o mano vyro vardas Klaidas. Iš pradžių man labai keistai buvo, bet paskui pripratau.
QUOTE(filifjonka @ 2005 08 26, 14:53)
čia kaip Nedas+Mantas?
Net nežinau. Vyro tėvas geografas, tai sakė, kad kažkoks vandens telkinys yra panašiu pavadinimu, bet kiek žiūrinėjau žemėlapyje, Lietuvoje nieko neradau tokiu pavadinimu. gal ne Lietuvoj ta bala....
mano močiutės dėdės vardas buvo Kajetonas, mano prosenelė Kunigunda, senoviniai, bet reti vardai ir mano vaiko vardas ganėtinai retas - Gelminas
Mano kursiokės vardas Singa
klasioke dukrytei dave Milana.. retas, nors ner ypatingas
Mano vaikuciu vardai-Norbertas, Bernadeta ir Benignas.Pazinojau keleta Norbertu ir Bernadetu, taciau Benignas-mielas, lipsnus, svelnus vaikas(beje, Benignas reiskia-,,malonus,,atitinka)-vienas!!!!!!! O gal visdelto ne?Malonu butu pabendrauti su tokiais vardais pavadinusiomis savo vaikucius mamytemis
Mano vyro brolio vaikai- Aristinas ir Milena, nu man kazkaip nelabai
QUOTE(Monela @ 2005 08 09, 11:10)
O mano dukryte bus Monela, Fauste arba Nikole.Vis dar neapsisprendziu,kuris is ju.Visi man grazus..
pirmasis asocijuojasi su salmonelėmis. Kiti taip pat pretenzingi. Manau neišvengsi klausimų apie Gėtę ir Kidman.
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 08 13, 03:41)
Bliamba, anksčiau pasijuokdavau iš sentikių - starovierų, kai visokiais vardais Akakij, Onufrij, Agripina, Feofanij, Kalina vadindavo. Na bet tai jų kultūros dalis. O dabar lietuvaičiai savo vaikus nu taiiiip baisiai vadina, kad matyt gerai net nepagalvoja kaip tas vaikas jausis kuomet užuags, būdamas koks nors Luisas - Albertas - Kariesas
Blin, mano valia būtų, sudaryčiau sąrašą iš 100 vardų - 50 merginoms ir 50 - bernams, tiek jų pilnai užtenka, kad vaikas augtų gražus ir laimingas, o ne turėtų vardą kaip koks zmejus - gorynyčius
Blin, mano valia būtų, sudaryčiau sąrašą iš 100 vardų - 50 merginoms ir 50 - bernams, tiek jų pilnai užtenka, kad vaikas augtų gražus ir laimingas, o ne turėtų vardą kaip koks zmejus - gorynyčius
Pritariu. Nes dauguma išvardintų "retų vardų" kaip ne vardai.
Mano vaikų vardai yra Austėja ir Aleksandras. Aš mergytei sugalvojau vardą. Jis nuo seniai man patiko, todėl su vyru susitarėme, kai vaikščiojau nėščia, kad, jei gims mergaitė aš sugalvosiu vardą, o jei gims berniukas - jis. Pirma gimė mergytė. Aš norėjau pavadinti ją Aina, bet vyras sakė, kad šuns vardas, todėl pavadinom Austėja. Kai gimė berniukas vardą galvojo vyras(pagal susitarimą). Jam labai patiko vardas Aleksandras, man ne. Tada jis man išaiškino, kad visi Aleksandrai buvo dydūs žmonės ir kad tai visai ne rusiškas vardas, kaip daug kas galvoja, o graikiškas.
BENIGNAS-liux vardas:D
Mano senelis-ANICETAS
Močiutės-IZABELĖ ir PETRONĖLĖ
Mano senelis-ANICETAS
Močiutės-IZABELĖ ir PETRONĖLĖ