vat man buvo keistas vardas Algina, o savu laiku ir rugaile, berods
bet po to pripratau ir tiesa skanat tokie kaip Algina ar Alfreda man grazus vardai
QUOTE(Elina @ 2005 06 29, 09:56)
Kam tau reikia, kad būtų toks vardas? Pavadink savo dukrytę ir bus . Man Andra gražus vardas, bet pamėgau ilgesnius kažkodėl
jei dar po daug metu neapsigalvosiu-tai taip ir bus
QUOTE(Lekker Kontje @ 2005 06 29, 21:04)
vat man buvo keistas vardas Algina, o savu laiku ir rugaile, berods
bet po to pripratau ir tiesa skanat tokie kaip Algina ar Alfreda man grazus vardai
MAN ALGIMA GRAŽIAU SKAMBA
QUOTE(winterlady @ 2005 06 29, 17:19)
O Danas? retas sis vardas? ar duotumet savo sunui? Seip lietuvoj vartojamos tokio zodzio reikmes yra trys: salies gyventojas; vardas zmogaus; kai buna kovos menai tai mokytojai turi kazkokius laipsnius kurie vadinasi danai
Mano vyro vardas
QUOTE(Elina @ 2005 06 29, 18:15)
O tavo dukrytė Lietuvoj gyvena? retas, manau, Lietuvoj
Ne, mes gyvenam Vokietijoj. Bet ir cia jis labai retas. Bent jau neteko girdeti. Tai arabiskas vardas, reiskiantis taika
QUOTE(Egoist @ 2005 06 29, 20:27)
Kur ritasi pasaulis... negi vardu neber?
Nu taigi, žmogeli, tiksliau egoiste, juk nusibosta vis tie patys vardai, originalumo kažkokio norisi
ALGINA man su medicininiais terminais asocijuojasi (angina, analginas)
QUOTE(Bagel @ 2005 06 29, 22:35)
Skolastika ir Melanija yra absoliučiai normalūs vardai su vardadieniais , tiesa šiek tiek pagyvenę Tokių vardų tarp 70-80-ečių nemažai. O kad seni vardai atgyja, jei kam patinka, tai tik sveikintina
turbūt praeina laikas ir vėl sugrįžta į madą - visos Ievos, Karolinos, Marijos - juk mano močiutės kartos žmonių vardai, tik vadindavo Marijonom, Karusem
va mano kolegės anūkas Nikodemas prosenelio garbei
QUOTE(lydema @ 2005 06 29, 21:50)
mes savo pusbrolį Andrių vadinam Andra arba Andriucha. Čia nepiktybiškai, nuo vaikystės
o pas mus iš retesnių yra Eristidas ir Irmenehildas.
QUOTE(eime @ 2005 06 28, 23:39)
Va dar prisiminiau , pas draugų pažystamus viena dukrytė gimusi liepą tai ir vardelis Liepa , kita gimusi birželį tai ir vardas Junė (tipo nuo angl. June).
Gerai, kad nei viena kuri negimė spalį...
QUOTE(vobla @ 2005 06 30, 13:12)
Filomena ( močiutės sesuo) daugiau tokiu vardu nieko nepažystu
Su Filomena mokiausi vienoj mokykloj