Įkraunama...
Įkraunama...

Retas vardas giminėje

QUOTE(Picine @ 2005 08 12, 22:52)
visi ja vadina Limpa

Bliamba, anksčiau pasijuokdavau iš sentikių - starovierų, kai visokiais vardais Akakij, Onufrij, Agripina, Feofanij, Kalina vadindavo. Na bet tai jų kultūros dalis. O dabar lietuvaičiai savo vaikus nu taiiiip baisiai vadina, kad matyt gerai net nepagalvoja kaip tas vaikas jausis kuomet užuags, būdamas koks nors Luisas - Albertas - Kariesas smile.gif
Blin, mano valia būtų, sudaryčiau sąrašą iš 100 vardų - 50 merginoms ir 50 - bernams, tiek jų pilnai užtenka, kad vaikas augtų gražus ir laimingas, o ne turėtų vardą kaip koks zmejus - gorynyčius gun_bandana.gif
Atsakyti
Pažistu broliuką ir sesutę kurių vardai yra Prieglis ir Deima. Čia kažkokios upės prie kurių jų tėvai medaus mėnėsį praleido...
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2005 08 13, 10:48)
Pažistu broliuką ir sesutę kurių vardai yra Prieglis ir Deima. Čia kažkokios upės prie kurių jų tėvai medaus mėnėsį praleido...

na dar Deima pakenčiamas varda(skamba kaip Deimantės trumpinys),bet Prieglis doh.gif Pirma asociacija(čia aš rimtai) man buvo su prieaugliu doh.gif
Atsakyti
Šalia mano močiutės palaidotos jos seserys Rachelė (girdėtas, nors retai) ir Placida...tai man taip visada keistokai skamba...mama sako, jog tai žydiški vardai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulytuke: 16 rugpjūčio 2005 - 12:44
O manoji anyta- AISTRA, kirciuoti pirmaji skiemeni

Lietuvių kalboje įprastai kirčiuojamas paskutinis moteriško vardo skiemuo, išskyrus pvz. Birutė, Jūratė... Aš, būdama Aistra, persivardinčiau kad ir į Ugnė - taip pat labai "karštas" vardas...
Atsakyti
mano vyro giminej yra teta Olimpija. o graziausia, kad visi ja vadina Limpa

Taigi, pagalvokit, kaip Jūsų vaiką gali pravardžiuoti mokykloje, gal lengviau bus apsispręsti. g.gif
Atsakyti
Mano brolio vardas Nortautas
Atsakyti
QUOTE(Ryziuke @ 2005 06 30, 19:11)
o pas mus iš retesnių yra Eristidas ir Irmenehildas.

Tą antrą vardą tai iš trečio karto perskaičiau doh.gif
QUOTE(Kashariuke @ 2005 07 14, 09:06)
Aš esu girdėjusi vardus Airida ir Neilas. Jie pasigimdė vaiką ir pavadino Marku. O dar turiu pažįstamą Naurį. Mano senelis buvo Gitis (ne Gytis).

Pažystami savo dukrą pavadino Neile. Iš pradžių gan keistai skambėjo, dabar "ausis priprato". O Naurį turiu bendradarbį. Iš pradžių galvojau, kad čia trumpinys koks.

QUOTE(Šokoladka @ 2005 07 14, 12:14)
Mano mamos vardas NEONILA smile.gif
iki šiol niekur negirdėjau tokio antro tongue.gif

Šalia mūsų gyvena Neonela. Bet jos vienas iš tėvų kilęs iš Graikijos.
Atsakyti
QUOTE(Mytė @ 2005 06 30, 12:55)
Nu taigi, žmogeli, tiksliau egoiste, juk nusibosta vis tie patys vardai, originalumo kažkokio norisi doh.gif

mano sodo kaimynė Filomena. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gritė @ 2005 08 01, 08:48)
Sūnėną pavadino Giriumi  doh.gif

Kai mokiausi mokykooje, mano klasiokas buvo Girius - gražus vaikinas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irutė77 @ 2005 08 26, 14:24)
Kai mokiausi mokykooje, mano klasiokas buvo Girius - gražus vaikinas. 4u.gif

Vyro vardas Nedmantas. Tikrai nė karto tokio daugiau vardo negirdėjau. Dukrai davėme Nedmantės Vardą. sūnu pavadinome Vėjumi. galvojau bus retas vardas, bet aplink tik ir girdisi, kaip pazįstamų draugai berniukui duoda Vėjaus vardą. doh.gif
Atsakyti
čia kaip Nedas+Mantas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo filifjonka: 26 rugpjūčio 2005 - 12:53