Įkraunama...
Įkraunama...

Retas vardas giminėje

Mano snelė- Klotilda wub.gif o teta Liusinda. Mano vardas irgi man nelabai girdėtas... Kerlina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerli: 13 sausio 2006 - 16:05
Ojoj, kiek galėčiau pavaryt biggrin.gif Bet pas mumis pusė giminės užsieniuos, tai ten normalūs vardai skaitos.. O iš tokių labiau lietuviškų: Narciza, Jeronimas, Danas, Filomena, Medardas.. Paskutiniai du ne giminės, tik šiaip aplinkiniai - Filomena, tai kaimynė, o Medardas buvo bendraklasis ax.gif
Dar prisiminiau.. Vienoj iš mano mokyklų tikybos mokytojas buvo vardu Jordanas. Jis, beje, pagal specialybę gydytojas, dirba universitetinėj greitosios pagalbos ligoninėj..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 14 sausio 2006 - 01:49
mano močiutės vardas buvo Eufrozina blink.gif
o mano vyro vardas Klaidas tongue.gif
Atsakyti
Mano močiutės vardas - Romana, jos sesers - Kliotilda
Dėdės - Gvidas, o tetos - Džiuljeta... smile.gif
Atsakyti
[COLOR=red] 4u.gif Mano prosenelės vardas buvo Gertrūda,močiutės-Marijona,mano mamos-Erminija,trumpiniai Erma,Ermikė.Labai gerų draugių vardai Bernadeta irLeonora.Uošvio vardas buvo Valerijonas.Dar pažįstu moterį vardu Liondra.Draugės tetos vardas Olimpija,bet trumpina thumbup.gif Lialka
Atsakyti

Mano mociute Aniceta smile.gif nepazistu daugiau tokiais vardais:) Prosenele Valerija:)
Atsakyti
Turėjau draugę, kurios mamos vardas Hermenegilda... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2005 06 24, 18:33)
Mano sūnus kaip vardą rinkau,irgi buvo be vardadienio,o dabar jau porą metų kaip atsirado,o dukrytė taip pat be vardadienio ax.gif ,bet gal atsiras kol norės švesti savo vardadienį. 4u.gif

nu ir mano ner vardadienio, nors ir nelabai retas vardas - Sonata

QUOTE(Elina @ 2005 06 24, 19:06)
Mano ir vyro, ir sūnelio vardas- Atas doh.gif

o man vardas Atas labai nepatiko, o mano vyrs labai nirejo uzdet sunui, nes buvo labai gera zmogu sutikes ir jam su tuo sejosi, o man su labai skaudziu prisiminimu, tai uzdejom Majus, ir bent jau klaipedoj pernai buvo uzregistruotas tik vienas ir tas musiskis blush2.gif
Atsakyti
Turiu du waikus. Mergaite ir berniuka, ju wardai taip pat reti - Žawinta ir Nidijus.
Atsakyti
QUOTE(Ritinija @ 2006 01 30, 15:37)
močiutės-Marijona,

mano anyta Marijona, bet visi vadina Maryte
QUOTE(sonatarin @ 2006 01 30, 23:55)
nu ir mano ner vardadienio, nors ir nelabai retas vardas - Sonata

Sonatos vardadienis yra rugsėjo 9 d. ax.gif
http://day.lt/vardad...
Nors vienam kalendoriuj rašo daug vardadienių tą dieną, kitam tik kelis.
Atsakyti
Dar prisiminiau,mamos pusseserės vardas Gracija.Vaikysteje žinojau berniuką Bijūną. g.gif
Atsakyti
Mes savo dukrytei ieškojom reto vardo ir suradom blush2.gif Enėja thumbup.gif reiškia - verta pagarbos smile.gif O šiaip giminėj retų vardų daugiau lyg ir nėra g.gif
Atsakyti