mano labai tolima giminaitė Fortūnata, tai močiutė niekaip neprisimindavo
mano teveliai yra melanija ir danielius. danielius dabar jau neretas. bet labai grazus abu o dede yra bonifacijus
Mano vyro vardas yra Nilas, daugiau tokiu Lietuvoje nesu sutikusi.
QUOTE(mykolė @ 2005 12 24, 13:07)
Reti vardai grazu iki tam tikros ribos manau vardas turetu buti nesunkiai istariamas ir lietuviskas (isimtis jei gyveni uzsieny)
Petronele tikrai nevadinciau, Izabele is muilo operu o kiti du irgi
pagalvokit, juk vaikams teks ir i mokykla eiti, manau prakeikciau tevus jei Aniceto varda turėciau
Mano prosenelio vardas buvo Kajetonas, o močiutės-Levasė. Kitos močiutės vardas yra Marcelė. Daugiau neteko tokių girdėti, ypač senolio.
mano mamos vardas Germina patinka man labai šis vardelis...
QUOTE(inore @ 2006 01 11, 11:58)
Mano vyro vardas yra Nilas, daugiau tokiu Lietuvoje nesu sutikusi.
Viena Nila esu sutikusi jau metuose vyriskis
O musu gimineje visu vardai (na beveik visu ) reti Lietuvoje,vokiski Lietuvoje visiems mano vardas skambejo keistai,na o cia visiems tai eilinis vardas
Turim ir mes graziu, retu vardu
Mano sunelio vardas - Donas, o brolio mergaites - Deina
Kazin, ar bus kada ju vardadieniai
Mano sunelio vardas - Donas, o brolio mergaites - Deina
Kazin, ar bus kada ju vardadieniai
Na jau vardu vardeliu, ir ko tik zmones ant sio svieto neprigalvoja . Tai idomumo delei iterpsiu ir as keleta - buvus bendradarbe dukra pavadino Konstancija, na bet ir tinka tas vardas mergickai , atrodo, kad kaip tik jai skirtas. Mileta, Jorė - cia draugiu dukteru vardai. Neiras - kaimynes anukas tokiu vardu po pasauli begioja . Medgardas - mano mociutes pusbrolis, deja, jau amzina atilsi . Šarlota - tokia moteraite tolimoje savo gimineje turime. Fausta - mano pusseseres dukryte. Airida - mano antros eiles pussesere. Eivydas -buvusios kursiokes sunus. Na daugiau ir nebepamenu tokiu keistesniu vardu . Tai uzteks tu, kuriuos parasiau
Mano senelė buvo Frida, o kaimynė Renė. Nu bet čia jau nelietuviški vardai
Klasiokę turėjau Guoda, labai patiko tas vardas
Klasiokę turėjau Guoda, labai patiko tas vardas
O kas liečia vardą Mileta, tai tai man su karve asocijuojasi buvo pas močiutę tokia žalmargė