bet kazkada isgirdau kaip kita kolege pasauke sunu Spyglio vardu. Maniau kad cia pravarde. Pasirodo  vardas. Mes taip Eglute kartais pavadinam - Spygliuku.
Pazystami Dovile ir Mantas suneli pavadino Domantu.

Domantas man girdetas, is pradziu kai laukiausi ir galvojau kad bus berniukas ir galvojau apie Domanta, man meiliai graziai skamba Domukas, Domantukas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(greive @ 2006 03 05, 12:37)
O kaip jums vardas Roveda, giminaičiai davė savo dukrai šį vardą, patys sugalvojo.  bigsmile.gif

Na turbut paprasciausiai perdare Rovena, vietoj "n" parase "d"
Atsakyti
turejau klaipedoje viena pazistama vardu : telesforas..
mano senelis: constantinas( vat butent kad ne su 'k' raide)..
vienos buvusios pazistamos sunus- setas.. man tai toks keistas vardas, bet gana graziai skamba..
turiu teta - izolina, ir viena drauge - jefrosinija...
Atsakyti
Vyro sesers berniuko vardas Normanas. Jam jau 9 metai, bet per tą laiką taip ir neteko daugiau tokio vardo girdėti. Girdėjau, kad lietuvoj įregistruoti tik 3 tokie vardai.
Atsakyti
QUOTE(Chada @ 2006 01 31, 22:42)
Mano prosenelė buvo Kunigunda. Daug kam keista, negražu, o man visai patinka, galima trumpinti Gundė (-a) 4u.gif .

Aš irgi norėčiau tokį vardą duoti savo dukrai. Net negaliu pasakyti kodėl, bet jis man labai gražus. Taip ir būtų oficialiai - Kunigunda, o vadintume - Gunda. Ką apie tai manot? bigsmile.gif
Atsakyti
Turėjome tokį vieną klientą vardu - Dzidas, lietuvis ir pavardė labai lietuviška.
Atsakyti
Giminėje nėra ypatingų vardų, bet pažįstamų sūnus ruošėsi savo dukrai duoti vardą Mėnulė doh.gif Tąkart perkalbėjo, bet neseniai sakė, jog gimus antrai dukrai vistiek duos šį vardą.
Atsakyti