Vaikelio tiesiogiai GIRIUS
Nieks neatkalbėjo, nes norėjo, kad visi vaikai būtų iš G raidės, o jis jau trečias
QUOTE(Šokoladka @ 2005 07 14, 12:14)
Toks sakyciau kosmopolitiskas ir labai naujoviskas
QUOTE(vilmike @ 2005 07 30, 00:10)
norit tikekit ,norit ne ,mano uosvienes vardas MADONA. o draugu sunaus -SINGARAS.
Nebloga uosviene turi, ale kad vyras tavo- dar pipiras
O manoji anyta- AISTRA, kirciuoti pirmaji skiemeni
musu gimineje yra Sintas, Metas ir Nerdas
o mamos teta ir seserys buvo - Cecilija, Klotilda ir Pelageja.
o dar zinau berniuka vardu Skaidrius, o mergaite - Pieva
o mamos teta ir seserys buvo - Cecilija, Klotilda ir Pelageja.
o dar zinau berniuka vardu Skaidrius, o mergaite - Pieva
Na, gimineje nera kazkokiu nuostaba kelianciu vardu, bet va stai vyro bendradarbis - SPIGLYS...
QUOTE(rds @ 2005 08 01, 08:55)
Girium ar Girėnu?
Pažįstu Girėną, tik sutrumpintai jį visi vadina Girium. Jis dar turi brolį Darių. Turbūt tėvai buvo labai tautiški
Pažįstu Girėną, tik sutrumpintai jį visi vadina Girium. Jis dar turi brolį Darių. Turbūt tėvai buvo labai tautiški
Mano tevai is to tautiskumo buvo nutare mano broli pavadinti DARGIRIU(Darius+Girenas),bet metrikacijos skyriuje bobele viena vietoj "r" parase "n",taip gavosi DANGIRIS.Tevai taip ir paliko.Dabar vietoj brolio Dariaus turiu Dangi
Vienos pusseserės sūnus Erlandas, kitos Markas (čia turbūt iš užsienio pasiskolinta). Turejau klasioką Erdvilį.
QUOTE(Šokoladka @ 2005 07 14, 12:14)
Tipo: NEOLINA, NEODAIVA, NEONIDA ir tt. ir pan
Na aš irgi pasdigirsiu kokiu vardelių yra mūsų giminej.
Čia senesnės kartos broliai ir seserys: Filomena, Pudencija, Ignacas
Čia senesnės kartos broliai ir seserys: Filomena, Pudencija, Ignacas
QUOTE(Zmona* @ 2005 07 01, 11:28)
Net neisivaizduoju kaip pavadinciau savo sunu.Mergaitei tai grazus tokie vardai(bent jau man):
SINTIJA
KARINA
MILENA
DILETA
SINTIJA
KARINA
MILENA
DILETA
bingo
va giminej pas mus vienintelius toks vardas is retesniu, tai jergau, jergau kiek tenka prisiklausyt o man kazkaip toks iprastas tas vardas atrodo, tuo labiau kad teko pazinot viena Sintija ir labai patiko ir pati, ir jos vardas As save atsimenu, kaip mane nervindavo, kai ir darzelyje ir klaseje tokiu paciu vardu kaip mano budavo ne vienas, tai nei sis nei tas, kai saukia ir neaisku ka
QUOTE(Staarm @ 2005 07 01, 12:30)
Jei man butu gimusi dukrytem butu turejus Sintijos varda , bet nieko sis vardas ateiciai. man patinka netradiciniai vardai, nors nesu pries ir lietuviskus
O mano dukryte bus Monela, Fauste arba Nikole.Vis dar neapsisprendziu,kuris is ju.Visi man grazus..