Įkraunama...
Įkraunama...

Retas vardas giminėje

mano labai tolima giminaitė Fortūnata, tai močiutė niekaip neprisimindavo bigsmile.gif
Atsakyti
mano teveliai yra melanija ir danielius. danielius dabar jau neretas. bet labai grazus abu smile.gif o dede yra bonifacijus lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyro vardas yra Nilas, daugiau tokiu Lietuvoje nesu sutikusi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolė @ 2005 12 24, 13:07)
BENIGNAS-liux vardas:D
Mano senelis-ANICETAS
Močiutės-IZABELĖ ir PETRONĖLĖ

Reti vardai grazu iki tam tikros ribos g.gif manau vardas turetu buti nesunkiai istariamas ir lietuviskas (isimtis jei gyveni uzsieny)
Petronele tikrai nevadinciau, Izabele is muilo operu smile.gif o kiti du irgi doh.gif doh.gif
pagalvokit, juk vaikams teks ir i mokykla eiti, manau prakeikciau tevus jei Aniceto varda turėciau gun_bandana.gif
Atsakyti
Mano prosenelio vardas buvo Kajetonas, o močiutės-Levasė. ax.gif Kitos močiutės vardas yra Marcelė. smile.gif Daugiau neteko tokių girdėti, ypač senolio. biggrin.gif
Atsakyti
mano mamos vardas Germina smile.gif patinka man labai šis vardelis...
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2006 01 11, 11:58)
Mano vyro vardas yra Nilas, daugiau tokiu Lietuvoje nesu sutikusi. ax.gif

Viena Nila esu sutikusi jau metuose vyriskis biggrin.gif
Atsakyti
O musu gimineje visu vardai (na beveik visu ax.gif ) reti Lietuvoje,vokiski biggrin.gif Lietuvoje visiems mano vardas skambejo keistai,na o cia visiems tai eilinis vardas tongue.gif
Atsakyti
Turim ir mes graziu, retu vardu ax.gif
Mano sunelio vardas - Donas, o brolio mergaites - Deina wub.gif
Kazin, ar bus kada ju vardadieniai biggrin.gif
Atsakyti
Na jau vardu vardeliu, ir ko tik zmones ant sio svieto neprigalvoja doh.gif . Tai idomumo delei iterpsiu ir as keleta - buvus bendradarbe dukra pavadino Konstancija, na bet ir tinka tas vardas mergickai thumbup.gif , atrodo, kad kaip tik jai skirtas. Mileta, Jorė - cia draugiu dukteru vardai. Neiras - kaimynes anukas tokiu vardu po pasauli begioja biggrin.gif . Medgardas - mano mociutes pusbrolis, deja, jau amzina atilsi verysad.gif . Šarlota - tokia moteraite tolimoje savo gimineje turime. Fausta - mano pusseseres dukryte. Airida - mano antros eiles pussesere. Eivydas -buvusios kursiokes sunus. Na daugiau ir nebepamenu tokiu keistesniu vardu g.gif . Tai uzteks tu, kuriuos parasiau smile.gif
Atsakyti
Mano senelė buvo Frida, o kaimynė Renė. Nu bet čia jau nelietuviški vardai ax.gif ax.gif
Klasiokę turėjau Guoda, labai patiko tas vardas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kas liečia vardą Mileta, tai tai man su karve asocijuojasi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif buvo pas močiutę tokia žalmargė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti