Įkraunama...
Įkraunama...

Retas vardas giminėje

Vaikelio tiesiogiai GIRIUS doh.gif
Nieks neatkalbėjo, nes norėjo, kad visi vaikai būtų iš G raidės, o jis jau trečias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladka @ 2005 07 14, 12:14)
Mano mamos vardas NEONILA smile.gif
iki šiol niekur negirdėjau tokio antro tongue.gif

Toks sakyciau kosmopolitiskas ir labai naujoviskas blush2.gif

QUOTE(vilmike @ 2005 07 30, 00:10)
norit tikekit ,norit ne ,mano uosvienes  vardas MADONA. o draugu sunaus -SINGARAS. smile.gif

Nebloga uosviene turi, ale kad vyras tavo- dar pipiras biggrin.gif
O manoji anyta- AISTRA, kirciuoti pirmaji skiemeni doh.gif
Atsakyti
musu gimineje yra Sintas, Metas ir Nerdas
o mamos teta ir seserys buvo - Cecilija, Klotilda ir Pelageja.
o dar zinau berniuka vardu Skaidrius, o mergaite - Pieva
Atsakyti
Na, gimineje nera kazkokiu nuostaba kelianciu vardu, bet va stai vyro bendradarbis - SPIGLYS...
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2005 08 01, 08:55)
Girium ar Girėnu?
Pažįstu Girėną, tik sutrumpintai jį visi vadina Girium. Jis dar turi brolį Darių. Turbūt tėvai buvo labai tautiški  smile.gif

Mano tevai is to tautiskumo buvo nutare mano broli pavadinti DARGIRIU(Darius+Girenas),bet metrikacijos skyriuje bobele viena vietoj "r" parase "n",taip gavosi DANGIRIS.Tevai taip ir paliko.Dabar vietoj brolio Dariaus turiu Dangi mirksiukas.gif
Atsakyti
Vienos pusseserės sūnus Erlandas, kitos Markas (čia turbūt iš užsienio pasiskolinta). Turejau klasioką Erdvilį.
Atsakyti
QUOTE(Šokoladka @ 2005 07 14, 12:14)
Mano mamos vardas NEONILA smile.gif
iki šiol niekur negirdėjau tokio antro tongue.gif

Tipo: NEOLINA, NEODAIVA, NEONIDA ir tt. ir pan biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na aš irgi pasdigirsiu kokiu vardelių yra mūsų giminej. tongue.gif
Čia senesnės kartos broliai ir seserys: Filomena, Pudencija, Ignacas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmona* @ 2005 07 01, 11:28)
Net neisivaizduoju kaip pavadinciau savo sunu.Mergaitei tai grazus tokie vardai(bent jau man):

SINTIJA
KARINA
MILENA
DILETA

bingo thumbup.gif
va giminej pas mus vienintelius toks vardas is retesniu, tai jergau, jergau kiek tenka prisiklausyt doh.gif o man kazkaip toks iprastas tas vardas atrodo, tuo labiau kad teko pazinot viena Sintija ir labai patiko ir pati, ir jos vardas smile.gif As save atsimenu, kaip mane nervindavo, kai ir darzelyje ir klaseje tokiu paciu vardu kaip mano budavo ne vienas, tai nei sis nei tas, kai saukia ir neaisku ka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Staarm @ 2005 07 01, 12:30)
Jei man butu gimusi dukrytem butu turejus Sintijos varda wub.gif , bet nieko sis vardas ateiciai. man patinka netradiciniai vardai, nors nesu pries ir lietuviskus

ax.gif blush2.gif
Atsakyti
nestuke.gif O mano dukryte bus Monela, Fauste arba Nikole.Vis dar neapsisprendziu,kuris is ju.Visi man grazus..
Atsakyti
mano vyro giminej yra teta Olimpija. o graziausia, kad visi ja vadina Limpa tongue.gif
Atsakyti