Įkraunama...
Įkraunama...

Retas vardas giminėje

Turim giminej Baltramieju. Tai visi Baltruku vadinam smile.gif
Atsakyti
Mano prosenelė buvo Kunigunda. Daug kam keista, negražu, o man visai patinka, galima trumpinti Gundė (-a) 4u.gif .
Atsakyti
Šeimoj-dukrytė Jorūnė, vyras Airidas (dabar jau neretas vardas).
Giminėj-Guoda kažkada buvo retas vardelis.
Pažįstami- Daivotas,Vilandas,Ingvaras,Konstantinas...
Pažįstu žmones kurie savo vaikus pavadino Jogailė-Ainė,Jotautas-Žalgiris,Skinija-Runa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikute: 31 sausio 2006 - 23:37
Darbe tirim Liūnę
Atsakyti
QUOTE(zuikute @ 2006 02 01, 00:36)
Pažįstu žmones kurie savo vaikus pavadino Jogailė-Ainė,Jotautas-Žalgiris,Skinija-Runa.

Čia tipo visi šiti 3 žmonės turi tokius dvigubus vardus unsure.gif .
Atsakyti
Taip Erina lotuliukas.gif Čia visi jie brolis ir seserys.Dar mažiukai, bet jaučiu, kad nesidžiaugs tokiais vardais.
Atsakyti
QUOTE(zuikute @ 2006 02 01, 16:29)
Taip Erina  lotuliukas.gif Čia visi jie brolis ir seserys.Dar mažiukai, bet jaučiu, kad nesidžiaugs tokiais vardais.

Koooošmaras blink.gif . Nu dar Jogailė visai nieko, bet visi kiti tai doh.gif Jau kai vienas nekoks vardas būna, nu tai dar nieko , bet kai jau dviguba nesamonė tai iš viso ...
Atsakyti
O man gražu Jogailė-Ainė rolleyes.gif vadina Ainyte... Jotautas irgi gražus, bet visi kiti nekokie.
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2006 01 31, 11:39)

Sonatos vardadienis  yra rugsėjo 9 d.  ax.gif
http://day.lt/vardad...
Nors vienam kalendoriuj rašo daug vardadienių tą dieną, kitam tik kelis.

labai dekui uz informacija blush2.gif net netikejau kad gali buti biggrin.gif
Atsakyti
mano mamos nerealiai gražus, neginčytinai lietuviškas ir neįtikėtinai retas vardas - Žara
Atsakyti
4u.gif na pas mus kaip ir ner retu vardu giminej,tik gal LIUTAURAS,VIGINTAS.
Atsakyti
mano deduko vardas NAPALIONAS,ji vadino visi NAPALIUM,mociutes ANELE.kita mociute PRASKOFIJA dedukas FILIMONAS tongue.gif
Atsakyti