Mano snelė- Klotilda o teta Liusinda. Mano vardas irgi man nelabai girdėtas... Kerlina
Ojoj, kiek galėčiau pavaryt Bet pas mumis pusė giminės užsieniuos, tai ten normalūs vardai skaitos.. O iš tokių labiau lietuviškų: Narciza, Jeronimas, Danas, Filomena, Medardas.. Paskutiniai du ne giminės, tik šiaip aplinkiniai - Filomena, tai kaimynė, o Medardas buvo bendraklasis
Dar prisiminiau.. Vienoj iš mano mokyklų tikybos mokytojas buvo vardu Jordanas. Jis, beje, pagal specialybę gydytojas, dirba universitetinėj greitosios pagalbos ligoninėj..
Dar prisiminiau.. Vienoj iš mano mokyklų tikybos mokytojas buvo vardu Jordanas. Jis, beje, pagal specialybę gydytojas, dirba universitetinėj greitosios pagalbos ligoninėj..
mano močiutės vardas buvo Eufrozina
o mano vyro vardas Klaidas
o mano vyro vardas Klaidas
Mano močiutės vardas - Romana, jos sesers - Kliotilda
Dėdės - Gvidas, o tetos - Džiuljeta...
Dėdės - Gvidas, o tetos - Džiuljeta...
[COLOR=red] Mano prosenelės vardas buvo Gertrūda,močiutės-Marijona,mano mamos-Erminija,trumpiniai Erma,Ermikė.Labai gerų draugių vardai Bernadeta irLeonora.Uošvio vardas buvo Valerijonas.Dar pažįstu moterį vardu Liondra.Draugės tetos vardas Olimpija,bet trumpina Lialka
Turėjau draugę, kurios mamos vardas Hermenegilda...
QUOTE(dėja @ 2005 06 24, 18:33)
Mano sūnus kaip vardą rinkau,irgi buvo be vardadienio,o dabar jau porą metų kaip atsirado,o dukrytė taip pat be vardadienio ,bet gal atsiras kol norės švesti savo vardadienį.
nu ir mano ner vardadienio, nors ir nelabai retas vardas - Sonata
QUOTE(Elina @ 2005 06 24, 19:06)
Mano ir vyro, ir sūnelio vardas- Atas
o man vardas Atas labai nepatiko, o mano vyrs labai nirejo uzdet sunui, nes buvo labai gera zmogu sutikes ir jam su tuo sejosi, o man su labai skaudziu prisiminimu, tai uzdejom Majus, ir bent jau klaipedoj pernai buvo uzregistruotas tik vienas ir tas musiskis
QUOTE(Ritinija @ 2006 01 30, 15:37)
močiutės-Marijona,
mano anyta Marijona, bet visi vadina Maryte
QUOTE(sonatarin @ 2006 01 30, 23:55)
nu ir mano ner vardadienio, nors ir nelabai retas vardas - Sonata
Sonatos vardadienis yra rugsėjo 9 d.
http://day.lt/vardad...
Nors vienam kalendoriuj rašo daug vardadienių tą dieną, kitam tik kelis.
Dar prisiminiau,mamos pusseserės vardas Gracija.Vaikysteje žinojau berniuką Bijūną.
Mes savo dukrytei ieškojom reto vardo ir suradom Enėja reiškia - verta pagarbos O šiaip giminėj retų vardų daugiau lyg ir nėra